Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Vantage 7100TS a externí HDD

Zdravím všechny, prosím o info nebo lépe zkušenost : máte někdo zkušenost s připojením a bezproblémovým chodem externího HDD přes rozhraní e-SATA u mašinky Vantage 7100 TS ? Dle kolegy decmena to nechodí, chtěl jsem si udělat radost na Vánoce a nechat si ještě volné USB... :laughing: :laughing: Díky za vaše rady R^ R^

satlama
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Vantage 7100TS a externí HDD

Ale chodí.Viděl jsem to u kolegy.Měl interní hdd v externím hardisk adaptéru.Je to sata na e-SATA.Po připojení se přihlásil a nabídl formátovaní.Šlape perfektně.Kapacita byla
malá.80Gb.Ale jel.Bude-li zájem podám podrobné informace.

S pozdravem mudr.sat

Tesla mediabox X900 pro

mudrsat
Registrace: 12/2007

mudrsat

Dík za info, ale raději bych osobní zkušenost :8) , i když si koupím nový HDD, tak pro něj najdu využití jinde :laughing: .Takže radši víc zkušeností, že to jede ( i na jiných fórech jsou informace ano, ale i ne !!! ) ;P ;P

satlama
Registrace: 1/2009

Praktická skúsenosť

Praktická skúsenosť je táto: Seagate / im FANTEC DB-228US-1 Geh„use / 2,5" / 60GB / . Tento používam ako cez e sata, tak aj USB. S FW 25201 ten je najstabilnejší. Pripojené to mám na imp.zdroj a takto ide bez problémov.

Milan C
Registrace: 4/2006

Milan C:

Náhodou nemáš vyzkoušenou nějakou usb flash aby pobrala i nahrávku HD programu na Vantage 7100S?

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

To bohužial nemám.

Milan C
Registrace: 4/2006

funguje asi jak co...

Tak já nevím..., mám externí WD office book (nebo tak nějak se to jmenuje) a na e-SATA ani ťuk. Přijímač ho naprosto ignoruje. Přes USB jde jak kdy. Často se mi stává, že nahrávám pořad a pak zjistím, že ho mám nahranou jen půlku.

prochor
Registrace: 5/2004

RE: Vantage 7100TS a externí HDD

WD My book 640GB, kdosi na fóru(tady nebo na vantagefun) psal, že je to nejlepší edice od WD pro tyto přijímače.Rychlost hdd, bezproblémový přechod spánek - pracovní mód atp. Neověřím, mám HD 8000S s interním Seagate Pipline. U Vantage platí, naformátovat v RAW módu label HOPPY LABEL a počítat s tím, že formátování 500GB trvá cca 8hod.
Koho baví tahat se s HDD v podpáždí může odzkoušet. Přístup na interní hdd po LANce bezproblému, z toho důvodu mě externí krabice neberou. Zakopnu, rozbiju si hubu a disk na prd. Co potom? :-)

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

hobo

USB flash můžeš použít i takovou, s kterou si PC moc neporadí. Koupil jsem flash 64 GB za 500Kč, podle všeho ji zfalšovali šikulové z Číny - ve Vantage nahrává HD bezva. Za ty prachy se to vyplatí.

Orion
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra