, sekce: DVB-S přijímače |
|
OptiboxVie niekto nieco blizsie o optiboxoch aligator a pantera ?Dik za info.... ;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: OptiboxŠROT!!!!! |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 800 |
|
|
RE: OptiboxMas vlastnu skusenost?Kto to vyraba,je to nejak mimo ostatnych modelov.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Optibox32MB Flash a 256MB RAM300MHz MIPS32TM/16-e class CPU 2 Slots For DVB Common Interface Standard 2 Smart Card Support 1 External eSATA Port 1 Set(3xRCA Vertical Array Type) 1 Set(3xRCA Vertical Array Type) 1 Optical(Fiber Optic Type) 1 Connector TV/VCR 2 USB A-Type Connector 1 Connector Ethernet RJ-45 10/100 Base-T 1 HDMI port a snazi sa co najviac priblizit DM - aby na tom sla e2 . HW prevedenim nenadchne ,ale ani neuraza. Nieje dlhohrajuci prijimac- urcite po 2 rokoch nejaky ten repas bude treba, ale 100x lepsie ako isty xxbox HD :) |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
|
|
RE: OptiboxTakze po HW stranke je to taky stred a soft. podpora sa chce priblizit k DM.Co sa vlastne najviac priblizilo k DM?Myslim spolahlivost + podpora.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Optiboxpodpora je jako u dremboxu jsou to kopie dreamu |
belfegor
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 183 |
|
|
RE: OptiboxDik za info,je mi ale cudne ze ked sa DM povazuje za vlajkovu lod preco pouziva len DVI a nie HDMI na prepojenie.Ak som dobre pozeral ani najnovsi model nema HDMI,pricom ho maju vselijake lacne HD prijimace.To mi pripada ako nevyhoda vzhladom na pocet kablov nutnych na prepojenie.... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Optiboxoni maj redukcí dvi na hdmi a to je proto nebo se jim nechtělo platit za licenci,redukci maj zdarma v balení |
belfegor
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 183 |
|
|
RE: OptiboxTa redukcia ti ale neriesi audio signal,len video nie?Na zvuk musis aj tak pouzit dalsi kabel,je to tak ..?"?"?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Optiboxje to k mani v nejakem ceske e-shopu? |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 417 |
|
|
@liquereno pokial mas sunku telku z TESCA tak ano, trebars u takeho samsungu, pioneera a pod ide aj zvukLenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
|
|
vlafo fogoNemam ani jedno ani druhe,len ked sa zvrtla tema na DM,tak som sa pytal,lebo pokial viem DVI je definovane len na prenos video signalu nic sa nehovori o audiu.Minimalne tam kde som pozeral,tusim ani wiki nic nehovori o zvuku.DVI poznam na PC,ale vsetky ostatne HD masiny maju HDMI,to je cela podstata mojej otazky,nic viac...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|