![]() |
|
ariva 200 a HDDZravim chlapci pokial som mal arivu 200 a k nej pripojeny HDD 250 G 2,5 samsung bez exter napajania uplne v pohodetato zostava bezala, pokial ariva fungovala ale asi po 2 tyzdnoch a radach niektorych odbornikov s fora teraz lezi v servise po nahrati FW cez USB a tovarneske nastavenia sa ani nezapol super.ale dufam ze to daju do poriadku aby bolo na com pozerat dakedy na vianoce. dakujem jano |
jano3 3 3
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
prepacte smerovane do vlakna pre zdenoh1975sorry smerovane do vlakna to zdenoh1975 |
jano3 3 3
![]() |
|
Neděkujměl ses to naučit sám,podle návodu,nebo ti to měli vysvětlit a zapojit v prodejně,všechno ostatní je tvůj risk.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 914 |
![]() |
|
to spykoZdravi dik za odpoved a reakciu v predajni poradia ha ha to asi ich ucit moze moj 8rocny syn ten vie toho asi viac.Nechcem sa hadat islo skor o to, ze po forach a roznych serveroch sa objavuju zle navody , nefunkcne FW a informacie tiez zle. Kde su tie stare dobre casi v predajach 4znacky STB , hum...,topf...dream...a podobne dnes kvalita ziadna iba cina opensat, openbo.. optib... toto je realita kvalita?podpora?Ver ze viem o com pisem par STB mi rukov preslo a to nechcem pocitat analog, Pea.. 900,200, grunik...strong technisat... dnes clovek nevie na co sa moze spolahnut odkial nieco stiahnut aby nemal strach to pouzit. s pozdravom |
jano3 3 3
![]() |
|
@jano333vždy jen softy vyrobce abudeš mit klid pohodu |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
to jano3 3 3zalezi aku predajnu si vyberies, netreba zase zatracovat vsetkych predajcov a profesionalov, boli casy ked nebolo tolko fw do strojov a vsetko islo lahsie, lebo sa do toho nevedeli vrtat tzv. akoze predajcovia a nik si z tychto ani netrufol lebo ceny boli trosku ine ako su dnes pri tejto technike |
quick123
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
jano333Sám jsem v sat technice lama,ale právě proto bych tu nebrečel,že mi někdo udajně špatně poradil,mohl si taky něco zmršit sám aniž si to uvědomuješ,trochu mě to podráždilo,nic ve zlém.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 914 |
![]() |
|
RE: ariva 200 a HDDNo vidíš. Já jsem začátečník. A díky tomuto fóru a odkazum na něm se moje ariva (také) chova úplne jinak než na zacatku. Taky jsem si tam cosi podelal - svoji vinou ale dal jsem si tu práci a po radách na tomto fóru a 2 dnům přemýšlení jsem ji i bez servisu dostal tam kam jsem potreboval - zpět do provozu.P.S: poslední soft na arivu je super. |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
to viciniZrdavim ta ja som tu arivu daval do poriadku po tom co sa stele restartovala si 8x a stale som to nejako spravil ale vzdy nastal po nejakom case problem raz neslo nahravat na flesku, potom problem s napr. Doma tv odstranene editorom prepisane h264 a ok , potom nastal problem napajania LNB na niektorych frek. lepsie povedane polarizaciach V a tak som sa nakoniec rozhodol dat tam FW vyrobcu a vtedy to nastalo nahratie FW cez USB prebehlo OK a po restarte vyrobne nastavenia ani tuk.Skusal som to cez RS 232 chovalo sa to tak ze to cele nahralo ale ked malo zapisat do epromky tak nic .Toto je cela historia ARivy mojej.teraz lezi v servisedakujem za rady a postreh jano |
jano3 3 3
![]() |
|
jano 333To ze ariva je shit sa tu uz pise dost dlho, takze nesnaz sa to tu hodit na niekoho |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 480 |
![]() |
|
marek66Máš tu Arivu, že tady toto píšeš? Mám ji už několik dní na stole a zatím jen mohu chválit. Nenašel jsem zásadní problém.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubaMam plastove lyzicky z NDR a to je podobna kvalita |
marek66
![]() |
|
marek66Dobre argumenty mas.... clovece... skoro ako moj sestrocny syn. |
fulcrum29
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
fulcrum29Co moze byt dobre na prijimaci za 100€, niekde to museli osidit |
marek66
![]() |
|
marek66Netusim co na tom "osidili", ale mne uz skoro dva mesiace denne sluzi bez akychkolvek problemov. Otazka spolahlivosti do buducna je samozrejme otvorena ale to plati pre akykolvek novy typ prijimaca. Btw drviva vacsina vyhrad, ktore sa na tento prijimac v tomto fore objavuju pramenia z neznalosti uzivatelov a z necitania manualov... |
fulcrum29
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
marek66Plky a závist, že jsi zbytečně vyhodil peníze, že? Nemluv o něčem, co jsi ani neviděl! A přesně jak říká falcrum29 problémy s Arivou,zde na foru, zatím většinou pramení z neznalosti.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: ariva 200 a HDDmyslim ze je zbytocne plytvat energiou na niekoho kto si len potrebuje rypnut a hlada roztrzky, je lepsia ignoracia takychto jedincov a sustredme sa na pomoc ak ju niekto potrebuje bez osobnych invektiv ! |
antal71
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: ariva 200 a HDDMno, problémy s neznalostí, hmm, hmm, dovolil bych si pochybovat. Od začátku co jsem ten přístroj zakoupil s ním byly jen problémy. Začalo to tím, že nechtěl nahrávat pomocí funkce timer. To se vyřešilo s novou verzí fw. Pak začal vypadávat signál na některých kmitočtech až to vypadlo celkem a definitivně. Prodejce mi sdělil, že Ferguson moc kvalitou neoplývá. Když jsem se zeptal, jestli by to šlo vyměnit za jiný model, třeba 8800 HD se týpek celkem zchuti zasmál, prý by to bylo z deště pod okap. Takže je to opravdu tak jak tady již někdo psal, přístroj za 100€ a tomu odpovídající kvalita. V prodejně mi opět zapůjčili Topfielda (měl jsem před Ferdou) a světe div se, signálu je opět habaděj. Do dupy s Fergusonem!!! |
knieza
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
kniezaA další, co neumí tak pomlouvá. Ale netvrdím, že jakýkoliv přijímač nemůže být vadný, od toho tu je záruka.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: ariva 200 a HDDJistě, přijímač, milý kubo, prostě umřel, ale já prostě pomlouvám nejlepší značku na světě. Všichni těm 100 eurovým přijímačům křivdíme. A já vůl jsem se prostě ulakomil na dobrou cenu. Never ever!A navíc s polským manuálem, to taky svědčí o tom, co za firma vlastně Ferguson je! A když už jim člověk napíše na helpdesk, tak odpoví pouze v případě, že do mailu na třetí pokus 40-tkou fontem napíše, že akceptuje odpověď i v polštine. Jj, není nad značku!! |
knieza
![]() |
|
4kniezaJistě. Ferguson může za to, že ty ses nechal o(nevhodné slovo) neautorizovaným dovozcem. Nedávno jsme to tady rozebírali. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
kniezaNemáš nakupovat na aukru, nebo u pochybnejch prodejců.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: ariva 200 a HDDPollulin, Kuba - kupoval jsem u firmy, která to odebírá od autorizovaného prodejce v ČR, já ale mluvím o něčem jiném. Reklamace se vyřizuje úplně normálně. Čtěte a nepište tady bláboly! Jěště mi napište, že nečtu návody a přístroji nerozumím, navíc jej pomlouvám - to už je vrchol argumentace.JE TO ŠROT!!!!! |
knieza
![]() |
|
RE: ariva 200 a HDDV tom případě je podle tebe šrot všechno, každá značka se občas porouchá. Od toho je záruka. Neznalost tvoje rčení neomlouvá.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
4Knieza1) Kdybys to kupoval u autorizovaného prodejce, tak tam nebudeš mít polský manuál. 2) V jiném vlákně píšeš, žes do toho vrtal, i když tomu nerozumíš. Tím pádem k tomu není co více dodat. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
![]() |