Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Jaký komponenty do sestavy DVB-S2/T

Klasický panelový byt 4/1 a do něj 4x stb, 4 pozice (1°W, 19,2°E, 23,5°E, 28,5°E), sharing, PVR může být přes USB.
V každé místnosti musí být DVB-S2 a DVB-T. Prosím navrhněte nějakou sestavu i včetně ceny za montáž.

Já jsem přemýšlel o AZBOXU PREMIUM k vůli wifce a dodat do něj DVB-T tuner, T-85, antétu TRIAX DIGI 343, LNB QUADY.

netace
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jaký komponenty do sestavy DVB-S2/T

To je nějakej luxusní hotel......4x....pokud to zrealizuješ,tak nás prosím informuj na kolik tě ta sranda přišla a jak je s ní uživatel spokojen.....neboli za jak dlouho bude kupovat něco jiného??Pěkný digitální den. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Zdar,presto,ze me nekteri synci nakopou do kuli,musim konstatovat,ze drym je drym,kabel je kabel a zadne splantene wifi to nemuze suplovat.Hardware cenu najdes jednoduse v e-shopech ,DVB-T tuner je u vsech prijimacu dle mne naprosty nesmysl (snad DVB-S2 a sharing HD vyuzijes na CRT televizich?,kdyz na HD,pak prislusenstvim musi byt tuner MPEG-4 pro zalozni prijema-nahravat budes stejne z DVB-S/S2).Hlavni drym 8000,bratricci 800,wave frontier T90 s moznost doplneni LNB.Montaz teto sestavy bych videl nasledne: aplikace firmware drym a rozjeti sharingu 1000,-Kc/prijimac,ostatni montaz do 4 000,- Kc .Tuz fajni ni? Myslim,ze si to mozes zrobit sam.Nikde to nerikejte ,at neni ostuda.

hdpe
Registrace: 11/2007

Sám to budu sice instalovat kompletně, ale potřeboval jsem vědět, jestli by jste vybraly stejné komponenty jako já, nebo něco jiného. Jen doufám, že mi to výjde, byl bych rád.

netace
Registrace: 12/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra