![]() |
|
Ariva 200Ahoj,zdravím vás,potřeboval bych od vás poradit kde stahujete softíky a v čem je vylepšený než originál.A ještě vám chci napsat,že jsem se pokoušel sám naladit signál,tak na jednu hlavičku to jde,ale monoblock ani náhodou a to jsem s tím strávil 4dny.Tak sem kdyžtak napište jestli jste někdo měl taky takové potíže a jestli to je tak strašně citlivé.Tak jedu jenom na Astra 23,5.Děkuju za vaše rady |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Ariva 200Prosím tě,s tím singlem jsem chytal jen 23,5 a jde to,tak jsem to zadělal a už s tím nic nedělám,protože za rok se budeme stěhovat a já si budu stejně platit HD programy takže na ten Eurosport se můžu vykašlat.Jen jsem nevěděl proč ten singl hraje normálně a ten monoblock nejde.Jinak jsem s tím přijímačem byl v obchodu kde se tím zabívají a tam to píchli na ten jejich monoblock a tam to hrálo tak si myslím,že to musí být jedině v signálu. |
jans
![]() |
|
RE: Ariva 200Na tu 19,2°E jsem se ptal záměrně, protože to vypadá, že ten signál jde souběžně s tou bytovkou, nebo těsně přes roh. Pokud by jsi chytil těch 19,2°E, tak potom by jsi to už jen nastavil na parabole a v stb diseqc. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Ariva 200ještě ti napíšu jednu věc,když jsem tam měl ten monoblock tak na 19,2 jsem měl ustálený signál,že to byla paráda,ale 23,5 se mi kostičkovala a vypadávala.Jinak s tím monoblockem jsem měl signál taky dobrý 90-76,ale cca každou půl minutu to vypadlo.Tak nevím proč to takhle je |
jans
![]() |
|
RE: Ariva 200takže když necháš tu parabolu nastavenou tak jak jí máš tak když máš ten monoblok k sobě hlavičkama, tak ho přichytíš za ten pravý krk, aby jsi šilhal na těch 19,2°E levou hlavičkou a ten monoblok by měl být lechce tou volnou hlavičkou být trošku k zemi a mělo by ti to hrát v pohodě, to kostičkování ti dělal předím špatný signál |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Ariva 200Pro jans (a i jiné majitele Arivy 200) :U Arivy se z neznámých důvodů někdy (obvykle po změně firmware, ale možná, že i v jiném případě), přepíše na chybnou hodnotu řádek v Nastavení antény/nastavení LNB /Freq ... univerzální(9750/10550) - je třeba to opravit na správných 9750/10600, jinak se naladí jen pár kanálů... 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
TxtDotaz: dobrý den mám dotaz ohledne teletextu,zda se zobrazuje na celou plochu obrazovky bez běžícího programu na pozadí.Děkuji-- |
codyx
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 12 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |