Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LCD či plazmu

Chcem kúpiť lcd samsung LE37B550 na skylink, na vzdialenosť 4,5m ale ma odhovárajú na plazmu poradte, ďakujem.

dodo510
Registrace: 1/2008
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LCD či plazmu

Jste ještě normální?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

najlepšie mať normálnu tv 75cmm a budeš spokojný

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

LCD či plazmu

Prečo nie LED.

vito1
Registrace: 6/2006

RE:

Začíná nový folklor na parabole,potřebuju pasti na myši ,pouze humanitární smrt,to je takový problém pročíst příspěvky zpátky nebo je stále tolik typu tv na diskuzi o ničem,stejně si každý nakonec koupí na co má .

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

lcd

Tak 37" na 4,5 metra je dosť málo. Odporučil by som 46"
Ja som kúpil samsung LE46B650 a som nadmieru spokojný. Má funkciu 100 hz, obraz je preto krásne plynulý. Podanie čiernej je vynikajúce, farby nádherné... Z usb prehráva divx filmy,mkv, ts, trp a otvorí aj dvd video súbory.
Ja som skôr za LCD, v plazme vidno pracovať ten plyn, obraz je proste nekludný, príde mi to ako 50Hz CRT. A keď chvíľu necháš pustené nejaké menu napr. výber kanálu, po zavretí tej tabulky to tam ostane chvilu vypálene, jednoducho to miesto je svetlejšie...ja neviem nejak ma tá technológia nepresvedčila, možno niektorá mega drahá plazma je na tom lepšie. Najlepšiu cenu na tv samsung má bestcena.sk Oproti datartu/nay ušetríš aj 200 eur R^

46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652

Freedox
Registrace: 8/2007

Freedox

co to plácáš za nesmysly o neklidným obraze a pracujícím plynu...vypalování tabulek,co tady se člověk doví všechno to zírám...

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

RE:

Jupi nesranduj :)))

co sa tyka LCD vs Plasma ... mas to zajedno ALE!

ad1/ za malo penez malo muziky plati pro oba
ad2/ hlavne se zeptej na spotrebu
ad3/ priklanim se ke plazme, i kdyz LCD Samsung muze bejt
ad4/ a nejlip si k tomu porid BluRay masinku, aby si vyuzil naplno moznosti (DVB-S2 je fajn, no BluRay je Bluray)

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Mne v obchode poradili aby som kúpil oboje a doma sa rozhodol.Tovar spať ale neberú.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm
Registrace: 1/2006

@alexcz

Ať se propadnu do západního Německa, jestli kecám, velebnosti :laughing:
No vážne, nevravím že je to veľké mínus, ale tie stopy v obraze ostávajú. Na plazme samsung rady 5 bola čierna obrazovka, lebo ešte neprišli zápisy na kartu zo skylinku. Nechal som zobrazené menu s programamy a keď som ho o tri minúty zavrel tak to miesto ostalo dlho svetlejšie. Ostatnok bol čierny. A čo sa týka toho plynu, tak mám asi oči zvyknuté na lcd aj z laptopu, lebo keď sa pozriem na plazmu, u známeho alebo aj v obchodoch jednoducho mi to vadí, ako by ten obraz kmital, pracoval. Z viac metrov je to už menej postrehnutelné, ale je to tam.

46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652

Freedox
Registrace: 8/2007

Diskuze je pořád dokola... Každý, ať si vybírá, co mu více vyhovuje. Jsou kvalitní LCD i plazmy a jsou i nekvalitní LCD a plazmy. U nejkvalitnějších modelů již jednoznačně vyhrává LCD. K nevýhodám plazmy lze přičíst i rušení okolním světlem (podobně jako u CRT) a ztrátu kontrastu a jasu již po několika měsících provozu, u LCD s LED je toto opotřebení nulové a zcela nezávislé na nastaveném jasu a kontrastu.

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

Téma: LCD či plazmu

Diskuse ke ktere není třeba komentař ale aspon se člověk pobaví.

emtech
Registrace: 9/2006

LED televize

Pánové, když už to tady je, tak někdo prezentuje LED televizi jako LCD u které jsou na bocích místo halogenek ledky a světlo je rozváděno světlovodnými hranoly či co. To je sice pozitivní z hlediska spotřeby, ale pořád to je jen LCD. Ptám se teda, jestli existuje jen tento systém, nebo už je něco, kde by samotné pixelíky svítili? Jo a nekamenujte mě hned.

gaston
Registrace: 1/2006

Co je v tom za problém vlést někam do Macro Elektra a tam si vybrat tv, ať už LCD, Plasma, Projekční, Oled atd. Každému se líbí něco jiného - funkce, velikost, typ a co já vím ještě.

netace
Registrace: 12/2008

Ak by som si vyberal ja, tak plazmu, iba Panasonic.
Aj trabant chodi na benzin no nema rovnake vlastnosti ako VW s benzinovym motorom.
Ja by som od Samsungu nechcel ani pero, zisti si nieco o servise a poruchovosti.

Nechaj si vybrat svoje oci (a penazenku), ale nevyberaj na obraze z propagcneho BR, ak budes pozerat uplne iny typ zdroja signalu.

no flame only my experience

losparabo
Registrace: 2/2007

@PetrT

@PetrT
uz si niekedy vlastnil plazmu? Ak ano aku?

citujem:
K nevýhodám plazmy lze přičíst i rušení okolním světlem (podobně jako u CRT) a ztrátu kontrastu a jasu již po několika měsících provozu ...

losparabo

losparabo

Už si mal skúsenosť zo Samsungom ked tu vypisuješ tieto vety? :zombie:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

@losparabo

Nevím co máš proti Samsungu :lookaround:
ale já mám 2x HDD a Plasmu od nich, jednou jsem měl nepatrnou poruchu na tv - problém se softem - po zavolání do Samsungu, technik tady byl do týdne.

netace
Registrace: 12/2008

@Tami @netace

zeby servisne skusenosti?

losparabo

Samsung má podporu a servis u zákazníka výborný pouze u nás. Na Slovensku je to tragédie.

polulin

losparabo

zastávame značku Samsung, aké servisné skúsenosti, ale to je tvoj názor. :dead:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

len par poznamok:

1. ti, ktori tu obhajujete plazmy a zvlast samsung a panasonic, skuste raz porovnat rovnaky zdroj signalu na LCD - Sony KDL-46X4500 alebo KDL-46Z5500, pripadne na Philips 46PFL9704H/12 s tymi plazmami :O)

2. v kazdom threade porovnavte neporovnatelne - ani PDP nie su vsetky rovnake, porovnajte Z11 s G10

3. KRP-500 alebo KRP-600 od Pioneeru bude vzdy nieco ine, ako ktorykolvek Panasonic (mozno sa mu priblizuje ta Z11)

4. nemozem si pomoct, ale Antonina na Vas vsetkych :D pretoze v tomto mal pravdu - za malo penazi nemozete chciet vela muziky (a to plati vo vsetkom)

5. aby som aj k teme nieco napisal - pri rozmere 37-inch je absolutne jedno, ci to bude LCD alebo plazma (bude to vyhodenych asi 400-500 Eury za nieco, co vydrzi 3 roky)

sgi320

Právě Antonín napsal na Panasonic, tehdy ještě byla sedmičková řada, že to je televizor, který dá za málo peněz hodně muziky. Můžeš si to zde vyhledat. Já to mohu jen potvrdit.Ovšem nejdůležitější je čím to budeš krmit.Jak u LCD tak u Plazmy.

F123
Registrace: 11/2007

sedmickova rada snad u Samsungu, ci ? Panasonic oznacuje svoje modely TX-Pxxx (a rady su G, V, Z, S, C a pod.), nakoniec je to jedno, tato diskusia je zbytocna, kazdy nech sa rozhodne podla toho, na co ma, rozhodne vsak neplati, ze Samsung, ktory mam doma, je to najlepsie, co je na trhu, podobne ani Panasonic :D

sgi320

Najviac tu kecajú kecálkovia o plazme, ktorú ani na obrázku nevideli :) Plazma nestráca kontrast ani jas za niekoľko mesiacov a svet nič neruší. Práve naopak.Treba viac čítať a sledovať....plazmy sa vyvýjajú ďalej.

Milan C

@Freedox

Dobre som sa nasmial na tom plyne a kmitaní...Videl si plazmu Panasonic od rady PV,PX až po poslednú? Nič z toho čo si napísal, nie je ani zďaleka pravda.Aj vypalovanie je už u Panasonicu dávno-dávno neznámi pojem.To mi ver mám už druhú plazmu Panasonic.A nič iné, len plazmu Panasonic v budúcnosti nechcem!!!Dobrá cena, skvelý obraz to je moja priorita.

Milan C
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra