Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Plazma nebo LCD

Plazma nebo LCD úhlopříčka 106cm k DIGI TV což znamená né moc kvalitní signál.Děkuji za seriózní odpovědi i přez to že toto téma je často propírané

juro.07
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Plazma nebo LCD

A ta otázka je kde ???

polulin
Registrace: 10/2007

Plazma nebo LCD?????????? úhlopříčka 106cm k DIGI TV což znamená né moc kvalitní signál.Děkuji za seriózní odpovědi i přez to že toto téma je často propírané

juro.07

Ani jedno. Maximálně tak CRT 55cm.

polulin
Registrace: 10/2007

plazma ... ale dohromady mi to taky nějak nejde, když už někdo uvažuje o nové telce, měl by se poohlédnout zejména po zdroji kvalitního "signálu" ;P

milanm

proč? ve skutečnosti digi emu plus špičková plazma za cenu ojetý felície je nejoblíbenější kombinace vůbec :)))

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@vortimond

jo, tak nějak to bude :-/

milanm

Nebude těch 106 cm na Digi TV málo? To by chtělo HD projektor.

visper
Registrace: 5/2008

Měl jsem cca 2 roky plazmu od Samsunga 106 cm. a Digi Tv, koukat se na to dalo ale z min.trí metrů jinak to byla pěkná mazanice.Teťkon mám 50 palců od Sony ale
Digi jsem na ní radši nezkoušel pořídil jsem si k ní radši HD sat se skylinkem a naprostá spokojenost i SD program jsou mnohem lepší.Takže babo rať. :-/

Radek1003
Registrace: 12/2007

Mam LCD SONY KDL46V5500 plus SKYLINK (..i Digi, sledovat se to da,ale neni to buhvico,,,) a jsem s tim spokojeny. LCD jsem ale vzal jen diky nabidce,ktera se neodmita ;-) Jinac bych sel asi do plazmy,,, Co jsem mel moznost videt v domacnostech,tak to byly vsemes Panasonicy a obraz byl super jak na nejlevnejsi rade X tak na G15,,,Samozrejme se Skylinkdem a HDckovym prijimacem. Takze opravdu, babo raď :-)

Nick1612
Registrace: 1/2006

Plazma má okrem sledovania televízie ešte jednu funkciu, dá sa to použiť ako vykurovacie teleso. A keďže zima je tu už čoskoro, odporúčam plazmu

LuboTS
Registrace: 5/2006

Nemalo by sa to komplet zmazat?

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra