![]() |
|
recaptcha.net -registraceZdar mam takovej problém potřeboval bych se zaregistrovat na těchto stránkách teamntm.net ale mají tam při registraci tuto ochranu recaptcha.net ale když opíšu slovo z obrázku tak mě to nepustí s google překladačem jsem skošel přeložit ale stejně jsem to nepochopil mohl by mě někdo nasměrovat anglicky neumím když jsi dam pro slepce tak mi je to taky k ničemu.Help. Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: recaptcha.net -registraceto se máš jestli se ti to zobrazuje v anglickém jazyce, mě se to zobrazuje v nějaké španělštině, nebo co to je za jazyk. Jinak musíš opsat ty slova tak jak jsou včetně mezery |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: recaptcha.net -registracenesmis ten kod kopirovat mne se to taky uz stalo musis to po lopate opsat. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: recaptcha.net -registraceale to už jsem snad 20x opsal správně a ne a ne mě tam pustit skusím z jiné IP.Dík za postřehy. R^ Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
RE: recaptcha.net -registracemě asi vomejou tak když se probojuju přes recaptcha.net tak zas mi od těch italu nepřichází potvrzovací email už jsem psal adminovy ale zatím bez odezvy.Pokud jste někdo registrovaný -teamntm.net- tady na těch stránkách a byl by od té dobroty stáhnout a někam uložit soubor pulgin WLG-RELAX byl bych moc vděčný. dik Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
@satmamRegistrace i s mejlem do 2minut tak nevím proč Ti to nešlo. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
decmendík mě se stále nedaří nemohl bys prosím mi poslat přihlaš.udaje? pro -teamntm.net-k500i(zavináč)volný.cz R^ Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
![]() |