![]() |
|
Sněženky+machři po 25 letechVčera premiéra na Nově.Film byl ůdajně vysílám v HD, uvítám postřehy na kvalitu obrazu atd.Díky !!! |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechto jsem neviděl. mě překvapila včera ta vysoká kvalita obrazu na čt hd po půlnoci (film Vesnice). údajně to v hd nebylo, ale skoro to tak vypadalo.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechZa to ty Duety, či Vyprávěj nic moc...Přitom to má být v HD. |
Ajap
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechkvalita obrazu velmi dobra film co do obsahu na vysoke profesionalni urovni velka spokojenost. R^ |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 555 |
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechNo obrazově to ušlo,ale co se týká kvality pak nic moc :crying:Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechcelkově se to lepší a situace s HD vypadá dobře. tohle třeba napsal nedávno v německu Jürgen Knoop (ARD - plánování programu): Situace na trhu s právy se mezitím vyvinula tak a existuje v tomhle směru něco jako nepsané pravidlo, že nepočítáme prakticky s žádným cenovým navýšením při nákupu HD filmů oproti standardnímu SD materiálu. Zkušenost ukazuje, že většina zprostředkovatelských firem ráda dodá HDTV materiály, pokud jsou k dispozici.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechHlavně že situace s HD vypadá dobře hlavně v Německu..Tam vysílají v HD jen 7 dní na vánoce,4 dni na velikonoce +- nějaký svátek a šmitec... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechno já uznávám, že nova a čt jsou v evropě v tomhle lídr, to je jasná věc (smích). ale zase ARD počítá od února příštího roku (až začne regulérně vysílat) s hodně velkým podílem nativního HD, podle toho co se píše a nejedná se jenom o tu olympiáduVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechkonkrétně se jedná o 50 až 70 procent a termín je "v průběhu příštího roku"Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechjinak nova už asi postupně začíná ty HD pořady označovat v přehledech. takže do středy se můžeme těšit na Ulici, Ordinaci v růžové zahradě, Televizní noviny (odpolední i večerní), snídani s Novou a občanské Judo. prostě bombaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechTen piktogram HD je tak rušivý, že som to musel dopozerať v SD RvKamera,strih R^ ,pointa Rv .. Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 744 |
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechcelkově v tom mají asi dost solidní bordel (v těch přehledech) a vůbec nevědí, co vlastně v HD budou vysílat. ten noční film včera (Sérum pravdy s hvězdou Beverly Hills Shannen Dohertyovou) vypadal jako HD, ale nikde to značený nebylo. škoda, že to byla taková magořina, přesně ten druh filmů jaký má nova nejradšiVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechobraz byl peknej, ale obsah byl hodne podobraz.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
bublajsAsi tak. Nahrál jsem si to jen tak pro zajímavost, ale po deseti minutách jsem rezignoval.Divim se akorát Brzobohatému, že do takovýhle sraček leze. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonJá jsem to neviděl a ani nenahrával, tak že bylo nakonec lepší, že jsem byl v hospodě. R^ . Prej "magořina"!!! |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechtak tam šlo hlavně o to ukázat, že ti dřívější populární herci ještě žijou, stejně jako blesk je v dnešní době stále a nepřetržitě plnej zpráv o ivetce bartošový a podobněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechspis slo o to, ze dneska je silnej nedostatek kvalitnich temat a je snazsi a nasobne levnejsi vyvarit uz jednou pouzitej material. navic nejakej novej material nema jistotu navratnosti, takze se k tomu nikdo nehrne. podivej se kolem sebe, recyklovana hudba, recyklovany sochy, obrazy atd. zijem v obri recyklaci . z kazdyho prdnuti se dneska diky mediim dela velka vec, ale malokoho napadne ze tak kvalita sla dolu o tisice procent. hlavne ze ma dneska na youtube kazdej svuj film ....Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechjo a taková recyklace se dělá všude, je to velice moderní. nejsrandovnější byl asi ten německej televizní vinnetou (zombie verze s původním Pierrem Bricem)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
hádankacituji: " ráno tady žerete z kastrolu jako vlčáci a já mám mlátit hlavou o zeď, že kvuli mě hořelo? "z jakého českého filmu tato věta pochází a kdo ji pronesl? On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechSvětáci - to je jeden z nejlepších R^ :laughing:-Zejtra se začne s opakováním literatury a ty koupíš knížku. -Co? Co koupím? Vy jste se... To je šílenec! Zase vyhazovat peníze. Koupit knížku? Na co? Tu si půjčíme od nějakýho školního dítěte. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechPan profesor vystačil celý život s Pinkasem. S kým? Ale, on myslí Pisaka.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechjá to viděl v kině a vidět to podruhé rozhodně nemusím...přesně jak to popsal Saxon..je to špatné.A Brzobohatý je vynikající herec....jeho absolutně největší herecké umění předvedl v pohádce Princ a Večernice.Tam bych ho hodnotil na Oskara.On když chce tak je to pan herec.Ale hrát v tomto...no myslím,že byl spíš nenuceně donucen kuli ostatním:-)Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechJa toho viděl v kině jen kousek - odesli jsme, fakt se to nedalo.Nevstoupis dvakrat do stejne reky....:-( |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechKvalita obrazu exelentní a za pozornost stojí též zvuk, na domácím kině naprosto špičkovej, obsah byl ale opravdu slabej. Vynahradily to ale nádherné záběry hor. Vydržel jsem až do konce.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Sněženky+machři po 25 letechNo neviem, asi som jediny, komu sa to naozaj pacilo. Sice som to nevidel vcera v HD, ale uz davnjsie.Ten film bol o nostalgii, o starych dobrych casoch, ktore su prec. (nemyslim roky pred `89) O tom, ako to ide dole vodou. Skratka taky mierne depkoidny film o tom, ze dobre uz bolo. |
emkac
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
@kubaSice jsem to v HD neviděl, proto můj dotaz, ale jinak mám úplně stejný postřeh.Chadima to zvládl perfektně a zvuk byl rovněž super... |
Ajap
![]() |
|
![]() |