, sekce: Zkušenosti |
|
Octagon 918 nebo Ferguson ARIVA 200Ahoj lidi,chci koupit kvalitní HD sat.přijímač,po kterém šáhnout? Octagon 918 nebo Ferguson ARIVA 200. Díky za radu. |
rychlobob
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 19 |
|
|
RE: Octagon 918 nebo Ferguson ARIVA 200Určite Octagon 918 HD. Lepšia podpora softu a pod.!!!! :))) :))) :))) |
Kysučan
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 134 |
|
|
Octagon 918 nebo Ferguson ARIVA 200No jo,ala zase cena. |
rychlobob
|
|
rychlobobTak musíš napsat že chceš šetřit a chceš to nejlevnější pak je to jasný ..Octagon HD téměř žádné reklamce Ferguson ariva zkušenost nemám ale kolega my hlásil že se mu začínají valit na reklamace zpět.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
Octagon 918 nebo Ferguson ARIVA 200Nechci šetřit,ale v ceně ja velkej rozdíl a fce skoro ty samé. Ale asi to bude ten Octagon 918,jenom jsem se chtěl zeptat a poradit. Jen aby se to vyplatilo,píšou tady že cryptoworks za nějakou dobu končí a já mám kartu T+T cryptoworks. |
rychlobob
|
|
RE: Octagon 918 nebo Ferguson ARIVA 200Arivu 200 nedoporučuji, mám ji a zrovna ji taky budu odesílat na reklamaci. Přístroji chybí spolehlivý fw. Problém s tímto rec již avizovalo hodně uživatelů. |
knieza
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 47 |
|
|
RE: Octagon 918 nebo Ferguson ARIVA 200Octagon má více jiných možností a i ty co požaduješ.Mám jej už delší dobu a je celkem bezproblémový(vůči jiným přijmačům,má i jiné klady.)Vždy záleží,co od přijmače požaduješ a tento nějaké ty možnosti má. R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
Octagon 918 nebo Ferguson ARIVA 200Dobrá, vyhrál Octagon 918. Jaký je poslední soft(neoficiální). Jo a co znamená,že se tady píše o ukončení podpory cryptoworks u T+T ? |
rychlobob
|
|
RE: Octagon 918 nebo Ferguson ARIVA 200Můj postřech na Arivu ze včerjška ne a ne naladit TP 12525 na A3 (čt 1 atd) žádný signál na ostatních přímačích signál i Q OK. Vzal jsem i budík a šel ta toroidku hejbnout s LNB na max,ani to nepomohlo.Zkoušel jsem kde co a nakonec mě napadlo stáhnout nejnovější soft ze stránek Fg. A přímač chodí jako víno.Jinak jsem z toho byl na švestku!!!!!!!Ale na Vantge to absolutně nemá .Jinak obraz celkem dobrý za ty peníze to nekup? |
Jarus
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 132 |
|
|
kupa Octagonu v SKchcel by som si ho tiež kupiť,máte lepší tip na kupu ? http://www.tvsatnitra.sk/online-satelitna-technika/hdtv-prijimace/octagon-sf-918-hd-strieborny |
krega
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 193 |
|
|
RE: Octagon 918 nebo Ferguson ARIVA 200Napríklad za dobrú cenu je aj tu http://www.1cdc.sk/product_info.php?products_id=1340&osCsid=c82bjbjdrhvvksigtfs38u37g6"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 288 |
|
|
kregaobchod good, vrelo odporucam :))) ... a Octagon 918 HD moze byt, tak ako kazdy primac ma svoje muchy, ale ktory ich nema, ze ano:-)nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: Octagon 918 nebo Ferguson ARIVA 200Tak bud jsem měl štěstí při koupi arivy a nebo to tady funguje stylem jedna paní povídala. Nepozoroval jsem za mesic provozu jedinej problém s výjimkou toho co jsem nepo...l sám ... Když dáš databázi vytvořenou ve správném editoru. Není problém. Všechny softy. Taky bez problému. A podpora. Za mesic 3 což si myslim není málo. |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
|
|
RE: Octagon 918 nebo Ferguson ARIVA 200Tak bud jsem měl štěstí při koupi arivy a nebo to tady funguje stylem jedna paní povídala. Nepozoroval jsem za mesic provozu jedinej problém s výjimkou toho co jsem nepo...l sám ... Když dáš databázi vytvořenou ve správném editoru. Není problém. Všechny softy. Taky bez problému. A podpora. Za mesic 3 což si myslim není málo. |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|