![]() |
|
gital.Zdravim. Koupil jsem starši nehrajici zaregistrovanou kartu gital. Jakym kuponem a v jake hodnotě ji oživit , aby mi hrala zaklad ct, prima,cool. nova, nova cinema,barandov popřipadě stv a markiza.Neomezeně jako je to u trade technology. Děkuji za radu. |
pavelkokor
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: gital.kukni na číslo na karte a daj si ju overiť a zbadáš očo vlastne ide4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28, 5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel
|
hujer23
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 688 |
![]() |
|
RE: gital.Je ověřena, registrovane. Jen nehraje. Stary zapis.Potřebuji zjistit jakym kuponem ji dobit na neomezenou dobu. v obchodě mi nebyli schopni poradit :( |
pavelkokor
![]() |
|
Tobě je opravdu těžké něco radit!!!Jdi na stránky CS-Linku, a podívej se do správy karty podle jejího čísla. Tam se dozvíš co je třeba udělat, aby Ti to fungovalo. Copak nerozumíš česky?(slovensky?)Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 683 |
![]() |
|
RE: gital.Rozumim česky dokonce i slovensky..Karta je registrovana a ne na me jmeno.Zřejmně se vic nedovim , než že je karta registrovana.. Chtěl jsem jen vědět od vlastniku karty gital jaky kupon si mam pořidit pokud to jde na neomezenou dobu.Jinak ji zahodim a koupim si trade tech, kde takove věci nemusim řešit. Enik jinak dik za radu takove chytraky co všechno vi a znaj znam dobře. Ja myslel že je to forum kde se zeptam, když něco nevim. |
pavelkokor
![]() |
|
pavelkokorbolo ti poradené a ešte sa aj uražaj aj nabuduce -nazdar. ešte by som ti aj poradil ale preto že si bohový frajer tak sa tráp.4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28, 5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel
|
hujer23
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 688 |
![]() |
|
RE: gital.Je to jasné, česky neumí.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: gital.Stačilo by napsat zde její číslo, někdo by ti to přečetl. :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: gital.Je to jasne,trapit se stim nebudu.Jinak diky za radu. |
pavelkokor
![]() |
|
Postupjsem zákazník,ověření karty-dovíš se co na kartě je ,nepotřebuješ se přihlašovat,zkus ji nechat chvíli v origo CW čtečce možná naskočí.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 914 |
![]() |
|
RE: gital.spyko diky to už jsem skoušel. Chytilo se mi hbo, hbo2 cinemax ,axn ale čt zaklad ne.Zitra zavolam na info linku. |
pavelkokor
![]() |
|
RE: gital.Nemusíš volať.Keď ju necháš v prijímači,prídu ti zápisy a ráno ti pôjde všetko, čo ti neišlo. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: gital.Milan C. Diky necham to přes noc - vyskoušim to. |
pavelkokor
![]() |
|
RE: gital.Je pěkně vytočený z toho jak je hloupý ;P |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: gital.copak hloupý,těch je hodně,ale on si nenechá poradit a dělá chytráka,čo takým? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 381 |
![]() |
|
gital.ak je karta starsieho data nemas zapisy ale ak kces jednorazovy poplatok na cslink.cz 490 kc a pojde ti neobmedzene aj merkiza a joj ale naladit joj test a mesiac promo to iste som urobil aj ja mam kartu od 2007.poslal som to cez internet na ich stranke cez platobnu kartu |
redo32
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
![]() |