Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Golden Interstar 7700 - naladění programů

Pomůže mi prosím někdo trochu objasnit, jak naladit na DI7700 nové kanály z CSlinku? Nova Sport, Sport1... Mám přidané frekvence na Astra 1B-H podle popisu a přesto se mi nenaleznou. Jediný rozdíl je při změně parametru Diseq. Mám nastaveno AUTO a nejde to. Pokud dám LNB2, něco najdu, ale nefunguje ten zbytek, co byl už naladěný. Přiznám se, že se v tom nemohu nějak zorientovat. Díky moc.

certxx
Registrace: 7/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Golden Interstar 7700 - naladění programů

Ty programy co hledáš jsou na astra3a vlez do menu instalece 4x 0000 tam se ti ukáže na jaký družici seš a v pravo na tp nastavení ti to ukazuje sílu signálu jestli ne tak přenastav disec lnb1 nebo lnb2. Až tohle budeš mít nastavený tak potom přidat tp na nové kanály co uvádíš.

slapet
Registrace: 11/2007

Pokud už Ti některé programy na CSlinku jely jako třeba TA3,CT1,Prima tak diseq jsi měl už dobře a stačí se podívat v menu na Astra 3a jestli jsou tam frekvence a pokud ne tak přidat a proladit.
Nepíšeš,jestli přijímáš jen pozici 23.5E nebo toho lovíš více.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Podívám se, jestli je to z Astra 1b-h a nebo z Astra3. Měl jsem nastavený Diseq na auto a běželo to a pokud jsem přidal frekvence na Astra1 tak se nic nenaladilo. Jen když jsem změnil na LNB2. A pak nešly původně naladěné programy. Tomu právě nerozumím. Asi pořádně nechápu, co Diseq ovlivňuje. Díky

certxx

@certxx

Máš jedno lnb nebo dvě.

slapet

Musíš mít a1b lnb1 a a3a lnb2 nebo obráceně podle toho jak to máš nast. na parabole

slapet

A jak je to nastavené na parabole zjistím kde prosím tě? Sorry, ale fakt se v tom nevyznám a navíc to není pro mě, ale pro tátu. :-)

certxx

pustit nějaký program z cs potom menu instalace 0000 v pravo síťové hledání on, modré tlačítko,takto to denně diktuji do telefonu,nové programy budou uloženy na konci seznamu ,BYE

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Já tak nějak vím, jak se přihlásit do menu, jak vyhledávat, jak přidat frekvence, protože ty 12070 a 11876 (myslím) v seznamu nejsou. Problém byl v tom, že i přes přidání těhle frekvencí mi to nenašlo nové kanály, dokud jsem nezměnil Diseq z AUTO na LNB u toho daného satelitu a pak mi nefungovaly zase ty původní. Takže jsem se ptal, jak to s tím LNB funguje, podle čeho se má nastavit a co to je a podobně. Budu to zkoušet dnes večer, tak uvidíme.

certxx

@certxx

Tady máš dva obr. jak bys to měl mít nastavený. Když to nebude jak na obr. tak to bude opačně.

http://leteckaposta.cz/294708953

slapet

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra