![]() |
|
HD SKYLINK na 10 dní sms-problem zvuk!!!Ahoj,včera jsem si přes sms z aktivoval 10 ochutnávku.. Vše naskočilo ihned,ale např.DiscoveryHD,Film box extra HD,BravaHD,a vlastně i některé Něměcké HD programy /ty na 19,2/ mi jdou bez zvuku.. Přehodit zvuk nejde.. Není kam,bud se mi tam objeví jen AUTO i CZ ale náš zvuk na něm nejde,NOVA HD,CT HD,EUROSPORT HD i NOVA SPORT HD zvuk bez problému - poradíte mi prosím někdo? :( :scared: Děkuji vám |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: HD SKYLINK na 10 dní sms-problem zvuk!!!proto ze to je v 5.1 a to ta Vase telka asi neumi ...pustte to pres soustavu Hifi a pujde toVU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
![]() |
|
RE: HD SKYLINK na 10 dní sms-problem zvuk!!!Ťažko radiť, keď nenapíšeš aký máš receiver, predpokladám že ho máš prepojený cez HDMI priamo do TV, treba v menu receivera vypnúť Dolby Digital na HDMI výstupe. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
problem zvuk HD..promiňte-receiver mám Topfield TF 7700 HSCI-telku Panasonic TH-50 PZ 80EA.. Vše propojeno HDMI kabelem. Přes věž jsem to taky zkoušel a zvuk žádný.. Je zajimavý,že u některých již zmiňovaných HD kanálů jde zvuk bez problému.. Tedy NovaHD,Nova sportHD,EurosportHD.. Tady u těch mi zvuk jde.. Ale u toho zbytku nejde vůbec... Jo akorát Film Box extra HD - tam jde zvuk pouze v anglickém jazyku a do CZ nejde přehodit.. Poradte mi prosím - děkuji vám |
esik33
![]() |
|
problem zvuk HDMám také TF 7700 HSCI zvuk normárně funguje u HD programů.Hledej problém někde u sebe. |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
![]() |
|
RE: HD SKYLINK na 10 dní sms-problem zvuk!!!V menu receivera - A/V Output Seting - Digital Output (Dolby Digital Only) nastaviť na PCM ... |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: HD SKYLINK na 10 dní sms-problem zvuk!!!chci se zeptat, teď jsem si aktivoval promo akci HD, přišla mi SMS-ka, že aktivace proběhla úspěšně, ale HD kanály nejdou žádné, nevíte někdo co s tím? |
kratas
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: HD SKYLINK na 10 dní sms-problem zvuk!!!hmm, tak už to naskočilo, tím je to vyřešené |
kratas
![]() |
|
RE: HD SKYLINK na 10 dní sms-problem zvuk!!!ale dotaz bych přece měl, EUROSPORT HD mi jde s anglickým zvukem, to tak má být nebo by měl jít česky? |
kratas
![]() |
|
HD zvuk - vyřešeno!!Děkuji vám všem za rady - problem byl skutečně v přijímači... Kolega KVINTO měl pravdu - přepnout zvuk na PCM a funguje to!!! :)) R^ R^ R^ Mooc dííky za radu... Jo kdo umí a zná... ten se máááá... R^ :))) |
esik33
![]() |
|
![]() |