Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Panasonic plazma a držák

Zdravím všechny na tomto suprovém serveru. Měl bych jeden dotaz pro ty, kterým jejich plazmy visí na zdi. Vlastním Panasonic TX-P42S10E (107) a chtěl bych si ji pověsit na zeď. Podle jakých kritérií se dá koupit lepší držák? Jaký byste mi doporučili? Díky za rady!

flanger
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Panasonic plazma a držák

je to jednoduchý. Je to ten, který je uveden v manuálu u tv. A věř tomu, že pasovat bude určitě.Už slyším ufňukané blbce, že je drahý a že jsou lepší a hlavně levnější. Nejlépe z Lííídlu. Mno, rejpnout jsem si musel

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

jestli jí chceš jen pověsit na rovnou zeď bez dalších možností polohování tak ti stačí ten nejlevnější jsou na nich velikosti pro jak velkou.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

samozřejmě,že postačí ta nejlevnější z Lídlu,Penny apod.řetězců. Mě visí Panas 42" na obyčej.nejlevnějším univerzálním držáku.Jenom nekupuj značkovej pro Panasonik,je to zbytečně drahý.

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

Nejdřív ať si ujasní, co od toho držáku čeká, pak mu raďte, co má koupit. Třeba to chce nejen naklápět, ale i otáčet.

Hujer
Registrace: 4/2004

A pořádně ji ukotvuj do zdi.Jeden nejmenovaný podnikatel si ji upevnil 8 mm hmoždínkami a na druhý den jel kupovat tu samou,protože mu z Itongů(tvárnic)vypadly hmoždínky.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

držáky za dobrou cenu

Koukni sem:
http://www.t-cz.com/?cls=spresenttrees&strid=964

jona
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra