Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Může to být dekódovacím modulem??

Příjde mi to jako blbost, ale už nevím co dál dělat. Mám GoldenInterstar a k tomu kartu CS Link (tedy starou Gitalku). Dřív jsem v tom měl modul od Mascomu (Easy.tv), ale vyhořel mi zdroj a nějak se pak přehříval, tak ho raději nepoužívám. Místo toho používám TechniCrypt B2C od Technisatu, ale i když mám kartu předplacenou snad až do důchodu :)) nechytnu jediný kódovaný program, ani MTV, které by už snad mělo být "vidět". Nově jsem ladil, takže problém určitě není v tom, že bych měl staré frekvence. Myslel jsem, že to bude tento modul umět a nevím v čem by mohl být zakopaný pes, tak se raději ptám, jestli by bylo řešení koupit z e-shopu CS Linku jiný modul. Až to půjde, tak ještě zkusím strčit do přístroje jinou kartu od CS Linku no a jinak nevím, protože pokud to není modulem, tak zbývající možnosti jsou koupě nového recieveru no a to se mi moc nechce zvlášť když by snad měl CS link přecházet "výhledově" na jiné kódování (ale to jsem si možná s někým spletl). No a nebo si koupit třeba kartu od UPC a tohle předplatné nechat propadnout, ale to také není moc elegantní řešení. :((

eduard
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Může to být dekódovacím modulem??

Co treba misto e-shopu navstivit prodejce at ti s tim strojem poradi ??

J a
Registrace: 7/2005

S prodejcem se nechci z důvodů, které nechci rozepisovat už nikdy vidět. Za ty nervy by mi to nestálo. No a kartu jsem si myslím kupoval přímo od nich. No kdyby to v tom předtím s jiným (jak zmiňuji) modulem nešlapalo, tak bych se ani tak nedivil. Ale Technisat by neměl dělat šmejdové moduly a když to šlo v tom recieveru před tím snad tři roky... fakt nevím. Zkoušel jsem to jednou nechat přes noc, nepomohlo, tak to zkusím ještě tuhle noc a když se to nechytne, tak fakt nevím. :-(

eduard

eduard

Schází tu o jaký typ goldenu jde? Těch typů je více včetně komb.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Myslím 8400, ale teď nevím. Combo to je tutově. Ale ono to myslím ani není v tomto případě tak důležité, protože to v identickém přístroji v pohodě šlapalo. Kdybych si koupil nový přístroj a nešlo to, nebo nějaký no name modul za tři kilča, tak se taky nedivím, ale takhle mne to nemile překvapilo.

eduard

co tak změnit soft,ale ta tma je někdy lepší,možná objevíš i jiné hodnoty života

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zkus ten modul u někoho jiného,který má slot na přídavné moduly a chytá 23,5 CS Link.

hobza
Registrace: 9/2006

Ja jsem se s tim take setkal a problem byl ve firmwaru GI... Zkusil bych asi jiny modul, ale ne Technisat.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

Není kompatibilní

Moduly Technisat nejsou s Goldenem kompatibilní. Toť moje zjištění. Na Eltasatu jako snad jediném obchodu je toto potvrzeno. Taky jsem se s tím časem trápil.

Pepann
Registrace: 3/2007

ak ti vtom sate nepojde ziadny modul ani po prehrati firmware skusil bi som zmerat naPetia co ten modul napajaju ci su spravne

jopo33
Registrace: 8/2009

Pepann (+ Dusan a další :-) ): Díky za info, tahle informace je zdá se zásadní. A netušíš jaký modul je s Goldenem na tuty kopmatibilní když už budu kupovat, tak abych nešlápnul vedle? Divné je, že když tam dám ten modul od Technisatu a do něj kartu, tak se mi v menu (podmíněný přístup atd.) ukáže, že tam je modul a i jeho název, ukáže se mi že tam je karta Gital, že na ní není věkové omezení apod. Třeba na MTV najedu na EPG a ukáže se mi info, že se vysílání chystá, ale na všech placených kanálech tma a ticho. A to jsem to nechal přes celou noc a nepomohlo to.

pierrepetr: Super ráda, jsem vážne rád, že jsi nelitoval času a námahy a pomohl mi. Ale možná by jsi se tím měl začít řídit sám a nebýt 20 hodin denně na webu, který se věnuje TV příjmu. :-) Jinak příjem bych snad i omrzel, ale trochu mne mrzí pohled na kartu, která leží nepoužitelná na stole a běží na ní předplatné. I když je pravda, že by to mohla být dobrá snobárna - během recese si platit předplatné na škrabku na okna u auta, to už člověk musí být pořádný kabrňák! :-)

eduard

dodatek

Na webu e-shopu, který zmínil Pepann jsem u modulu od Technisatu žádné info o tom, že by nešel s GI nenašel.

jopo33 - Každý přístroj má dvě šachty, zkoušel jsem to na více přístrojích, takže tam asi chyba nebude. Leda by mohl být problém s napájením v modulu, ale zase když přístroj ukáže i modul, i kartu, tak asi bude problém jinde. No teď už se musím od PC vzdálit, tak uvidím co se tady objeví do večera no a jestli mi nebude doporučen jiný model, tak zkusím asi Eurocam Cryptoworks od Irdeta.

eduard

Zkusil bych SCM, Irdeto/Cryptoworks nebo Mascom moduly.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

SCM,Irdeto/Cryptoworks

SCM,Irdeto/Cryptoworks jede OK.Dnes jsem ho montoval do HD SAT TV Plazma Panasonic Viera,karta CSlink.Šlape jak hodinky.Nepozoroval jsem ani žádné malé výpadky na HD kanálech,jak se tu psalo nedávno o tomhle modulu.Nebyl jsem si jistý,protože většinou beru Technisaty,ale nebyl skladem tak jsem testnul tenhle.Zatím vše OK.

Harnadek
Registrace: 6/2009

díky

díky všem za rady R^

eduard

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra