Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

jak vypada UPC na 106cm televizi?

jak vypada UPC ze satelitu na 106cm televizi? vzdalenost k tv je 3m. da se na to koukat? chci prejit z CTR 55cm na nakou LCD nebo PLAZMU. dik

cuda
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

PRAVDA

Nekupuj zadnu 94 kup tu 106 .Pred dvoma dnami som si kupil plazmu Panasonic TX-P42X10Y obraz je velmi pekni az som sa sam prekvapil naozaj pekny krasne farby ostry obraz .Samozrejme nieje to jak v obchode promo video ale nieje to ani take jak tu pisu nejaky experti ze MAZANICA ani nahodou mozno oni maju nejake stare LCD ale tato plazma je super je to model 2009 a stala 520 eur nakup cez internet .Nie som nejaky amater ani blbec ked poviem ze obraz je super tak to je pravda.A este jedna vec ja nemam UPC ale Digi ano Digi a to co som povedal o tom obraze je pravda .Doporucujem .OSPRAVEDLNUJEM SA ZA GRAMATIKU . R^

PALO100
Registrace: 11/2009

@PALO100

-----------------------------------------------------------Nie som nejaky amater ani blbec ked poviem ze obraz je super tak to je pravda.A este jedna vec ja nemam UPC ale Digi ano Digi a to co som povedal o tom obraze je pravda .Doporucujem .---------------------------------------- :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

PALO100

Souhlas,je to tak. R^ Digi+ UPC koukatelná.Není to taká hrůza,jak někteří píšou. :) :)

zzaner
Registrace: 9/2006

PRAVDA

CAKAL SOM NA TAKU REAKCIU JA SOM MISLEL ZE JE TO TU NORMALNA DISKUIA A SNAHA PORADIT NIEKOMU ALE ASI NIE .

PALO100

palo100

a z jake se divas vzdalenosti? dik

cuda
Registrace: 10/2007

RE: jak vypada UPC na 106cm televizi?

na LG plazma 82cm,Digi koukatelné,cslink dost dobré,HD není třeba,HD SD při přepnutí Eurosport Skylink,nepozorovatelný rozdíl,plazma nepotřebuje tolik krmit kvalitním signálem i z STA se na to slušně kouká

pierrepetr
Registrace: 5/2006

zkušenost

můžu ti porovnat.... mám 106 philips LCD
1..první jsem měl digi (podobnost s UPC čistě náhodná).. ZRUŠENO.... v té době se mi líbil ,ale pak jsem přešel
2..na O2Tv .... obraz byl lepší já spokojenější i když za více peněz....ZRUŠENO.... PŘEŠEL jsem
3.. SKYLINK.... naprostá spokojenost.... HD balíček výbornej... pár SD programů velmi slušnejch ,ale taky pár těch horších....

celkově ale musím říci ,že každá změna byl krok vpřed i kdybych měl brát v potaz jen SD programy....

vicini
Registrace: 10/2009

RE: jak vypada UPC na 106cm televizi?

Táto téma je už asi zbytočná. Jamess 96 má LCD a nevie si vynachváliť. Ja mám plazmu a neviem si vynachváliť.Že plazma má veľku spotrebu? Pozerám sa na spotrebu? Nie. Pozerám sa na obrazovú kvalitu a spotreba ma vôbec netrápi...

Milan C
Registrace: 4/2006

PALO100

POZERAM SA NA TO ASI Z 3.5 METRA A JE TO TAKE AKO SOM HOVORIL.

PALO100
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra