![]() |
|
SmartWi pro heryho a Milana CPánové, všiml jsem si, že používáte SmartWi, takže se na vás obracím s otázkou a prosbou o pomoc. Vlastním sadu SmartWi, kterou jsem dočasně nepotřeboval, takže jsem ji půjčil známému, kterému funguje spolehlivě s kartou UPC. Známý se rozhodl si sadu pořídit také. Minulý týden dorazila, provedl jsem spárování, přenesení ATR, ale fungovala vždy jen první klientská karta, která se přihlásila k Master jednotce, žádná další již nefungovala. Vypadalo to, že se k jednotce nepřipojí. Sadu jsem vyměnil u prodejce a včera mi dorazila, ale problém je stejný, což už je trochu divné. Jednotka obsahuje nejnovější FW 2.51T2, zkusil jsem tedy nahrát firmware 2.41T0, který používá moje původní a funkční sada, ale po downloadu do master jednotky začne dioda blikat jako o závod a už nepřestane ani po odpojení a opětovném připojení napájení. Z tohoto stavu lze jednotku dostat pouze nahráním původního FW 2.51T2. Nahrál jsem SmartWi Test.swi a odzkoušel komunikaci všech tří klient. karet s MU - je OK. Pokus o nahrání FW 2.41T0 opět nezdar. Zkrátka to vypadá, že nelze nahrát FW nižší verze, než jaký už v jednotce jednou byl. Nesetkali jste se někdo se stejným chováním, případně se vám ji podařilo vyřešit? Uvítám jakoukoli smyslupnou radu, jak to rozchodit.Radek |
Radek
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
@RadekJa tam mám ešte pôvodný FW 2.15 od výrobcu / predajcu /. Vôbec som nerozmýšlal o nahratí nového, pretože tento šlape ako hodinky.Raz za čas, keď vypadne elektrika, to zablbne.Vtedy to vypnem zo siete a znovu zapnem, poprípade prevediem ešte raz spárovanie a zase všetko ide.Skús podľa tohoto návodu urobiť ešte raz spárovanie resp.skús zistiť či nemáš nejaké rušenie. //www.sortec.sk/pictures/cennik/333_SmartWimanualenduser.pdf |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: SmartWi pro heryho a Milana CMilane, díky za reakci. Momentálně jsem v práci, takže to nemohu vyzkoušet, ale zkusím večer doma. Jinak k tomu FW: Moje sada měla právě už od výrobce/prodejce nainstalován FW verze 2.51T2, což by měl být společný soft pro T0 i T1. Na rušení to moc nevypadá, protože, jak jsem psal, tak vždy první klientská karta se k MU přihlásí bez problémů, ale vyzkouším ještě změnit kanál při downloadu FW. Snad něco zabere.Radek |
Radek
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
![]() |