Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Octagon 918 nebo Ferguson ARIVA 200

Ahoj lidi,chci koupit kvalitní HD sat.přijímač,po kterém šáhnout? Octagon 918 nebo Ferguson ARIVA 200. Díky za radu.

rychlobob
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Octagon 918 nebo Ferguson ARIVA 200

Určite Octagon 918 HD. Lepšia podpora softu a pod.!!!! :))) :))) :)))

Kysučan
Registrace: 11/2007

No jo,ala zase cena.

rychlobob

rychlobob

Tak musíš napsat že chceš šetřit a chceš to nejlevnější pak je to jasný ..
Octagon HD téměř žádné reklamce
Ferguson ariva zkušenost nemám ale kolega my hlásil že se mu začínají valit na reklamace zpět..

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Nechci šetřit,ale v ceně ja velkej rozdíl a fce skoro ty samé. Ale asi to bude ten Octagon 918,jenom jsem se chtěl zeptat a poradit. Jen aby se to vyplatilo,píšou tady že cryptoworks za nějakou dobu končí a já mám kartu T+T cryptoworks.

rychlobob

Arivu 200 nedoporučuji, mám ji a zrovna ji taky budu odesílat na reklamaci. Přístroji chybí spolehlivý fw. Problém s tímto rec již avizovalo hodně uživatelů.

knieza
Registrace: 9/2006

Octagon má více jiných možností a i ty co požaduješ.Mám jej už delší dobu a je celkem bezproblémový(vůči jiným přijmačům,má i jiné klady.)Vždy záleží,co od přijmače požaduješ a tento nějaké ty možnosti má. R^

zzaner
Registrace: 9/2006

Dobrá, vyhrál Octagon 918. Jaký je poslední soft(neoficiální). Jo a co znamená,že se tady píše o ukončení podpory cryptoworks u T+T ?

rychlobob

Můj postřech na Arivu ze včerjška ne a ne naladit TP 12525 na A3 (čt 1 atd) žádný signál na ostatních přímačích signál i Q OK. Vzal jsem i budík a šel ta toroidku hejbnout s LNB na max,ani to nepomohlo.Zkoušel jsem kde co a nakonec mě napadlo stáhnout nejnovější soft ze stránek Fg. A přímač chodí jako víno.Jinak jsem z toho byl na švestku!!!!!!!Ale na Vantge to absolutně nemá .Jinak obraz celkem dobrý za ty peníze to nekup?

Jarus
Registrace: 2/2006

kupa Octagonu v SK

chcel by som si ho tiež kupiť,máte lepší tip na kupu ? http://www.tvsatnitra.sk/online-satelitna-technika/hdtv-prijimace/octagon-sf-918-hd-strieborny

krega
Registrace: 2/2009

Napríklad za dobrú cenu je aj tu http://www.1cdc.sk/product_info.php?products_id=1340&osCsid=c82bjbjdrhvvksigtfs38u37g6

"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."

Nicktos
Registrace: 2/2008

krega

obchod good, vrelo odporucam :))) ... a Octagon 918 HD moze byt, tak ako kazdy primac ma svoje muchy, ale ktory ich nema, ze ano:-)

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Tak bud jsem měl štěstí při koupi arivy a nebo to tady funguje stylem jedna paní povídala. Nepozoroval jsem za mesic provozu jedinej problém s výjimkou toho co jsem nepo...l sám ... Když dáš databázi vytvořenou ve správném editoru. Není problém. Všechny softy. Taky bez problému. A podpora. Za mesic 3 což si myslim není málo.

vicini
Registrace: 10/2009

Tak bud jsem měl štěstí při koupi arivy a nebo to tady funguje stylem jedna paní povídala. Nepozoroval jsem za mesic provozu jedinej problém s výjimkou toho co jsem nepo...l sám ... Když dáš databázi vytvořenou ve správném editoru. Není problém. Všechny softy. Taky bez problému. A podpora. Za mesic 3 což si myslim není málo.

vicini
Registrace: 10/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra