Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Ariva 200 nahrávání

Dnes jsem si pořídila Arivu - vše proběhlo OK. Když jsem zkusila něco nahrát na flasku, podařil se mi to jen z FTA - konkrétně ČT 24. Z History HD mi to soubor (původně *.dvr) přejmenovaný na *.ts nic neveme - ani VideoReDo ani DVR-Studio (0x0 pixelů, recording is encypted). Nevíte někdo co s tím. Je možné, že nejde nahrávat HD programy? Taky mě překvapilo, že se nahrávka uloží do souboru s koncovkou *.dvr a ne *.ts. Je to OK? :(

RomanaH
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ariva 200 nahrávání

vsetky prijimace nahravaju stream zo satelitneho vysielania a je jedno aku mu daju koncovku,proste nemaju dostatocny vykon aby nieco enkodovali do nejakeho ineho kodeku v realnom case takze to co sa vysiela tak to ulozia a je jedno ci to ma koncovku .jablko alebo .hruska. Ked je to SD tak je to mpeg2 , ked HD tak mpeg4. Lisi sa to v pouzitych filtroch.

PEPE8989
Registrace: 12/2007

A v jakém programu to půjde upravit nebo alespoň přehrát - myslím to v HD kvalitě? Každý program mi píše, že soubor neobsahuje video data, ani KMPlayer to nepřehraje. Dal by se přijímač prostě spojit se střihovou kartou v PC a nahrávat v PC?

RomanaH

Pro RomanaH :
Mně se HD programy normálně na USB flash disk nahrávají.
V PC jsem je neprohlížel, nemám důvod...
Musel jsem k tomu ale koupit novou, rychlejší flašku, na starší se daly nahrávat jen SD programy, pro HD byla pomalá.

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Nahrávat mi jde jen jeden program a nesmím přepnout na jiný, jinak nahrávání pokračuje se zastaveným obrazem...

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr

S nahráváním nejsou problémy. Potřebuji jen *.ts v PC sestříhat a převést na jiný formát. Teď zkouším program Elecard Converter Studio AVC HD. Něco z toho leze, ale musím si s tím ještě pohrát. Kdybyste někdo věděl nějaký program, který to dokáže editovat a převést na jiný formát, tak budu ráda.

RomanaH

co ulead video studio

http://www.mininova.org/tor/1148829

netace
Registrace: 12/2008

http://jdem.cz/cmg92

knight
Registrace: 10/2009

Mám Video Studio 12 - u *.ts souboru mi to píše, že neobsahuje video data. Ale myslím, že už to mám. Ten program Elecard Converter Studio AVC HD mi *.ts rozdělí na *.m2v a *.wav - to by pak ve Video Studiu mělo jít spojit a převést. Jdu to vyzkoušet.

RomanaH

Takže na závěr - funguje rozdělení na *.m2v a *.wav a pak editace ve Video Studiu nebo ve VirtualDubu - problém vyřešen - díky.

RomanaH

Skús toto: DVR studio HD: http://www.haenlein-software.com/HS/index.php?sprache=2&z=1

ab0516
Registrace: 11/2007

Ariva 200 nahrávání

AVSVideoConverter6 program na převod .TS na jiný formát - třeba .mpeg a vypálit na DVD, AVSMediaPlayer na běžné přihrávání v PC. Ahoooj

trebesak

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra