![]() |
|
LCD Sony BRAVIA KDL32V5800Zdravím všechny,prosím o radu kdo ladil tento TV na satelitním tuneru.Nedaří se mi tam naladit některé programy na Skylinku,konkrétně např. 12525 V.Když to dám proladit ,,uplně,, tak to prostě programy jako ČT1,ČT2,ČT24 nechce naladit(ani při zadání frekvence manuálně) ukazatel signálu vůbec nereaguje...Také např.STV1,2 nic.Ostatní programy se naladily, jako Barrandov,Z1 atd...v čem může být problém,má někdo nějaký nápad?Díky všem za odpovědi. :( |
Dominik
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: LCD Sony BRAVIA KDL32V5800Třeba pomůže nový fw pro Sony KDL32V5800 - najdeš na stránkách SONY. |
IMA
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: LCD Sony BRAVIA KDL32V5800A co dát "rychlé", či podobné ladění ? |
lis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: LCD Sony BRAVIA KDL32V5800@DominikProsím tě dej info kde si ji kupoval uvažuju o ni-dík |
PEDA
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: LCD Sony BRAVIA KDL32V5800pro IMA...díky vyzkoušímpro lis...taková možnost tam není...mají co dohánět...je to zatím nedodělek pro PEDA...stačí to dát do vyhledávače, prodejců je dost Jinak pro upřesnění...tento TV nemám doma a ani bych si ho asi nikdy nekoupil,protože nejsem příznivec zařízení ,,vše,, v jednom.Chtěl jsem to jen naladit zákazníkovi, neboť se montážemi satelitů zabývám, ale do nějakého podrobnějšího nastavení vyhledávání u této TV se nemohu stále dostat.Nenechte se prosím zlákat jen cenou!!! |
Dominik
![]() |
|
RE: LCD Sony BRAVIA KDL32V5800Nějakej prodejce tam píše že to má vestavěný satelitní tuner Freesat.To má nějakej slot pro CI modul?Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: LCD Sony BRAVIA KDL32V5800pro skohy....ano přesně tak,z boku je slot na CI modul a do něj dáš kartu...třeba Skylink...ale zatím s tím bojuju...jako by nebyly některé transpodéry v settingu tuneru...a jak je tam přidat, to je záhada... |
Dominik
![]() |
|
RE: LCD Sony BRAVIA KDL32V5800Vyhledávač už pracoval já jen vyhodnocuju,nechci to pro sebe,ale pro příbuznýho kterej zas upřednostňuje jen jednu věc-co nejmíň spotřebičů(dvd,stb,vcr)a hlavně věří ve značku v tomhle případě sony.Já sem jen"schvalovatel"i když cena a reklama útočí ze všech stran-Díky Dominiku |
PEDA
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: LCD Sony BRAVIA KDL32V5800pro PEDA....z pohledu uživatele to samozřejmě chápu, mít v domě co nejméně ,,krabic,, ale nesmí to být na úkor spolehlivosti a funkčnosti.Navíc v případě servisu jste bez satelitu i bez TV :-)Vánoce se blíží, takže reklama bude víc a víc dotěrnější ;) |
Dominik
![]() |
|
RE: LCD Sony BRAVIA KDL32V5800Skus toto:TV daj do výrobného nadstavenia. V menu prepni miesto použitia NEMECKO a jazyk na CZ. |
konjo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
RE: LCD Sony BRAVIA KDL32V5800Hele a není to slot pro pozemku.Přečetl jsi si pořádně návod,je to dost možný že ten slot je na DVB-T nebo CFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: LCD Sony BRAVIA KDL32V5800ten popisek od nějakého prodejce z internetu se mi vůbec nelíbí Freesat je jasnej pojem jestli to vůbec na nějakej CI sat.modul funguje.to tě nechci strašit ale i toto je možnéFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
To byhrála CT24 ne? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: LCD Sony BRAVIA KDL32V5800CI modul Cryptoworks v této TV funguje s kartou SKYLINK ok!!!...zápisy na kartu přišli během 10 minut...CT24 je volnej program, na ten nepotřebuješ modul ani kartu ;) |
Dominik
![]() |
|
To vímejá reagoval na to,že to má pouze free tuner.A tento program mu pokud vím taky nejde. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: LCD Sony BRAVIA KDL32V5800DVB-T tuner je zabudovaný uvnitř, ten ale teď vůbec neřeším...satelitní kodované programy i některé volné(to co tuner naladil) tak fungují bezproblému....řeším ten problém, že nejde naladit všechny programy z Astry 23,5 východně...modul cryptoworks a karta fungují v této TV správně. |
Dominik
![]() |
|
pro konjodíky za tip, vyzkouším v sobotu a napíšu výsledek ;) |
Dominik
![]() |
|
RE: LCD Sony BRAVIA KDL32V5800Tam nejde přidat tp nebo ladit manuálně?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
pro Tomík535jestli mi řekneš jak na to, tak máš u mě flašku vína :)Je to tam v menu dost chaoticky uděláno...manuální vyhledávání tam není...jen vyhledávání sítě...a přidat nové služby...když to však zadám, např. frekvenci 12525 V,tak mi to neukazuje žádný signál...nechápu to |
Dominik
![]() |
|
xxx:Zkus to i když to neukazuje žádnej signál ,třeba to naskočí...minulý týden jsem montoval známýmu sat.komplet za 3500.- i s kartou CSlink značku už si nepamatuju (bez displeje,karta čumí ven přímo z prostřed krabice-no děs...fuj)-přesně tvůj problém,možná to byla dokonce i 12525 která byla bez signálu,ostatní byli ok-dal jsem vyhledat a signál naskočil,ale pak stejně zmizel...ale důležitý je že to chodí.... |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: LCD Sony BRAVIA KDL32V5800takže zkoušel jsem upgrade firmware a tovární nastavení, pak změnu země na Německo...nic nepomáhá...prostě frekvenci nad 12000 to nechce naladit...přitom na měřáku SF20 mám signál v pořádku...ukazuje to žádný signál...když to dám proladit tak samozřejmě nenajde žádný kanál...tak už nevím co s tím...má někdo ještě nějaký nápad?Jinak to servis jistí... ;) |
Dominik
![]() |
|
RE: LCD Sony BRAVIA KDL32V5800Ahoj - na jiném diskuzním fóru jsem našel tuto radu - nevím co to přesně znamená, ale třeba to pomůže:"Ak by mal niekto docinenia, zrejme mu pomoze toto: seznam modulů, které bez problémů fungovaly v televizorech Sony s DVB-S (přijdou na trh v nejbližší době). Jsou to moduly: SCM v. 4 02.006, SmarDTV (červený) v 4.02.006, SMIT HW: 2.2.1, SW: CW-STD-3.9.8. info poskytol pan Jaromir Glisnik, Skylink" |
jankoR
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |