Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Gamma card

Dejte mi někdo tip na obchod,který prodává gamma karty.Díky.

Pedroso
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Gamma card

http://www.skywise.tv/gamma-card-p-181.html

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

RE: Gamma card

Gamma cards limited stock! only £72.99

Opens Nova Greece, CanalDigitaal Dutch, Bulsatcom 39e, Showtime 7w, Pink TV 16 east
a diablo 2.3 je už jen za 40 !!!! cca 1000,kč a u nás ho perou obchodníci stále za 2.300,kč Rv

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery

Dobrý den pane podnikateli!
Kup jich hodně, kup jich na sklad, kup jich za loňskou cenu.
A pak čti keci tvého ražení.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

juzek

Tak to ses mignul v tomhle ražení,já s těmito věcmi neobchoduji,já je pouze sám využívám a zkouším,nevím proč bych kvůli Tobě měl něco kupovat na sklad,to můžeš s takovým názorem přijít pouze Ty,který se tím živíš :8) :8) Mě živí jiná práce a nestěžuji si.Stačí mě to i na mé koníčky v sat. příjmech.

hery

for hery

Kupovat nemusíš nic, jsi to asi špatně pochopil.
Ti chtěl jenom naznačit, že pokud to děláš velkoobchodně - dovážíš to, tak toho bereš celkem velké množství(musíš) a pokud to náhodou slevní, což při novém vydání modulu bývá, tak máš smůlu a proděláváš i gatě. Právě modul Diablo je toho příkladema nejenom on.
Nemluvě o dovozu věcí z Polska kde dávají záruku pouhých 12 měsíců, druhých 12 měsíců je na obchodníkovi ze své kapsy + samozřejmě výroba CZ návodu + zajištění CZ menu + CZ EPG, atd. Ona to není opravdu sranda. A házat tady ceny co kde najdeš, je moc hezké a sám se tomu kolikrát směju, jak to tady někteří chytrolíni píšou, ale je třeba někdy se podívat i na druhou stranu mince co obnáší distribuce.
Tebe jako koncáka to nezajímá, ale věř tomu, že to tak je. To jen konstatuji stručně fakta.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS
Registrace: 1/2006

BBS

Jestli to je tak jak píšeš,tak se omlouvám,podnikám také,ale v jiném oboru.Jen jsem chtěl Pedrosovi,který se ptal na kartu říci cenu za jakou ji koupí v zahraničí,a narazil jsem na ty slevy diabla,toť vše a víc nic jsem tím nemyslel.čau Hery

hery

RE:BBS

Tak si nám to tady vyložil pěkně ,tak proč do těch velkoskladu jezdí v Polsku nikdo je nenutí mužou nakupovat na západ od našich hranic ale tam by nedostaly takové marže někdy i skoro 50%.A stou zárukou neval lidem klíny do hlavy Ferguson, Dreambox přijímače záruka 24 měsícu atd.,Konventory Inverto 36,Golden Interstar 24,Invacom 60 měsícu atd.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Je zajimave ze posledni dobou na tomto foru neco napise Hery a hned ho sperete....opravdu zajimave.. :((

VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310

kos
Registrace: 12/2005

modul Diablo sa odvdačil a už davno vrátil "investíciu" čo sa doneho vrazila,už len za "severanov,-HD + DA,nehovoriac o dalšej EMU a dvojitej čítačke... čo som dal za rok do predplatneho SKYLINKHD + CSLINK tak diablo určite tolko nevyšlo....

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Galerie: mat

Bych chtel videt tu cestinu, cesky (plnohodnotny!) navod, support atd. na tyhle skoro ilegalni vecicky jako vyrobky Duolabs, SmartWii, SmarGo atd... oblbovat je treba, ale s rozumem a s uctou k zakaznikum...:)

PaJaSoft
Registrace: 3/2009

Díky Herymu za odpověd.Co jsem chtěl jsem se dozvěděl.Hery mi dal tip na internetový obchod kde lze gamma card koupit,takže jsem spokojen.To že diablo stojí už jen 40 eček pouze konstatoval,takže není třeba se do něj navážet.Diablo mám taky doma a jsem s ním navýsost spokojen.Svého času jsem taky sledoval seveřany a albánce.Takže diablo svuj učel splnilo a nadále plní alespon jako čtečka karet.A navíc v brzké době bude na trhu diablocam 2 a možná se dočkáme nějakého milého překvapení :8)

Pedroso
Registrace: 10/2006

RE:Gamma card

Tady, osobní zkušenost.
http://deb-satshop.com/de/RSA-Karten?x15ac4=825b1c5dbb30b2858504c907abdad09e

obir
Registrace: 8/2006

for Habr

Vidím, že píšeš a nevíš o čem.
Ano, Dreambox dává 2 roky záruku, tak jako jiné značky, ale Poláci ani náhodou, možná v MO, nemluvě o tom, když tam náhodou máš EMU soft a klekne ti to, dáš to do servisu, tak zrovna pánové z Fergusonu za to naúčtuji 20 euro... Bavím se o distributorovi(bereš přímo z továrny), ne člověku co má malý krámek. Klidně ti to můžu ukázat černé na bílém. Jo a dodržování nějakých 30 dnů, které jsou u nás zapomeň na to. Další příklad co mě napadá, Satlook micro plus, zkus ho reklamovat u švédů, můžeš, dodání za cca 2 měsíce. Myslíš, že někdo bude čekat tak dlouho? Bereš to na své triko, zákazníkovi se vystavuje dobropis(vracíš prachy) a tobě přijde po 2 měsících dojeba.ý měřák. Jelikož obchoduji s celou evropou od němců, poláků po čínu, tak vím o čem mluvím a píšu. I když si dojednáš podmínky, tak je dodrží s bídou 50% značek. Pokud to překupuješ, tak to je jiná, to je úplně o něčem jiném. Nemluvě o zajištění logistiky.
Samozřejmě přiznávám, že vydělávám, ale o tom je byznys a opravdu v té marži musíš kalkulovat s tou, z mého pohledu, zkurv...u 2 letou zárukou.
Samozřejmě pokud jsem zmiňoval CZ podporu, tak tím jsem nemyslel Diablo, ale třeba ten "blbý" Ferdek, Optibox, ad. Ta čeština se tam sama neudělá. Dostaneš skripta a překládáš u obyčejného DVB-T přijímače cca 1000 různých blbin. Ten člověk to nedělá zadarmo.
A takhle bych mohl pokračovat.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS

Co se týče "specifických zařízení" jako různá Diabla, Gamma Card apod., tak se musím přiklonit k Habrovi. Přesvědčit jsme se o tom mohli např. nedávno u AlJazeera Sport karty. Z venku ji dotáhneš za 2700,- u nás za ni chtějí 4000,-. Když s tím máš problémy, tak ta podpora od českého prodejce tu cenu třinácti stovek rozhodně nemá. U receiverů se to snad vyplatí jen lidem bydlícím v pohraničí. Já osobně bych HW ze zahraničí nikdy nekoupil.

polulin
Registrace: 10/2007

for polulin

To je jasné, mě tak ani nejde o ty moduly(Diablo, T-Rexy, apod.) a pirátské karty. Tam to je obrovský rizikový byznys, jelikož jakmile to klekne(konec EMU), potažmo vyšší revize modulu, končí prodej. Nejeden VO se na tom pěkně spálil. Když si vzpomenu na takové Oposky, které se museli odebírat v minimálním počtu 100 kusů, tak je mi špatně.
Proto se nikdo nežene do Gamma karet. Není problém je sehnat a přivést. Ale kvůli 10 lidem, zapáleným fanouškům se to opravdu nevyplatí. Taktéž jsem nepsal o podpoře pro tyto moduly, to víme všichni, že tam nikdo češtinu nedělá ani SW. Ale chápu prodejce, že pokud podstoupí tohle riziko, tak si tam prostě namaže. Dělají to všichni.
Podporou mám na mysli hlavně DVB-S a DVB-T přijímače. O tyhle mi jde.

BBS

BBS

Už máš železo 2 ??Pokud budeš prodávat,dej zmínku.

zzaner
Registrace: 9/2006

Snad nikdo nemůže myslet vážně, že se do někoho peru jen pro jeho nick! Vyjádřil jsem svoji zkušenost, nic víc, nic míň.
Plný souhlas s BBS, vyjádřil co jsem tím chtěl říct. Kecat tu o tom kdo chce lepší cenu musí vzít větší množství, je zbytečné.

Schválně až skončí emu, jak si myslíte, že se bude prodávat showbox a pod.?
Nebudem to pitvat ať si kaaždý koupí kde chce, to mi potíž nedělá. Ale když někdo z někoho dělá zloděje, jen proto, že to má z jemu neznámých důvodů dražší, mě dokáže vytočit!
Kup v zahraničí, zaplať dopravu, telefony, a modli se ať to vydrží, jinak tě to přijde ještě dráž a to nepočítám čas a nervy.
Hezký den

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra