![]() |
|
HDTV...lidi jaký je na orbitě nejkvalitnější kanál v HD (myslím FTA nebo v emu? Koupil jsem si Full HD TV a docela jsem zklamaný kvalitou HD kanálů. Asi nejkvalitnější jsem našel upoutávky na ZDF HD, Das Erste HD atd. Co sledujete vy?Taky jsem docela zklamaný Novou a ČT. Na to že to tak propagovali tak nic moc. a je zvláštní že mi u těchto dvou HD kanálů receiver nesignalizuje že se jedná o HD vysílání...V jaký kvaliě to vůbec vysílá? 576i? Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 323 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
@táhlovejJe vidieť, že sme si včera pozreli kultový film "Čierny baroni". :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
HDTVmyslím si že není dostatek informací podle mě je nutné si se zapojením pohrát tedy nastavení jak sat přístroje tat nastavení fullhdtv a nezapomenout na HDMI kabel výsledek se musí dostavit rozdíl mezi SD kanály a HD kanály je jasně viditelný lovu zdarparabola 120 cm, motor 80°E-60°W, ferguson 8900HF, sony W4500.
|
vaclavbrno
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 302 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |