Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Ariva 200 - Dubai sport 13E

Jede vám? Mě pouze zvuk :((

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ariva 200 - Dubai sport 13E

Mě jde i obraz OK.
11747 H 27500
V4386 A 4387
Dneska koukám na všechno
.

Ji.sat
Registrace: 1/2006

Na SSHD2 jede v pohodě

netace
Registrace: 12/2008

@Jisat, koukáš na arivě?
Zkusil jsem smazat tp, nascanovat znova, normálně naladí 10fta stanic, ale s obrazem jedou jen 2. Ostatní jen zvuk.

Tomik535

@ Tomik535: podivej se v AriveEditoru na video type toho programu, je-li tam mpeg2 nebo H264, pokud ano, tak viz https://www.parabola.cz/forum/topic-41601/

zdec
Registrace: 10/2009

Díky, kouknu, ale flaschku už se bojím do něho zasunout. Mám ho dnes první den a už se mi ho podařilo dvakrát umrtvit settingem z flashky. :))
Poprvé se kabelem chytnul napoprvé ale podruhé asi až na podesáté a to až jsem v nouzi zkusil změnil upgrader na 551.
Trochu mě zklamal, ovládání perfektní, prodlevy žádné nepozoruju ale zdá se mi, že je to převlečené opticum. Ale baky optica žerou normálně, user db a už to fičí. A ariva dvakrát KO a tma.
Fakt nevím, zda ho mám ještě pokoušet..
A pak ještě nejspíš ten problém s h264.

Tomik535

Tak zrovna poslední soft výrobce nepracuje se staršími settingy, musel jsem dumpfile stáhnout už z nově udělaného settingu, je k němu i nový editor(ve starším to otevřelo klikyháky). Bylo to přesně jak jsi psal, u osmi programů z tp 11747 H264. Programy jsem z něho všechny smazal, vytvořil new channel, zajímavé bylo, že service musíš vyplnit poslední, jinak tě to nepustí na pidy. Už jsem to vrazil zpět na flasch a přemýšlím, zda to tam strčit.. :-/ ;)

Tomik535

Samozřejmě mi to nedalo a šel dovnitř :laughing:

Je to ok, akorát v editoru jsem ho nechal jako new chanel s představou, že se přejmenuje sám, ale pak se mi nechtělo čekat, tak jsem ho v stb znova přejmenoval na dubai..

Uff, ta mi první den dala zabrat :laughing:

Jediné, co si tomuto stb za ty prachy dovolím vytknout je podle mě malý krok při úpravě hlasitosti a přímé přepnutí kanálu(bez vyvolání seznamu) pouze tlačítky CH/Station. Mohlo by to jít i kurzorem nahoru dolů nějak mě nebaví dávat ten prst vedle..
Přístup k fav je ale lepší než na F8900.

Tomik535

Pokud jsi stahl dump, v editoru upravil, tak nahrat zpet *.abs do Arivy, v hornim radku nastavit userdb, vybrat spravny soubor, Start, pockat az bude 100%.
S tim problemem nekompatibility settingu a FW se jeste asi setka hodne lidi, kteri si koupi Arivu se starsim FW a nahraji si setting stazeny z internetu bez ohledu na verzi, v jake byl vytvoren.

zdec
Registrace: 10/2009

jj, já si settingy dělám sám, jenže jsem ho vytvořil na starším softu a pak mě napadlo zkusit jiný kvůli tomu dubai :))
Kdybych si přečetl readme k tomu softu, nemusel jsem se nervovat :laughing:

Tomik535

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra