![]() |
|
LCD jako dárekZdravím, známý by chtěl koupit jako dárek LCD okolo 10 000 Kč, s uhlopříčku 82 cm. Jakou byste mu poradily? |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
samsung PS51E6500 a satelitny tunerpouzivam interny sat. tuner so skylink kartou a po spusteni nahravania na National Geographic HD mi to vyhodilo nejaku hlasku, ze nemam opravnenie nahravat z tejto stanice. na externom boxe som si doteraz nic podobne nevsimol. da sa to nejak vyliecit? |
kukino
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: LCD jako dárekjá mám taky na chatě 32 ale LCD panasonik koukám na to z 2 m a spokojený na 100% , má i HD - mpeg 4 na DVB-T .Zkrátka má vše co je třeba . Pupínky na obličeji vidět určitě nemusím ( HD , Plazma , atd. myslím ) a zvuk dobrý . Ted běží i sport z Londýna na DVB-T v HD , ale nijak mi HD nebere a je mi jedno na co koukám SD -HD , hlavně , že má žena svoje serialy na NOVĚ . :scared: |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
3 ročné témaChlapci a vy ste sa zbláznili, 3 ročné téma???? :))) To kde ste vyhrabali? |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |