![]() |
|
MTV on airPredpokladám, že s úderom polnoci to zapojili... A dobre dávajú teraz - v Headbanger-s Ball...Pozitívne prekvapenie má hodnotu 256. To je bitrate audia. |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: MTV on airuž jede |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 381 |
![]() |
|
RE: MTV on airobrázek občas hodí mozajku, ale zvuk je dobrý R^ |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
MarastNikomu se tady nelíbila debata při změně klíčů na Digi, ale tématem MTV je tady dlouhodobě zasr.ná nejenom hlavní stránka. A to je v cajku? Najednou to nikomu nevadí. Jak ještě dlouho? :fuming: RvOctagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 770 |
![]() |
|
@PikolloSa zamysli nad sebou. Zverejnovanie Klucov na DigiTV je nelegalna vec a debata o tom je casto navadzanie na nelegalnu vec (zalezi od prispevku), ale debata o MTV je plne legalna vec a kedze je to zrovna novinka, patri sem a preto sa o tom hodne pise. V tom je predsa rozdiel. Ak ho nepoznas, si na tom s IQ hodne mizerne. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
BillyskPochop, jde mi hlavně o zasír.ní fora zbytečnýma tématama a v tomto případě vychází debata o MTV stejně zbytečná jako o Digi. Nad tím se můžeš zase zamyslet ty a hodnocení IQ nech třeba TechnikoviTKR. :laughing: K tomu se prosím nesnižuj.Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
![]() |
|
@ Pikolloskús to pretrpieť. Myslím si, že týždeň po štarte CZ[SK] verzie tu o MTV už nikto ani neštekne. Lebo nebude o čom. Teraz je to ešte veľmo horúce a hype je cítiť zo všetkých strán.Moja poznámka sa týkala pravdepodobne jediného z pozitívnych prekvapení tejto služby a to technickej kvality audia. Ako pamätník zlatej éry MTV Europe očakávam, že ostatné už budú iba negatívne. Pubiši však môžu mať iný názor. Myslím, že na všeobecné prijatie kanálu sú ale zvedaví všetci. |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
anonym2doufám, že máš pravdu a nebudou se tady po startu stanice množit další témata typu: špatná programová nabídka, signál a nebo na jaký frekvenci (popř. satelitu) vlastně MTV vysílá... R^Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
![]() |
|
RE: MTV on airPikollo máš pravdu, témata o ničem... proboha sledujete někdo vůbec jiná MTV ? Vždyť je to jedna velká (nevhodné slovo) s milionem rádoby vtipných pořadů a hudba žádná ! |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: MTV on airMáš pravdu,je to na jedno brdo,kdyby udělali 1 centrálně pořádnou,tak ty ostatní by mohli zavřít.Vždyť na tech národních,místo hudby se jen vykecávají.To není hudební stanice,to je estráda. :laughing: :laughing: ;P |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
událosť tisícročia MTVcz/ska ich zaujíma digishit na čérno🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: MTV on airale bude to aj v skylinku sk ci len cekso lebo zatial mi to nejde na sk skylink kartu |
david4412
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
MTV ve SkylinkuJá nevím jak vám, ale mně prostě ve Skylinku stále hlásí "zakódováno". Mám neplacené + HDplus. Myslel jsem, že do 9.12.bude fungovat s kartou, i když nemám MULTI. Volal jsem na zákaznickou linku a tam mi "informovaná" pracovnice sdělila, že MTV zatím nevysílá, prý až v neděli. I když jsem jí říkal, že by tam do neděle mělo být MTV Europe. Povídala "vydržte do neděle". Nevěřím jí :-/ |
BLAZ
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: MTV on airNení o co stát, zkusil jsem to a po pěti minutách jsem se vrátil na VH-1.TechniSat DIGIT HD8-SX, Skylink
|
mjan
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
@BLAZTaky mi to nešlo,tak jsem si aktivoval ochutnávku MULTI na deset dní a už jde. Nedívám se na to, ale na cz verzi ze zvědavosti mrknu. |
stapa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
@david4412Jde to na sk skylink kartu, ale zatím jen v MULTI. |
stapa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
![]() |