Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Brno Kojál 29.k

Přesně 0:01:53 byla odpojena CT1 na 29.vysílač Kojál. Akorát jsem to přepnul po půlnoci a nechal to na TXT.

Standa2
Registrace: 5/2005
Odpověď v diskusním vlákně

dodatek

i 46k. CT2 odpojen.

Standa2

Téma: Brno Kojál 29.k

Konečně :)

m.night
Registrace: 3/2006

RE: Brno Kojál 29.k

Během odpoledne to zase půjde,budou prohozeny kanály ČT1 a ČT2.

dechovkar
Registrace: 5/2006

To je sice dobře, ale

bylo by lepší, kdyby spustili celou nabídku včetně Prim, Nov apod. Takhle to zase bude: jedna anténa na jeden balíček odtamtud, druhá anténa na zbytek odjinud... ;P

gaston
Registrace: 1/2006

Tak jsem pustil TV cca v 14hod. a program ČT1 z převaděče 35k. Bystřice nad Per. na stejné předvolbě - říkám si vždyť nic neudělali (na ČT2 51k. z převaděče B.n.P. zde běží z Harusův kopec 49k. - té se to netýkalo). Tak jsem přepl na "šumovou" ČT1 29k. a tam byla už ČT2 a na 46k. kde byla ČT2 je ČT1.
Ve Víru u rodičů z převaděče také po přeladění zůstali oba dva programy na svých předvolbách. Takže velká poklona Českým radiokomunikacím jak to dobře vyřešili.

Standa2

zkušenosti

zdaec chlapi,zajímalo by mně jestli budeš potřebovat pro pozemní dig, vysílaní novou anténu nebo bude stačit stará širokopásmová a a nový televizor umožnující dig.vysílání Za rady předem děkuji.

žery
Registrace: 1/2008

Až na to, že čas na TXT-e ČT je aspoň 2 sekundy pozadu. :)))

PeterHumax
Registrace: 3/2007

to PeterHumax

Na satelitu 23.5E je pozadu i celé vysílání ČT1 o ty 2 sekundy - tak i ten TXT. V analogovém terestriálu je to OK. V DVB-T je to také pozadu o 2 sekundy. A to nemluvím o Digi TV (5 sekund) a UPC (6 sekund). Tak si pak vyber. :)

Standa2

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra