, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
KDO PORADÍ ???Zdravím tady všechny.Kdo mi pomůže vybrat slušný satelit pro rodiče?naši mají digi tv a LCD LG starou dva roky.Nedá se na to ale koukat,je to špatný...sporty,říkal táta,vůbec a máma se nemůže dívat ani an normální programy....rozčiluje je to....kdo poradí?Mají na tv i hdmi,mají i sony dvd-r,kde je také hdmi.Nevím zda je to pro Vás důležitá informace,jde mi hlavně i výběr toho satelitu,mamka nemusé mít tisíce programů,sleduje stejně nejvíce jen naše klasický programy.....kdo poradí?Díky moc.H. |
hedvik
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 38 |
|
|
RE: KDO PORADÍ ???Na LCD to bude vždy mazanice :8) |
roman123
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 26 |
|
|
RE: KDO PORADÍ ???Plasmu, Skylink a Digi tv udělat pápá. |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
|
|
ale jaký satelit koupit pro jejich používání?díky,ale jaký satelit koupit pro jejich používání? |
hedvik
|
|
RE: KDO PORADÍ ???Satelit nekupuj, stačí jen přijímač. Pročti forum je tady toho víc než dost. |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
|
|
RE: KDO PORADÍ ???HD prijimacs HDMI vystupom ,skylink a hlavne plazmu |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 483 |
|
|
RE: KDO PORADÍ ???No vy jste mě teda pěkní dobráci takový rady , kolik vám je??Co jako udělá s tou LCD vyhodí??? Že vy jako máte plasmu tak to necpite někomu jinému. Hedviko když nejsou spokojeni s digiTV tak bych doporučil nějakej komplet na příjem skylink. Je to jistě kvalitnější než digiTV. Potom záleží kolik chceš za to investovat a když tak popřemýšlet po kompletu HD. Jinak píšu komplet protože jestli budeš rušit digi TV tak počítej že si vezmou jak příjmač tak i parabolu. VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 862 |
|
|
RE: KDO PORADÍ ???v diskusním fóru zakládat vlákna s vhodnými a výstižnými názvy (např. "Příjem satelitu Badr 6 v Česku", "Jak aktivovat přístupovou kartu?" je správně, vlákna s názvem typu "Help!", "Digi" či "Příjem" jsou nic neříkající a takové názvy nejsou vítané)S herym do zlodějského nebe
|
dkdkdk
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 560 |
|
|
RE: KDO PORADÍ ???Ahoj jak vydim nikdo neni schopen skromne a rozumne odpovedi.Tak ti napissu aspon ja. Od digi bez pryc a porid si HD prijmac s kartou skylink,budes pak mit Nova HD a CT HD coz si myslim ze pak rodice oceni. Prijmac muzes mit ruzny treba Globo nebo Ferguson,Vantage atd... Je to ciste muj nazor takze zase na me budou utoky ale snad jsem pomohl... |
Meidny2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 385 |
|
|
to MEIDNY2díky moc za odpově´d,je to jak říkáš....takto nějak potřebuji poradit.....napiš mi prosím typo který by byl ideální,....co třeba toto?to je špatná volba?a co je k tomu ještě potřeba dokoupit?díky.H.Vše by to mělo být překvápko na vánoce. |
hedvik
|
|
hedvikRozmezí u HD strojů je velké,3200-20000kč,ty tu plácneš otázku,z které nikdo nic nevyčte a pak se rozčiluješ,zamysli se a pak sděl co požaduješ,víc informací k věci !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 931 |
|
|
pro všechnyJá nevím co víc číct....chci koupit satelit kde budou hlavně naše programy /to jsem už pochopil,že bude nejlepší skylink/,ale jde mi jen o to,aby mi někdo vysvětlil a poradil,jaký satelit koupit k té lcd LG.Je to pro naše,mají digi a nedá se na to dívat....nevím jak víc všechno vyscětlit.....aby to byl hd satelit asi....když noc nevím,tak se ptám....já nevím jak víc se zeptat....díky všem,který mě chápou |
hedvik
|
|
Vtom případěferguson ariva 200 HD+ skylink nebo cslink!!!/lépe obě/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
|
|
to spykodíky moc,teď jsi mě moc pomohl....tak to zařídím,ještě se tě chci zeptat,jak s parabolou?ajká by bylo vhodná...mám jednu starší od upc,myslíš,že by se dala použít?a ještě jeden dotaz....dá se to rozdělit na dvě televize?naši mají jednu v obýváku a jednu v ložnici...díky moc!!!!!tento určitě objednám |
hedvik
|
|
RE: KDO PORADÍ ???da ale s jednotunerovym bude na oboch TV rovnaky program |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 393 |
|
|
DuzuA s dvoutunerovým bude na oboch TV taky rovnaky programTopfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
Kdo poradí ???Jen doplním parabola nejlépe 80cm, ke dvou tvp potřebuješ ty přijímače 2, dále twin konvertor, karta stačí jedna ale ty přijímače musí umět sdílet kartu. Možná je vůbec nejlepší pokud máš někde poblíž satelitní speciálku zajít tam oni Ti poradí i popř. provedou montáž pokud to nezvládneš sám. |
mirek236
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 18 |
|
|
RE: KDO PORADÍ ???Řešíš víceméně neřešitelné,co tak koupit rodičům plasmu Panasonik za ca 11000,uvidíš jak se jim rozzáří očí.LCD si dejte ke compu a bude vše OK.Pokud máš hodně penéz,tak můžeš i jinak laborovat,je to na tobě. Čus. |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
Hedviknesvěřil ses ,že to bude pro 2 tv,v tom případě musíš koupit 2 stroje,ikdyž ten druhý mužeš později,ale LNB musí být twin/2x výstup/,parabola radši 80-85,upc to utáhne-bez rezervy,při lijáku nebo sněhu bude problém,ariva udajně umí sdílet kartu jako server,stačí jedna karta,nastavit to -to už je něco jiného!!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|