![]() |
|
AZBOX Premium HD - preferencieDnes som si zadovážil tento sat.prijímač.Každa rada nad zlato.Ďakujem. :(( Poporosíl by som poradiť aký soft by som mal použiť!VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
RE: AZBOX Premium HD - preferencieskusil by som zacat tu:http://forum.satdigitalne.cz/ ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: AZBOX Premium HD - preferencieA nemal si to urobiť naopak? :bigeyes: |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
To dokyKeby to robil naopak,tak je to ako učiť sa bicyklovať bez bicykla.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: AZBOX Premium HD - preferencieUpřimnou soustrast - můj už je ve skříni |
IMA
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
to RastoNajskôr by mal vedieť čo ktorý bicykel dokáže,ako sa na ňom vozí a čím ho bude servisovať. |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
@IMANení to škoda, já bych měl pro něj využití hned :D |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
IMAUpřímnou soustrast bys zasloužil sám.Lepší zní Top Field viď. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: AZBOX Premium HD - preferencieIMA Pokud přijímač neumíš ovládat je rozumné,že jsi jej zamkl do skříně. R^Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
@IMAKup si nabuduce ked pojdes do mesta radsej banany, tie snad zvladnes |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 480 |
![]() |
|
@marek66uklidni se,až ho budeš mít 3/4 roku tak uvidíš,že ty nové fw řeší stále stejné problémy a vznikají další které v předchozích nebyli a tím pádem není čas na další nedodělky.Jinak banány mám doma. |
IMA
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: AZBOX Premium HD - preferencieHlavne mať jasno v tom,na čo sa dotyčný pýta,sú preferencie a sú referencie... |
nikino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
![]() |