Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink karta???

Zdravim vas borci :-)
V piatok som si zakupil kartu Skylink Standard HD, hned ako som prisiel domov a vsetko spojazdnil(naladil) v prijimaci tak som si ju aj zaregistroval na stranke Skylink. Je to ta karta kde mam 2 mesiace vsetky baliky zdarma, ale mne sa to akosi nezda, vela kanalov mi tam nejde, niesom si ani presne isty ktore by mi ist mali a ktore nie, pretoze je tam vela aj CS Link programov, takze sa v tom zle orientuje. Dalej mam problem pri prepinani kanalov sa casto stava ze mi jednoducho po prepnuti napise "kodovany kanal" a mal by ist, nechapem preco to robi, stale to robi na HD kanaloch, ked prepnem z jedneho HD na druhy, tak jednoducho nenabehne obraz ale opat napise "kodovany kanal", ked prepnem spat na predosly a ten sa rozbehne, tak potom uz ide aj ten vedla... divne, ale je to tak a rovnako sa chovaju i bezne kanaly, ale tam to aspon nieje pravidlo. Mam prijimac Vantage HD 6000 a v citackach mam len tuto Skylink kartu, nic viac. Velmi pekne dakujem vopred za vsetky vase rady a nazory...

Streethawk

street
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink karta???

S koupí karty která je zabalena, máš návod včetně tv na kterých transpordérech je a které ta karta rozchodí.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

škoda, mohl jsi se koukat zdarma o 20dnů déle.. :((

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ano tych 20 dni navyse som si uvedomil ked uz bolo neskoro :-(, ale to nieje podstata problemu, napr. XXXtreme mi takisto vobec nejde aj ked mi konkretne o tento kanal nejde, ale mal by ist, to je podstatne...ake dalsie konkretne este nejdu dopisem, idem testnut...

Zatial dakujem

street

street

xxx ide o 0.15 hod

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

XXX Extreme vysílá až od 00.20-05.00,takže si musíš počkat a jinak to nechej zapnuté na CT 1 Alespoň 5.minut a naběhne vše co má.

Dreambox 7000,Dreamsky 6200,Illusion M2S-motor SG2100-5W-75E-Gital-Skylink

toto
Registrace: 10/2006

Tak diky, vyskusam to s tou CT1-tkou, nejde ani LEO TV, ale tu som ani nenaladil, vysiela este vobec? Diky

street

Leo naladíš až po 22.00

toto

Co sa tyka HBO, tak tam ma ist len HBO "1", ziadne ine? Mam namysli HBO2 resp. HBO Comedy popripade Cinemax a Cinemax2...?

street

street

jo ide leo tv
22.00 začiatok

🇸🇰

Jupi

len HBO ide cez skylink
HBO2,cinemax má cslink

🇸🇰

Jupi

Asi tuším, co má tazatel za problém.
Přes SMS jsem si aktivoval 10 denní ochutnávku CS Film. Naskočilo ihned, ale šlo to ne 10, ale 2 dny. Psal jsem jim, omluvili se, a že to opětovně nahoděj. A šlo to zase dva dny, dnes nahaazovali znovu.

Nebo, k HD balíčku jsem si doplatil naa několik měsíců balíček Multi. 11.11 mi to na kartě ukázalo spuštění, ale naběhla necelá polovina programů. Čekal jsem 2 dny, napsal jsem jim, pak to teprve šlo.
Asi majíopravdu nějaké problémy.

Nervoš
Registrace: 1/2006

Ja som im zatial nepisal, uvidim ako sa to bude "tvarit" po 2-3 dnoch a ked budu problemy pretrvavat potom sa ozvem ;-) Dam im cas...

street

no tak nevím jestli nějakej problém máš.... zatím jsi jmenoval programy které jít nemohou ,protože vysílají večer nebo jsou cs linku

vicini
Registrace: 10/2009

No, asi mas pravdu i ty, pretoze moj najvacsi problem je, ze ked prepinam medzi jednotlivymi kanalmi, tak jednoducho po prepnuti mi nenaskoci obraz na prvy krat, ale musim prepnut na predosly, alebo teda iny kanal a potom spat na pozadovany, aby sa mi obraz "rozbehol", tyka sa to ako SD tak i HD kanalov... hmmmm :-(

street

U některých přijímačů trvá přepnutí i 3 vteřiny

toto

Kromě základních českých a slovenských programů by Ti mělo jít: MGM,Kino CS(dříve Nostalgia),History,Nova sport,Eurosport 1 (19,2E),Sport 5,Filmbox,Filmbox extra,Jim Jam,Leo Tv (22h.),XXX Extreme (0,20h.),NGC,NGC Wild,Discovery,oba Viasaty a Disney chanel (dříve Jetix). HD programy bohužel nemám.

Hansi1
Registrace: 12/2007

@street : pravdepodobne máš v STB jeden z 2 posledných FW. Je to taký bug vo FW, robí to väčšine. Myslím tým hlášku kódovaný program po prepínaní.
Ak Ti to vadí, treba sa vrátiť k staršiemu FW.

jarino1978
Registrace: 2/2007

Já měl něco podobného s HD,při přepnutí na jakýkoliv HD program nenaskočil obraz ale šel pouze zvuk. .Musel sem přijímač vypnout a znova zapnout a šlo to, to se stávalo i 4* do týdne.Tak sem zavolal na hotline Skylinku tam řekli že je to možné a že se to stává a řekli že mi znova naskenují kartu-přijímač nechat zapnutý na ČT1.Kamarádovi to zase psalo"kodováno" /má zaplaceno/a zavolal taky na hotline a je klid. A vypadá to že je vše v pořádku.Takže chyba nemusí být na naší straně.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

@street

Ako vraví Jarino. Daj si tam firmware 25201, lebo na niektorých prijímačoch Vantage 7100 resp. 6OOO s FW 25301 aj 25501 to prepínanie blbne. 25201 je zatiaľ najlepší....

Milan C
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra