![]() |
|
Měřící přístrojRozhoduji si, mezi koupí těchto měřících přístrojů a to Prodig5 TV Explorer a Televes FSM 450. Rád bych jestli má někdo s těmito přístroji zkušenost, popřípadě i nějaké zajímavé postřehy k oběma. Díky |
Harry131
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
RE: Měřící přístrojTaky jsem se rozhodoval mezi těmito kousky a zvolil jsem Prodiga. Vezmi Televese ať můžem porovnávat a vyměnovat praktické zkušenosti. ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
To především záleží na tomjestli chceš dělat montáže nebo analytiku. Ani měřící přístroje nejsou jeden jako druhý.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 683 |
![]() |
|
RE: Měřící přístrojNo tak jde mi spíše o montáže. Teď používám na DVB-S Satlok micro + a jsem s ním spokojen, jenže na DVB-T nic nemám a půjčovat si něco nebo kupovat Telemana se mi moc nechce. Zatím občas také používám půjčený Maximum ST2 DVB-S/T instrument, jen mi u něj chybí možnost se podívat jak to hraje. A hlavně to není investice na měsíc tak něco co vydrží. |
Harry131
![]() |
|
RE: Měřící přístrojvsadil sem na Prodigi5 TVExplorer II+ nemá chybu. |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
modřinaProdig5 a TVExplorer II+ jsou dva různé přístroje o různých financích.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
meraci pristrojja sa tiez teraz rozhodujem a zatial asi na 95% zoberiem PROMAX TV Explorer HD. Ma niekto uz skusenosti s pristrojom ? odkaz: http://www.promaxelectronics.com/ing/products/productlist.asp?IDfamilia=01 |
lacko9
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: Měřící přístrojNo tak mě se více líbí Prodig, jakým způsobem ukazuje měřené hodnoty, co jsem viděl v různých ukázkách Televes tak mi to přijde takové nepřehledné. Takže nezbývá než šetřit a zase šetřit. :( |
Harry131
![]() |
|
![]() |