Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

hd prijimac

prosim o radu jaky prijimac koupit pro nahravani na inertni disk jde mi o 1w a skylink dekuji

buky
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

AB IP box 9000 HD

AB IP box 9000 HD je nejlépe vybaven, má chudšího "brášku"
AB IP box 910 HD, který je levnější cca o 4000.-Kč
Na obou je sledování programů i záznam na hdd bezproblémový a obsluha je jednoduchá.
Informace najdeš na abcom.sk a satupdate.net, po cenách se podívej na satshopech, nebo lépe u nějakého blízkého prodejce, který by Ti mohl poskytnout i nutný startovní servis. Ten budeš potřebovat ať uš si vybereš jakýkoliv přijímač.
Počti si tady. Tato problematika už se zde probírala mnohokrát. Každý doporučuje obvykle to, co má doma.
Zřejmě se dočkáš dalších a často protichůdných doporučení typů.
Já bych Ti doporučil navštívit odborníka ve Tvém okolí, který Ti jistě poradí a také udělá nezbytnou první instalaci. Navíc bys měl jistotu kontinuálního servisu přijímače při změnách vysílání a pod., pokud bys nezvládal aktualizace vlastními silami...

bob.r
Registrace: 1/2006

RE: hd prijimac

bob.r je odbornik jeho rady fundovane, avsak ipbox neni zrovna to prave orechove, jednoznacne vladne hdbox fs9200 - 2 tunerovy s "funkcnim pipem", nahravanim ,prehravanim a obsluhou srozumitelnou i pro stare baby, ceny jsou jiz pod 8k

rj45
Registrace: 6/2007

pro rj45

záleži co k tomu bude dotyčny zapojovat, když bude chtit to co mam já (i třeba v budoucnosti), jedna parabola motor a druhá parabola 4xLNB tak tuhle kombinaci zvládá jenom IPBox 9000 a Dreamnbox 8000, a když dotyčný zjistí že Dreambox 8000 stojí jednou tolik co IPBox 9000 tak volba je jasná IPBox 9000, jíny přijímač než IPBox 9000 a Dreamnbox 8000, bych nekupoval

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

To bob.r

Porad prosím nejaky stabilný image pre IPB9000,kde idú obe čítačky spoľahlivo,pštros,natáčanie.
Pred cca 1 rokom som to robil známemu,teraz sa mu tam čosi zosypalo, a cez víkend mu to chcem dať dokopy.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

To Rasto

AB_9000HD_r11102_191009_usb_all_noboot
najdeš jej na satupdate.net
Pokud použiješ addon s mgcamd 1,33, bude padat emulace.
Zazálohuj si starou binárku mgcamd 1,31. Ten chodí spolehlivě.
Mgcamd v přijímači po instalaci smázni, nakopíruj "starou"
binárku mgcamd a nastav atributy na 755. Potom restartuj
cardserver a clienta (mgcamd) zeleným tl.
Mohu Ti poslat i soubory na vylepšení. Napiš mi na cssf.cz do PM Tvůj e-mail a odvolej se na tento příspěvek.

bob.r
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra