Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Sat Pomoc

Mám 2 x Karu Sky Star 1 a kartu Sky Star 2 .Ani jedna nejde dobře.U Sky Star 1 oprava v Německu 2x ale špatně funguje.Již bych nikdy nekoupil sat.kartu do PC. Jem sat příjem přes telku. N e k u p u j -škoda penízků.Jinak mám 5x sat .aparátů , proto to tak mohu hodnotit.

Carak
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sat Pomoc

kecáš, půl roku denně čučím na tv přes SS HD2 a zatím jsem nenašel chybu na té kartě :lookaround:

netace
Registrace: 12/2008

SkyStar1 nemá chybu !!!! mám ji už asi 8 rok, a múžu Ti říct, že to co mi sme spolu prožili a co jsme v EMU videli. A na co všechno jsme koukali, a co jsme posdíleli. No radost. Teď jí má syn a přirostli si k srdci. SS HD2 mám asi 5 měsícú a je to stejná láska. A pár satelitú doma mám, a nějakej ten kousek jsem už taky namontoval.
A vúbec vážím si Tvého skromného chování, a vúli se podělit s poznatky.
Chtěl bych ještě poznamenat, že buďto máš smúlu na : 1. satelity, 2. na rozum

nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku

pepiino
Registrace: 10/2006

na pentiu 133mhz toho moc čekat nemůžeš, ale když je škoda penízků :laughing:

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Ani já se s kartou SkyStar1 nerozloučím. Těžko zapomenu na cenu, kterou jsem za kartu na začátku dal. Od té doby funguje stále a pro starší počítač je to ideální doplněk.

Pokud se chceš o kartách bavit, zkus napsat jaké problémy jsi měl a co ti napsali po provedení opravy.
Může se stát, žes trefil špatný kus. Ale nevěřím, že každá karta co se tobě dostala do rukou tak je špatná.

colombo
Registrace: 1/2006

juzek

jasně, ale proč neudělají nějakou DVB-S2 kartu s HW dekodérem, tak kvalitním jako jsou ve stolních přijímačích? je to strašný, všechno se dneska řeší softwérově. jednak je to zbytečný, aby kvůli HD příjmu běželo nějaký čtyřjádro a ještě na plný vytížení (když má ten obraz nějak vypadat, tak asi jedině s post-processingem jako třeba umí ffdshow) aby se to vůbec vyrovnalo těm nejobyčejnějším stolním přijímačům

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra