![]() |
|
Jaký komponenty do sestavy DVB-S2/TKlasický panelový byt 4/1 a do něj 4x stb, 4 pozice (1°W, 19,2°E, 23,5°E, 28,5°E), sharing, PVR může být přes USB.V každé místnosti musí být DVB-S2 a DVB-T. Prosím navrhněte nějakou sestavu i včetně ceny za montáž. Já jsem přemýšlel o AZBOXU PREMIUM k vůli wifce a dodat do něj DVB-T tuner, T-85, antétu TRIAX DIGI 343, LNB QUADY. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Jaký komponenty do sestavy DVB-S2/TTo je nějakej luxusní hotel......4x....pokud to zrealizuješ,tak nás prosím informuj na kolik tě ta sranda přišla a jak je s ní uživatel spokojen.....neboli za jak dlouho bude kupovat něco jiného??Pěkný digitální den. R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Jaký komponenty do sestavy DVB-S2/TZdar,presto,ze me nekteri synci nakopou do kuli,musim konstatovat,ze drym je drym,kabel je kabel a zadne splantene wifi to nemuze suplovat.Hardware cenu najdes jednoduse v e-shopech ,DVB-T tuner je u vsech prijimacu dle mne naprosty nesmysl (snad DVB-S2 a sharing HD vyuzijes na CRT televizich?,kdyz na HD,pak prislusenstvim musi byt tuner MPEG-4 pro zalozni prijema-nahravat budes stejne z DVB-S/S2).Hlavni drym 8000,bratricci 800,wave frontier T90 s moznost doplneni LNB.Montaz teto sestavy bych videl nasledne: aplikace firmware drym a rozjeti sharingu 1000,-Kc/prijimac,ostatni montaz do 4 000,- Kc .Tuz fajni ni? Myslim,ze si to mozes zrobit sam.Nikde to nerikejte ,at neni ostuda. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Jaký komponenty do sestavy DVB-S2/TSám to budu sice instalovat kompletně, ale potřeboval jsem vědět, jestli by jste vybraly stejné komponenty jako já, nebo něco jiného. Jen doufám, že mi to výjde, byl bych rád. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
![]() |