Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Mimo téma - upgrade DVD přehrávače

Chlapi, sorry za malé odbočení, ale kdysi jeden známej tlačil nějakej neofiko soft do kina Philips (vypálil na CD a spustil v přehrávači). Nevíte někdo o něčem podobným pro Panasonic? Díky.

gaston
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo téma - upgrade DVD přehrávače

mrkni na stranku Panasonicu. Tam by mali byt tie softy. Ja mam Sony DVD player a soft som mal z ich stranky

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

ano měl jsem, ale přehrávač už měl v sobě novější fw, tak mi to už nevzal.hledal jsem ten fw pekelně dlouho a v závěru naprd. důvod bylo přehrávání divx, ale na to už jsou dneska jiné bedýnky. A DVD nahradím BR-P.med

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

meduzka

No právě o to mi šlo, přišel jsem náhodou k SC-HT500 tak jsem se chtěl mrknout jestli chlapci hackerský do něj nevymysleli sost, kterej umí DivX. Nevím, jestli to jde, ale ofiko by to Panasonic určitě nepustil....

gaston

Len si daj pozor pri uprage , aby sa ti to neseklo. Potom ho môžeš zahodiť a kúpiť si nový. Mne sa to seklo na sencore. A mal som ten správny sw. Mal som 2x sencor,rovnaký model. Do jedného to išlo bez problémov , druhý sa mi sekol.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra