![]() |
|
Gital zmena regionu a nič.Páni sms správou som zmenil CR na SR a čakám už 4 deň a nič, robil som všetko podľa návodu na cs link, zapnuté na čt1, aj čt2, aj nova a nič, smskou mi prišla odpoved že registrácia o zmene regionu prebehla úspešne, neviete čo s tým je? :crying:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 157 |
![]() |
|
RE: Gital zmena regionu a nič.A proc chces menit region, kdyz ti vsechno jede? Nebo to chces nejak omezit?Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Gital zmena regionu a nič.Asi nemáš neomezený tarif. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 937 |
![]() |
|
RE: Gital zmena regionu a nič.keby mi všetko išlo tak by som tu nepísal tento článok ale ja chcem rozchodiť slov.programy, ktoré aj po odoslaní sms nejdú.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
@sirdapo kontrole kartymám vypísané toto:Tarif Standard CZ (Základ+STV+NC) - neomez. 09.01.2008 bez omezení ešte treba niečo predplatiť? som z toho pako, hľadám všade a nič. 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
Tamimáš zlý tarif treba ho zmenit na neplatené tv🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Gital zmena regionu a nič.Jupi to napsal presne a myslim ze zmena je bezplatna. Ale to na tom webu vse je, staci jen cist ... dokonce byval bonus 1 mesic total, kdyz si to prepnes, ale to nevim jestli to jeste plati.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Gital zmena regionu a nič.Zkus přes internet změnit tarif na neplacený nejnovější ... nic to nestojí. Najdeš to pod "objednat placené programy" (nebo tak nějak). Rovněž Tě upozorním, že JOJplus a TV DOMA Ti na CSlinku nepůjdou ... nemají je. Mirek |
mmatyas
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: Gital zmena regionu a nič.chlapi, dakujem, som si to asi nevšimol, dik, idem na to.dam vediet. R^3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
@007 a ostatnídík už to ide, a 007 máš pravdu s tým totalom ešte to ide aj to mi nabehlo a ihned. R^3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
Tamino sláva a nemusíš nič meniť teraz R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Gital zmena regionu a nič.som už oblbnutý z týchto všelijakých aktiváciach a registráciach a balíkoch, konečne to ide, chcem to nahodiť rodičom lebo ja mám skylink.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
RE: Gital zmena regionu a nič.změna regionu je již vypnutaDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
Tak vám pánovémoc děkuji,nedalo mi to a karty jsem zkontroloval, ta starší byla standart,tak sem ji přejel na základ,jedno kliknutí a jede total ,zapis na kartě do 22.12.09,člověka to potěší !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 914 |
![]() |
|
![]() |