![]() |
|
satelitný prijímač HDDobrý deň, chcel by som sa poradiť aký tuner by som si mal kúpiť. Mám už vyše roka kartu Skylink, SD tuner a chcel by som HD-čko. Vytipoval som Technisat Digit HD8S alebo Vantage HD 1100 ktoré sú cca v stejnej cene. Poradíte mi? Ďakujem |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
RE:Téma: satelitný prijímač HDVantage, Octagon, Az-Box a nebo DreamBoxat se dari, ahoj ;) btw: cti ruzne fora, kazdej ma pre i proti, rozhodnuti je na tobe ... kazdopadne s Vantage nic nepokazis.. Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: satelitný prijímač HDHD box je taky super mohu doporučit.. Dvoj tunerák ;-)Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: satelitný prijímač HDGlobo HD S1 teraz za 175euro to iste ako Vantage. |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: satelitný prijímač HDVantage, dobra volba, uzivatelská podpora, poměrně často vydávaný fw, ale stále je co dolaďovat. Poslední neofko fwery(s CW) hlási scrambled program u Skylinku. Snad někdy fw doladí. U oficiálního fw + CAM CW + karta Skylink by neměl být s touto hláškou problém. Jestli chceš neofko fw s EMU, tak jsem měl s touto hláškou problém i když jsem měl CAM CW orig. Philips a v ní kartu. Nejspíš se tloukl CW s modulem a interní čtečkou. Pomůže opětovné přepnutí na stejný kanál tam a zpět nebo asi 4x stisknout Info. Vantage HD 8000S. FW je pro všechny HD řady stejný. Technisat vypadá dobře, ale radši jsem vyjmenoval nějaké bolístky od Vantage.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 999 |
![]() |
|
Téma: satelitný prijímač HDTechnisat Digit HD 8S jeden z nejlepšich přijimaču. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
emtechaž po Vantage a Octagonu :8) ,Kdyby měl technisat čtečky,on má jednu na všechny systémy abys nemusel používat modul a utáhl ve dvou slotech 4 karty + 2 karty v iuni čtečce,tak o něm můžu uvažovat,ale protože to neumí,neumí ani EMU a ani sharing tak je na dvě věci,A obraz je stejný jako u výše uvedených přístrojů,tak nevím o co ten bakelit je lepší,PVR u VANTGE vymakáno více než u Technisatu. :laughing: Mám je tady všechny na jedné hromadě,takže je zkouším stále,neoblbuj mě.A né jenom tyhle HD.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: satelitný prijímač HDHD-BOX FS9200PVR - kvalitní linuxový box za rozumný peníz... |
mersa
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
Autor: heryKdyž tecnnisat dělal satelitni přij.tak Korejci ještě nevěděli jak to vypada.běžte se s tim EMU už někde vycpat,mě to nezajima a spoustu lidi take mě zajima kvalita a funkčnost přistroje a ta je na vysoké urovni,prostě Technisat Digit HD 8 je jednička. |
emtech
![]() |
|
emtechTakhle to nemůžeš brát,to není žádný důvod,protože např.když Češi vyráběli motorky JAWA :8) tak Japonci ještě jezdili na kole,To sis teda vybral blbý argument :laughing:Ale beru to jinak:- dle toho kdo se chce na co koukat. 1.- technisat pro běžného uživatele ok + karta Skylink a modul 2. - ostatní přístroje s EMU nebo na sdílení pro fandy,kteří si rádi něco vyzkouší a pro jejich hru. Takhle bych to asi viděl já bez nějakých dohadů. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: satelitný prijímač HDTechnisráč R^ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
emtechTechnisat jednička? Neber už to svinstvo! Popiš rozdíl a kvalitu oproti jiným značkám.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
Autor: juzekTy tomu moc nerozumíš,možná vubec. |
emtech
![]() |
|
RE: satelitný prijímač HDtechnisat nemam vubec rad, ale ma nepropracovaneji a nejjednodussi menu ze vsech u nas prodavanych prijimacu (nemecky uzivatel je totalni trotl), rovnez epg a txt se neda nic vytknout, vse ostatni hardvare, design, pomer vykon cena, nestoji opravdu za nic |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: satelitný prijímač HDKdo by to řek že jste tak chytry a že tak tomu rozumíte ale v opačnem smyslu. |
emtech
![]() |
|
emtechTo nemáš nic jiného na práci, než tu ze sebe dělat blbce?To je mi tě teda líto... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: satelitný prijímač HDPokial len skylink a nejake free, by som bral ten technisat. Spolahlive, jednoduche ovladanie, kvlalitne EPG... Pre bezneho uzivatela OK. Co som mal od nich, vsetko slapalo ako ma. Ja hovorim nemecky sat. a este auto! (bmw) :)))nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
loonR^ ;) :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
loonhttp://www.novinky.cz/auto/185128-nove-bmw-rady-5-se-kompletne-odhalilo.htmlZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: satelitný prijímač HDJo, nemecky auta ano, nemeckou eletroniku take, ale soucasna produkce Technisat ma s nemeckou preciznosti malo spolecneho.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Autor: SaxonPan nejchytřejší ale kdo ví. |
emtech
![]() |
|
![]() |