![]() |
|
Mimo téma - upgrade DVD přehrávačeChlapi, sorry za malé odbočení, ale kdysi jeden známej tlačil nějakej neofiko soft do kina Philips (vypálil na CD a spustil v přehrávači). Nevíte někdo o něčem podobným pro Panasonic? Díky. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Mimo téma - upgrade DVD přehrávačemrkni na stranku Panasonicu. Tam by mali byt tie softy. Ja mam Sony DVD player a soft som mal z ich strankyDreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: Mimo téma - upgrade DVD přehrávačeano měl jsem, ale přehrávač už měl v sobě novější fw, tak mi to už nevzal.hledal jsem ten fw pekelně dlouho a v závěru naprd. důvod bylo přehrávání divx, ale na to už jsou dneska jiné bedýnky. A DVD nahradím BR-P.medVU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 999 |
![]() |
|
meduzkaNo právě o to mi šlo, přišel jsem náhodou k SC-HT500 tak jsem se chtěl mrknout jestli chlapci hackerský do něj nevymysleli sost, kterej umí DivX. Nevím, jestli to jde, ale ofiko by to Panasonic určitě nepustil.... |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Mimo téma - upgrade DVD přehrávačeLen si daj pozor pri uprage , aby sa ti to neseklo. Potom ho môžeš zahodiť a kúpiť si nový. Mne sa to seklo na sencore. A mal som ten správny sw. Mal som 2x sencor,rovnaký model. Do jedného to išlo bez problémov , druhý sa mi sekol.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
![]() |