![]() |
|
ariva aký HDDZdravím Vás. Chcel by som si kúpiť nejaký ext HDD na nahrávanie, ale vôbec neviem aký a nechcel by som kúpiť blbosť. napríklad laicky som si myslel, že tento http://www.pcmania.sk/zbozi/320gb-externi-hdd-2-5-apacer-ac202-cerveny/detail.aspx?p=z:158375 v predajni boli rôzne názory, že ku sat v pohode, ďalší, že to musí byť len na externé napájanie...atd. Vedel by mi to niekto normálne vysvetliť, príp nejaký majiteľ Arivy 200, aj doporučiť? Díki moc. |
zdenoh1975
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: ariva aký HDDPoužívám u Arivy 200 tento: http://jdem.cz/ck4v6Zatím spokojenost. |
knight
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: ariva aký HDDDík za info. Prosím Ťa, ten disk si aj nejako formátoval, alebo po zapojení do arivy hneď funguje ako usb kľúč? Takže neni pravda to, že by tam mal fungovať len disk s externým napájaním? Mal by fungovať každý 2,5 disk bez externého napájania, trebárs ten, čo mám v prvom príspevku? Moc sa v tom nevyznám. tak sorry za také otázky.. Ď |
zdenoh1975
![]() |
|
RE: ariva aký HDDDisk jsem po koupi naformátoval v Arivě na NTFS. Podle mě každý externí 2.5" disk bez externího napájení fungovat nebude. Fungovat bude jen ten co má ve specifikaci uvedeno, že nevyžaduje žádný přídavný napájecí zdroj. Některé musí být zapojeny ve dvou USB zároveň. |
knight
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: ariva aký HDDHm. tak tomu už je nejako na mňa moc :) . Ako sa formátuje ten disk v Arive? V tom poslednom menu prijímača síce je možnosť formatu, ale to by musel prijímač disk predtým rozpoznať, aby to menu bolo aktívne, nie? A ak by ho rozpoznal, tak načo je to dobré? ešte - keby som si kúpil ten Tvoj typ, stačí ho spojiť s jedným káblom usb s Arivou a to je všetko? Zobral by som si presne ten istý ako si mi odporučil, mohol by si mi laicky vysvetliť čo potom sním :)) Ď |
zdenoh1975
![]() |
|
RE: ariva aký HDDAriva umi s NTFS ? To by byl snad prvni sat prijimac ktery to umi. |
Mirectec
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
RE: ariva aký HDDVie mi niekto laicky vysvetliť, čo mám presne spraviť ak kúpim ten WD, na ktorý dal knight link v druhom príspevku tak, aby fachčil v Arive? Please.. |
zdenoh1975
![]() |
|
RE: ariva aký HDDAsi jak ho tam vložíš a zapneš SAT tak ho rozpozná potom Formátuješ a potom nahráváš.Zdali jsem se spletl tak sorry.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: ariva aký HDDDíki moc. Takže je to tak jednoduché a to isté ako usb kľúč? Asi teda objednám ten HDD, čo sem dal "knight". Ak by mal byť v tom ešte nejaký háčik, prosím dajte vedieť kým je čas :)to Kamil-k4: Ešte jedna,asi blbá otázka, ale zaujíma ma to - Hovoríš, že SAT ho hneď po zapojení rozpozná, tak potom načo je to formátovanie, keď SAT s ním od začiatku spolupracuje? Ď. |
zdenoh1975
![]() |
|
RE: ariva aký HDDAriva NTFS umi. Nevím jestli je první nebo ne ale já osobně jsem disk vůbec neformatoval měl jsem na něm už nejaké věci z minulosti. |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: ariva aký HDDMôže mi este niekto vysvetliť, či ten Apacer v prvom mojom príspevku by bol funkčný? Aký je vlastne rozdiel medzi ním a tým, čo sem dal "knight.? Poprípade, má este niekto iný pasívny disk, ktorý mu funguje? Dik |
zdenoh1975
![]() |
|
![]() |