Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kvalita a logo Nova HD

Zdravím všechny příznivce HD vysílání,též jsem si všiml změny loga u Novy HD,ale se zmenšením loga se mi zdá,že se zmenšila i kvalita obrazu a není to tak kvalitní,jako třeba před týdnem.Je to jen můj subjektivní názor nebo na nás zase něco zkouší...

vladimir64
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kvalita a logo Nova HD

Nevím, z jakého zdroje přijímáte signál. Skylink na DVBS2 transpondéru je OK, kvalita v muxu 4 O2 (moc tento zdroj nesleduji) je znatelně horší a Gital nemám.

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

gital je na tom asi tak stejně jako skylink. těžko poznat rozdíl. O2 bohužel nemůže nabídnout stejnou kvalitu, protože jak známo, ta jejich IPTV síť prostě není na HD zrovna moc vhodná. ale zase určitě nabídne v příštím roce nějaký programy, který na satu nikdy nebudou (HBO HD). větší počet programů tam není problém

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

chci říct, že v IPTV si nutně nemusí každá stanice "na sebe vydělat". to je obrovská výhoda. proto se tam například vejde i cinemax 2 a podobný věci

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

No jo.opakování minulého dne.Všude je to samé opakování,že se neoplatí ani nahrávat. :)

zzaner
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra