Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

hd skylink

chci si zaplatit hd nabydku ale chtel bych vedet jestli to opravdu kvalitou stoji za to.hlavne me zajima nova sport.musim rict ze mam zatim jen cthd a oproti normalni ct zatim moc rozdilu nevidim ale mam to teprve tyden.za vase skusenosti a postrehy predem dekuji.marti181

martin181
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: hd skylink

Prvotným predpokladom aby bol rozdiel viditeľný je HD receiver pripojený na HD-Ready alebo Full-HD zobrazovač pomocou HDMI alebo komponentného (Y-Pb-Pr) kábla. Rozdiel je viditeľný. Na odskúšanie je možné využiť 10-dňovú "ochutnávku" od Skylink-u, aktivácia cez SMS.

Kvinto
Registrace: 6/2009

čt má mimořádně nekvalitní upscalovanej obraz. ale když vysílají hd (jako třeba přenos papeže) tak to vypadá dobře, takže až budou dávat např. olympiádu po novém roce, tak jistě bude co sledovat

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Kvalita HD vysílání je poměrně stabilní např. u Filmboxu HD, velmi stabilní a velmi kvalitní je u BravaHDTV a dobrá u MelodyZen.tv. U ostatních programů je to jak kdy... V každém případě to však stojí za to, mohu doporučit.
Výborný obraz poskytuje i Ariva 200 HD, a dokonce nejen u HD ale i SD programů. Je to sice dost jednoduchý přijímač s jednoduchým Menu, ale funguje O.K.

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Pokud chceš posoudit kvalitu HD, tak u ČT1 je to u Událostí, u Novy HD v Tel novinách. Ale nejlépe například na Das ErsteHD a ZDF HD (ASTRA 19,2), kde zatím vysílají promo,takže tam je vše natočeno v HD.V lednu postupně začnou přecházet na řádné vysílání. Na Astra 19,2 je také několik volných HD programů.

F123
Registrace: 11/2007

Ve Švédsku mají kvalitnější SD než u nás je HD, názor i heryho.

CES
Registrace: 4/2007

Na crt tv nebo malé placce s nejnižším rozlišením, navíc při sledování z 3m+ se subjektivní dojem z obrazu klidně může zdát lepší.
Ty body tam ale prostě nejsou..a na velkých full hd to bude poznat.
Podle mne to nejde srovnávat.
Zrovna mám připojen hd přijímač k crt. A pořád si přeju, abych viděl ten rozdíl..nejde to.
Jediné co poznám bezpečně je minimax z 23.5 :laughing:
Nechci malému kazit oči, tak kvůli němu poprosím strýčka pštrosa..světe div se, je to tam lepší! ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

CES: Ve Švédsku mají kvalitnější i youtube... názor i heryho.

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

nabydku.... :bomb:
Kup si radeji pravidla ceskeho pravopisu a po vecerech studuj...

VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8

flukes
Registrace: 11/2007

Téma: hd skylink

To že ve Švedsku je kvalitnější SD než HD u nas to jsou neskutečné pohádky a rozdil HD a SD u nas je take jasny.

emtech
Registrace: 9/2006

Ptal ses primárně na Nova Sport. Můj názor zní NE! Jediné pořádné HD, které jsem měl možnost na NovaSportu vidět, je fotbal (Premier League+Liga Mistrů) a tenis z Wimbledonu. Zbytek je spíš jakýsi pokus o HD (nemluvím o SD upscale). Třeba HD hokej z NHL je pro mě osobně naprostým zklamáním. Obraz je rozplizlý bez ostrosti i barev a to s železnou pravidelností. Při porovnání s ostatními platformami je výsledek pro Novu tragický. To samé platí o tenisu. Nevím, co se signálem na Nově dělají, ale výsledek investované částce prostě neodpovídá. V případě zájmu můžu poskytnout vzorky, abys věděl o čem mluvím. Obrázek si pak nejlépe uděláš sám. ;)

Corgi
Registrace: 9/2009

Viz. můj příspěvek zde:

https://www.parabola.cz/forum/topic-41968/

Corgi
Registrace: 9/2009

neviem co mas za telku ale rozdiel medzi HD a SD je obrovsky, ked idem z HD naspat na SD, tak doslova vidim na obrazovke body

opensat87
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra