![]() |
|
Opět Comag SL100...za cenu 3600s dph?...zírám...obraz v sd a hd lepší nelžli Homecasti a některé levnější Technisati! wowS diablem 2.2 Stealtch 2.54 a ofiko soft špatná aktivace Diabla.S novým softem prý již ok? prý umí 4:2:2 a blind scan...právě testuji:-) Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Opět Comag SL100...nicméně pokud se diablo zaktivuje,50 na 50%:-))) tak to drzí jak přibitéDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Opět Comag SL100...Nevím, co na něm vidíš. Ani nepříteli. :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Opět Comag SL100...za 1500,- Kč jsem ho nabídl v místní inzerci (fungl nový, otestovaný), vrátil se mi za měsíc ze slovenska, stím, že si ho objednatal nevyzvednul (tvrdil mi, že mám čekat na peníze)...Bohužel jsem dodržel striktně pořadí a dotyčnému jsem to ze 70 lidí co se ozvalo a měli vážný zájem poslal (už to nikdy neudělám....tak ho mám v kuchyni a udělal jsem z něho nářez: Soft s2 E46 Logisat s hezkou tapetouˇ"ďábla" vymakal jsem setting, nahrál nový UW 1.87(2)do diabla a přepíná jako víno do 2 sekund, což je famózní, Na výše uvedeném firmweru si dali záležet právě na CI slotech, ale protože si moc nerozumělo Diablo s Alphacryptem TC, nechal jsem Diablo samostatně, malá SIM skylink, kartička gital do hlavního slotu a vše jede jak má. Zjistil jsem problémy u A3 ve špatných transporderech, tak jsem je jednoduše vymazal. Přístroj umí dobře česky co se menu týká, horší už je to s EPG, kde blbnou háčky, ale podrobné INFO funguje s českou diakritikou dobře, což mě je záhada. Mám pocit, že jsem již zde o tom psal, ale opakování je matka moudrosti a když jsi to cb21 právě objevil (po roce) tak, když máš oprávněně radost, tak proč ne. Z důvodů, že těchto SL 100-vek se prodává i více modifikací (pod jiným názvem a železo je stejné) celkem je podpora dobrá, s tím, že 85 euro to je dobrý kup Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
cb21já bych ho za svýho starýho homecasta 5101 nevyměnil ani náhodou (přestože mám ještě ten typ bez USB). obraz v HD i SD je perfektní - u těch homecastů záleží hodně na softu, jsou tam obrovský rozdíly. s některýma verzema je to skoro dokonalý a ten resívr je doslova nabitej energií, hlavně pokud jde o svižný reakce, vysokou stabilitu a funkční jsou i DVB titulky (nutnost u programů jako cinemax nebo nat geo wild). vysoká citlivost tuneru, potlačuje taky při příjmu na hraně různý nepříjemný zvuky když se rozpadá zvuková stopa. ale věřím, že ten comag je (vzhledem k tý ceně) příjemný překvapení.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Opět Comag SL100...jo a ještě jsem zapomněl, že ten homecast taky přepíná formáty 4:3 / 16:9 přes HDMI (což je zvlášť praktický) a nemá problémy s češtinou v EPGVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@vortimondMal som Homecast HS5101CI asi 2 roky,ale v sobotu som ho predal,lebo po zakupeni Diablo Cam Wifi som zistil prijmac ma problem s kompabilitou s Diablo/sekal obraz ako u Xcam/.Zvolil som Comag 100 a musim ti dat za pravdu,nechyta sa na kvalitou obrazu oproti Homecast,aj ked ma v Menu este moznost menit ako nastavenia/farba,jas,konatrast/,ako som menil,tak menil,kvalitu obrazu nedosiahol ktoru mal Homecast.Dnes mi ma dorazit Dm800,som zvadavy ci ten tromfne stary dobry Homecast ;) |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Opět Comag SL100...celkově homecasty jsou strašně podhodnocený! hlavně proto, že neuměj emu, pochopitelně. ale jinak jsou to celkem pohodový přijímače. tenhle novej Magic Pro vypadá skvěle, ten bych chtěl, bude určitě drahej jak pra-sehttp://homecast.de/produktdetail.php?id=29 Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Opět Comag SL100...kluci, nedá se porovnávat Comaq s fergusonem HF 8800 (homecast), protože to je o úplně jiné třídě, můžeme porovnat Comaq-Ariva 200HDPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
![]() |