![]() |
|
Ohladom modulu camDobry vecer.Chcel by som sa Vas opytat,aky modul cam mi odporucate na programy HD od skylinku.Ja by som si chcel kupit ten na dve karty naraz,aby som tam dal cslink a skylink.Ma niekto nejake skusenosti s tymto modulom a odporucate mi ho kupit?Chcel by som ,aby kvalita obrazu sa naozaj nemenila.Dakujem. |
losik1
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
Nejlépemodul CW Twin od Mascomu. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
Téma: Ohladom modulu camVážený pán kolega,napíš čo máš za satelitný prijímač.Obyčajný SD prijímač na ktorom ti chodia SKylink programy nestačí.Potrebuješ HD prijímač nie SD sat.tuner.Je ich veľa ak by si mal záujem tak sa ozvi. Mám Fergusona HD 8900 ešte v záruke a za dobrú cenu/datcom@post.sk/Karta je tá istá len poplatky su iné. R^VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
RE: Ohladom modulu cammoje vlastní zkušenost (s homecastem, záleží asi taky na přijímači, jak si s kterýma modulama rozumí). koupil jsem v průběhu času dva moduly, jeden od Technisatu (singl) a jeden od mascoma (easy.tv na dvě karty) HD programy skylinku fungujou bez problémů na tom technisatu. jenom opravdu výjimečně (to znamená prakticky nikdy) se stane, že obraz se na zlomek vteřiny rozpadne na kostky. ale s tím mascomem se to stává často (asi tak v průměru jednou za 10 minut) a trochu to ruší, tím jak je to častý, nelze si toho nevšimnoutVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Ohladom modulu camto je pravda taky jsem měl takovej modul za 990kč co na něm bylo napsáno crpwrks a irdeto a obraz se čas od času rozpadl ale vyměnil jsem ho za Technisat a maximální spokojenost(nevyplatí se na modulech šetřit)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: Ohladom modulu camzase ale je otázka, jestli by byly lepší dva moduly od technisatu (na cs link + skylink kartu) a nebo radši ten mascom twin. tam zase (možná) můžou být problémy s těma otravnýma hláškama při přepínání, na stanicích který má v nabídce jenom jeden provider a nebo se můžou objevit stejný občasný problémky, když tam budou dva moduly pracovat zároveňVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Hláškyse v tom twin modulu nedají vypnout? |
hobo
![]() |
|
RE: Ohladom modulu camprávě že jo. v tom spolupracujou cs link a skylink karta naprosto v pohodě. ale ten singl od technisatu je zase asi trochu kvalitnějšíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Ohladom modulu camA v cem by mel byt kvalitnejsi? Ty soucastky jsou prakticky stejne, je to jen otazka FW. U technisatu zadne hlasky nevypnes. U mascom modulu single nebo twin ano. Technisat i Mascom poporuji dual decrypt. SCM CW hlasky taky nevypnes a neumi dual decrypt. SMIT CW je jedna velka katastrofa, nepodporuje HDTV, kde sehnat update je ve hvezdach ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Ohladom modulu camnevím prostě, mně ten mascom způsobuje ten občasnej rozpad obrazu, jak jsme o tom psali v tomhle tématu (já a Skohy). technisat to nedělá, nebo je to tak nepatrný, že se to dá těžko postřehnout. že se to může lišit podle přijímače (s kterým modulem si dobře rozumí) to už jsem psal takyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Ohladom modulu camU mascomu se pouziva FW alphacrypt, je treba provest update pres sat, tp ORF, nyni je verze 1.19/3.19, chodi vsechny CW karty jako vino s normalnimi prijimaci, za cerepy nerucim ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
RE: Ohladom modulu camten nejnovější firm mám (celkově už jsem jich nahrával víc, za tu dobu co ten modul mám doma - tenhle problém tam byl vždycky). všechno funguje dobře, až na ten občasnej rozpad obrazu na HD programech. vůbec netvrdím, že to není tím přijímačem, ale technisat modul funguje s HD stanicema bez problémů. stejně to ale neznamená, že to není tím přijímačem, to je mi jako jasnýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Ohladom modulu camV jake casovem useku jsou asi ty rozpady? Je to pouze na HD kanalech skylinku? Je to i na tp kde je simulcrypt s holandanama? Predpokladam, ze prijimac mas ten Homecast HS5101CI, co mas v podpisu?Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
RE: Ohladom modulu camjo jedná se o ten homecast (zkoušel jsem i různý verze softu přijímače, nic nepomáhá). interval je v průměru asi 5-10 minut. dělá to i na discovery a bravě. prostě všechny kódovaný hdtv.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Ohladom modulu camV pátek jsem si objednal tento modul z OMKA: http://www.omko.cz/?kod=COMMCRSCMMáte s ním nějaké zkušenosti? Je to pro kámoše do plazmové TV Panasonic VIERA,zabudovaný sat.HD přijímač,přesné označení neznám... |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
Asiby byl vhodnější ten Technisat CW. |
hobo
![]() |
|
RE: Ohladom modulu camNormálně bych ho bral,ale není skladem,tak jsem zvolil tento,uvidím jak to pojede,objednávka je už v systému... |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
![]() |