Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Aktivace CS filmu

Nazdar pánové..toť můj problém. Nechal jsem si na kartě Gital aktivovat CS-film. 12.11. bylo oznámeno odkódování. Do dnešního mi po telefonu radí, jak to napravit. Mám SchowBox a včera jsem už ze zoufalství provedl tovární nastavení a pomalé naladění 19,2 a 23,5. Opět nic. Všechno kolem, třeba na stejné frekvenci vysílá PrimaColl, hraje. Jediné, co jsem si všiml, že na televizní obrazovce je číslo karty zmenšené o poslední číslici..Na kartě mám o číslo víc a tím i komunikuji s Linkem. Jinou chybu zatím nemůžu najít. Koukněte doma do menu přijímače, jestli vám ty čísla souhlasí. Tož zatím dík

bortak
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Aktivace CS filmu

CS Film vysiela až od 12,00hod,ale mal by ti isť CS Mini ,frekvenciu maš dobru,ako ma Prima Cool.Nechaj to na Čt 1,tam ti najskôr pride zápis ,a skus vypnuť a zap. prijimač v zadu,ked to nenabehne tak vytiahni a zasuň dnu kartu,musi ti vypisať ,že načitava kartu,viac na Openbox/showbox/fore.

AB CRB 800 UHD,VU+SOLO 4K,VU+UNO 4K SE.

Milano 88
Registrace: 12/2007

RE: Aktivace CS filmu

NE !!!! CS mini ti nemůže jít, pokud jsi ho výslovně neaktivoval. CS film jde naladit pouze od 12.00 do 24.00 jinak se to tváří jako zakódované.Kartu nenechávej na CT1 ale na CS filmu, tam ti musí přijít zápis. Napiš, na jaké frekvenci se snažíš ten CS film chytit.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

to Milano

Dík za odpoveď...už sa vŕtam v Openschowboxe..toto všetko som robil, celú noc bola zapnutá 1..a prd..

bortak

tu si over kartu je možné že si to po.ral
https://karty.cslink.cz/cms_eshop/GOB_Introduction.do

4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28, 5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel

hujer23
Registrace: 2/2007

to kuba

..to jsem na mrtvici..baba na cs-linku mi radí právě tu ČT-1..a já už 14 dnů ladím, vypínám..teď jsem v práci, ale je to stejné pozici jako Prima Cool

bortak

Hele, je to možný, nevím jak posílají aktivace, ale podle zkušenosti mohu říct, že když aktivuji jeden kanál, nechávám to na onom aktivovaném kanálu ale když aktivuji novou kartu, tak na CT1. Nevím, třeba to je špatně, ale funguje to.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Jo a jak píše hujer, nejprve šup na net a zkontroluj kartu, bez toho nemá cenu nic zkoušet.

kuba

bortak

neni čt neni kdeje prima cool ale kdeje prima

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

to kuba

..dyť ja se s tou dispečerkou už bavím 14 dnů..to mi dokonce něco aktivovala navíc..ale já potřebuji CS-film..

bortak

Tak co máš na výpisu, js aktivní CS film?

kuba

Jaký máš fw v show?Pokud přátelský,máš zap EMM?

Sekyra
Registrace: 1/2004

to kuba

..to je na výpisu:
Neplacené TV programy bez omezení + plac. TV 1 měsíc 25.11.2009 bez omezení
CS Film - 3 měsíce 12.11.2009 12.02.2010
Total Promo 1 měsíc 25.11.2009 25.12.2009
..a stejně to nefunguje..a ani nevím, co to je promo..dík kubo za snahu..ale já se učím přehrát firmwear do schowboxu a nějakej settings..no bude to švanda..

bortak

To: bortak

14 dnů řešit problém s CS-filmem - to máš dobrou trpělivost.

Jestli umíš najít v menu přijímače zobrazení čísla karty, tak tam zkus najít výpis oprávnění na kartě. Doufám, že tuto funkci přijímač umí.

Stejně tak si zjisti na webu, jestli u tvého čísla karty uvedený program CS-film. (jak psali ostatní).

Pokud s tím nepohneš, navrhuji vzít kartu k někomu kdo má stejnou službu a vyzkoušet (nechat aktivovat kartu) v jeho přijímači. Nebo od známýho půjčit kartu a vyzkoušet ji ve tvém přijímači. A nebo vem přijímač i kartu a zkoušej u někoho jiného celou sestavu.

Nebo můžeš zajít do satelitní prodejny, tam ti poradí a pomůžou, i když to nebude zadarmo.

A nebo najdi v tvém okolí satelitního nadšence, který se satelitama baví a snad bude ochotný pomoct.

A nebo napiš kontakt na tebe (třeba Skype nebo ICQ). Večer se o tom můžeme pobavit.
(můj skype je: colombo_666)

colombo
Registrace: 1/2006

Tak poslední zoufalý pokus, než se vyblbneš s přístrojem, tak vraz kartu sousedovi, ať ji chvilku používá a ono ti to naskočí u něj.

kuba

Oprava

(můj skype je: colombo-666)
Takto je to správně.

colombo
Registrace: 1/2006

to colombo, to kuba

..kluci dík..stáhl jsem si firmwear do schowboxu 300 a setting. Nejdřív udělám firmwear a potom zkusím setings. Protože to ruční vyhledávání je strašné. Ale jelikož jsem to nikdy nedělal, nevidím to dobře a cestou z práce začnu schánět kabel R232..

bortak

menu 2589 zapnout emm.
Ale to nejspíš máš.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

to tomik

..dělám to poprvé..co myslíš tím menu 2589 zapnout?..žiju v tom, zkusím firmwear, potom tovární a zkusím setings..ale to jsou moje domněnky..

bortak

Kuba:neviem odkiaľ si vzal ,že mu nepôjde CS Mini,mne to ide 3 mes.ako promo Total,ked je karta nova,BORTAK: a samo že si skontroluj,v menu2589-či maš vypnuty bloker,lebo ti inak zápis nepride.

AB CRB 800 UHD,VU+SOLO 4K,VU+UNO 4K SE.

Milano 88
Registrace: 12/2007

to Milano

..dík kuknem..

bortak

promo Total, jistě, to je správně, tam ti mini půjde, ale při aktivaci pouze CS filmu ti mini NEPUJDE !

kuba

to všichni

..chci všem poděkovat, opravdu nevím, jestli nějaká ženská z vesnice by byla schopná si odemknout čipovou kartu z CS-linku. No hlavně, že by to zaplatila..

bortak

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra