Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

doporučte koupi modulu

poradí někdo prosím, co má smysl dnes koupit na dekódování?
co vlasntě na modulech jde mimo EMU na DI..?
moc děkuji za tipy

geparde
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: doporučte koupi modulu

Taky záleží do čeho to chceš strkat

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

omlouvám se Openbox

geparde

Momentálně

bych asi do modulu bez nějakých kartiček asi nešel.

hobo
Registrace: 1/2007

no i s kartou, co bys poradil?
resp co jde prolomit mimo Di..

geparde

Tak

na to je tady odborník hery.Zkus ho vyvolat.Mně to zas tak nebere.

hobo
Registrace: 1/2007

OK díky

geparde

modul

Zdravim,

ja by som ti odporucal Diablo 2.3. Zlata era Emu sice uz skoncila, ale ak mas zopar volnych koruniek, v pohode ti zozerie karticky providerov ako su TNT Sat France, TiVu Sat Italy, TNK Polsko ci Sky UK (hoci iba Freesat - ako biele tak i modre).
A kazda z tychto platforiem sa ozaj da kupit cez net bez vcsich problemov. navyse je tu moznost sledovania HD stanic z tichto platforiem: Ch4 , TF1, France2 , M6. Aspon na zaciatok to staci.

Inak doma vela modulov...ale tento mi ozajprirastol k strdcu, hoci som ho kupil ako posledny!

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

modul

souhlasím s názorem kolegy sato!!!!To diablo i 2.2 verze fakt otevře skoro všechny dekodovací systémy,jinak mimo ofic karty,které kolega popsal jsou i neofic.karty Gamma a Kebab,které chvála bohu stále jedou na soft nahraný přes CAS3 Irdeto2 v AU stále a jde asi o tyto platformy:
Bulsatcom i s HD programy,ŘEKOVÉ -NOVA HELLAS a CYPR,PINK TV,
CANAL DIGITAL - holanské programy na ASTRA 1 -19E,ART a Showtime, a na kartu Kebab na W3 7E- celá platforma Turci i s HD programy,Samozřejmě ty karty otvírají ještě něco navíc na Orbitu v Irdeto2 jako většinu Eurosportů na Hotbirdu 13E,
dále HD 1080 atd.To jen pro začátek.
Jinak vždy je lepší karty mít v UNI čtečce přístroje.Nevýhoda je,že jsou v jednom přístroji pouze Dvě uničtečky /VANTAGE HD/,proto musím využívát ještě 2ks diabla,kde otevřeš ve dvou slotech další čtyři karty.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Kurňa hery, ty v tom pokoji, kde máš ten svůj stb ani nepotřebuješ topení. :laughing:
Fakt jsem ještě 6 karet v stb neviděl :laughing: R^

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

To bych se divil,Ty takový odborník,že jsi to nevyzkoušel???
Mám trochu smůlu mám těch karet včetně Skylink a TNK a cyfrový polsat modul CAM s kartou atd. totik,že musím na tu jednu telku využívat 3 přístroje a plně osazené,tak,že 3x větší teplo :laughing: :laughing: 2x skart do LCD a jednou HDMI kabel,a to je nářez!!!! :8) :laughing: R^ teplota v pokoji stále 24 stupňů a při dobré slivovici až 35 stupňů :laughing: :laughing: BER TO S HUMOREM,čau!!!!! musím odjed makat,nemám dnes volno.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

super, díky moc za tipy
možná jen trochu osvětlit co psal sato: hoci iba Freesat - ako biele tak i modrebílé a modré karty - plus mínus cena?
jinak asi takové platformy jako Franc.na 19.2, Digital+ to si mohu asi nechat zajít chuť co?

geparde

geparde

Pokud by vše šlo na Ďáblu,tak by se neprodávali karty(cena karty+ potřebuješ programátor,pokud to neumíš,kdo ti to udělá)To víš,to je ryto(pro někoho)Takých modulů,je,co by to na nich mohlo jít.To víš,kšeft je kšeft.Je třeba vyrábět další železa a kartičky. :laughing: ;P S tím asi nic nenaděláme,že?? :))) :))) Rv

zzaner
Registrace: 9/2006

dekodování pro Technisat DIGIT ISIO S1

Poradíte prosím. Jsem absolutní začátečník. Mám sat receiver Technisat digit isio s1. mám kartu cslink. Chtěl bych si pořídit sadu na prolomení zahraničních programů.
Moc tomu nerozumím. Sháním informace. Pochopil jsem dobře, že musím mít k dispozici dekodovací kartu+ CAM interface + programátor? Zvažuji nákup Diablo Cam Light rev2.3 +
+ USB programátor CAS3 A NEVÍM JESTLI K TOMU NUTNO KOUPIT KARTU DALŠÍ JAKO TAKOVOU? máte někde tip jak si poradit?

hibonada
Registrace: 5/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra