Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

ariva 200

mam dotaz nejdou mi na a19 hd programy ard+zdf+arte hd eins festival ano kdyz zapojim topfield 7710hd vali vse ok muze to byt sw mam tam posledni patch signal je samo ok vi nekdo poradit diky

iq1
Registrace: 8/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ariva 200

Musíš si je nejprve naladit - patrně nemáš v paměti přijímače uloženy jejich frekvence (=TP). Jinak nevím, žádné informace jsi neposkytl.

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Mám úplně stejný problém.Na SD Technisatu vše jde na Arivě jako u tebe.Ale to nastalo, když jsem tam dal nejnovější Firmware, na doporučení prodejce, protože jsem měl se starým SW problémy. Protože mám arivu asi 10 dnú, tak jsem mu pohrozil, že mu to vrátím bez udání důvodu.Bude to tak jak píše Děda Petr. Tak jsem prodejci poslal mail a čekám co mi poradí. Když mi odpoví dám vědět. Na A19,2 to naladilo jenom asi 200 stanic a přitom je jich tam určitě skoro 800 a zadávat všechny frekvence po jedné to se mi nechce.

F123
Registrace: 11/2007

Musis mat zadane v menu pri astre 1 univerzal 10600 a ked ti ani tak nejde skus vymenit iny konvertor na parabole. Arivy maju problemy s niektorymi konvertormi s napajanim. Mal som na skusku doma 1 arivu a neprepinala mi do horneho pasma na astre 19,2. U inych druzic mi to nerobilo a skusal som aj iny diseq prepinac a tiez napriamo. Pripadne este skus nahrat iny firmware. U zakaznika mi uz to islo v pohode vsetko bez problemov. Za tie peniaze je to celkom slusny stroj len ma svoje muchy ale ktory lacnejsi prijimac nie.

mirekk
Registrace: 7/2005

No jo ARIVA

marek66
Registrace: 6/2006

mirekk: Na starý firmware to naladilo na A 19,2 vše, takže nemyslím, že to bude v LNB. Teď jsem tam nahrál V1.02 B9,který by celkem šel( ten původní byl nestabilní). Nebo je ještě nějaký novější firmvare? Ten co jsem tam dal je ze 24.11.09. Zkusím ještě to nastavení LNB jak píšeš.Nakonec i ten LNB mohu vyměnit, mám to dobře přístupné.

F123

Vitaj na ariva forume.Opat moja otazka.Tolko sa toho predalo alebo je to nepodarok od vyroby?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Ja som do toho daval 1.01B5 na forach bolo ze je stabilny tak som ho tam natiahol a islo vsetko citalo to karty aktivacia trvala ani nie 2 minuty co som bol dost prekvapeny. Emulacia tiez isla ci uz Rumuni alebo kd. Okrem toho konvertora ktory mi na mojom prijimaci ide bez problemov to bolo stabilne ale zrejme bude problem u mna nakolko som to minule napojil na neakeho stronga a tiez mi to horne pasmo neslo. Inac som namontoval 2 ks a volal mi jeden len raz ze mu nejde ovladac ale to si asi nechtiac prepol zariadenie kedze je to univerzal a po prepnuti na stb mu to islo.

mirekk
Registrace: 7/2005

Itv hd

Aj ja mam Arivu200,zatial si musim zaklepat,ide v pohode!Na 19,2 naslo vsetky HD akurat mam problem s ITV HD,poradte,co mam spravit.A este jedna otazka ako sa dostanem do EMU?Diky

joma77
Registrace: 6/2009

Ariva 200 - nastaveni LNB

zatim vsechny FW pro Ariva 200 mely od vyroby v defaultech u NEKTERYCH satelitu spatne nastaveni LNB, napr. Astra 19.2E to ma spravne, ale Astra 3A ma spatne horni f. 10550, ma byt 10600. Na internetu se daji stahnout settingy, ktere to maji nekdy take spatne.

zdec
Registrace: 10/2009

To ITV HD,mi nedari sa naladit.Nabehne tam Brit shors,takze transp.najde len ta Itv,nie.Podarilo sa vam to niekomu naladit?A co to Emu,ako sa tam dostanem?

joma77
Registrace: 6/2009

Zajímalo by mě, zda je na tomto přijímači možno nejen stahovat firmware, ale také živě sledovat nějaké satelitní programy? Jde to?

dvb.cz
Registrace: 1/2006

Je potřeba nainstalovat do Arivy přes flešku soft končící koncovkou patch. Také mám tuto Arivu,včera po 2 měsících provozu přestala fungovat-u všech kanálů najednou spadl signál na 0 až 10% a nic nejde naladit!!Nepomohlo ani tovární nastavení ani změna softu na oficiální. Dnes sem jim to poslal k reklamaci. Asi to bude pěkný krám! Když sem zapojil Humax od Digi nebo 2 roky starý Technisat,tak všechny naladěné programy fungují včetně otáčení motoru. Problém je určitě v Arivě. Spousta lidí zde tento přístroj chválila. Po špatné zkušenosti s ním ho nedoporučuji kupovat!

dechovkar
Registrace: 5/2006

POZOR ! DŮLEŽITÉ ! :
==============
Všiml jsem si, že např. po změně firmware se v Menu/Instalace/nastavení atény/LNB Freq zapíše tato nesprávná hodnota ...univerzální(9750-10550) !!!!!
Správně tam musí být tohle : univerzální(9750-10600) - tak to opravte !
==============================================
Proto je třeba to raději vždy před laděním zkontrolovat, jinak se naladí jen pár kanálů...

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

super ariva 200

podla najnovsich sprav z Polska budu ku kazdej arive 200 zdarma pridavat jedneho mechanika, ktory u vas doma po tej masine obcas jebne kladivom aby ju aspon ako-tak udrzal v prevadzke,
prijemny den vsetkym stastnym majitelom arivy 200 praje afer

afer

skylink hd paket

ten mi taky nebezi pouze zvuk ani na ctecce ani na orig.dekoderu v ci slotu jinak v tpf 7710 vse ok zjevne chyba sw no kram pro domaci kutily

iq1

skylink hd paket

tak ten uz jede stacilo pouze znova cely paket naladit bo na to stavajici naladeni ze stezeneho settingu z flesky to nejelo

iq1

iq1

...a přesně takto se po netu roznáší fámy o tom, jak je Ariva200 stašný šmejd. Uživatel s přijímačem neumí, vrtá se v něm a po nezdaru nadává, kde může.

S herym do zlodějského nebe

dkdkdk
Registrace: 12/2006

pro Děda Petr

Prosím tě nemohl bys mi dát tip na dobrý Firmware do ARIVY?
O té frekvenci, na to jsem taky přišel a vždy to opravím, ale nepomáhá to stále mi ladí málo programu. Zkusil jsem už dnes 1.02B1,1.02B9 a 1.02B5 a nepomohlo to. Nejlepší zatím jsem měl ten původní a protože byl nestabilní tak jsem se rozhodl ho vyměnit. Bohužel jsem si ho nezálohoval a ani nezapamatoval. Předem díky.

F123

ariva ,,andele,andele,andele....
skuste nieco odtialto...
http://np-ulc.net/index.php?&direction=0&order=mod&directory=01.-%20Receiver/Ferguson/02.-%20Ferguson%20Ariva%20200

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere, děkuji, zítra z toho něco vyzkouším.

F123

dechovkar - vítej do klubu!! Jsem stejný případ. Přijímači jsem nerozuměl, do všeho jsem vrtal tak jsem ho musel poslat na reklamaci. Teď mám zapůjčený Topfield, rozumím mu, do ničeho jsem nevrtal a funguje, hihihi.

knieza
Registrace: 9/2006

V1.01B5patch - všetko ok, nemám dôvod meniť a rýpať do toho, všetko funguje jak má..

zdenoh1975
Registrace: 11/2006

knieza-do ničeho jsem nevrtal. Pouze jsem podle návodu na internetu změnil soft a vše bez problémů až do čtvrtka fungovalo. Ten den jsem ho večer zapnul a nešlo vůbec nic!!! Včera jsem to poslal na reklamaci a zatím se dívám na Technisat v SD. Náhlá porucha Arivy mně štve hlavně proto,že mám do 6.12. předplacen HD plus a nemůžu ho sledovat. Včera jsem musel aktivovat na 1 měsíc Multi,abych mohl sledovat lyžování a anglický fotbal. Původně jsem chtěl oboje sledovat v HD.Programy typu Bebe,Jim Jam nemusím-platím hlavně kvůli sportu. Bohužel Ariva 200 náhle klekla. Proto budu objednávat placené programy pouze na 1 měsíc dopředu. Peníze za objednané programy v případě poruchy přijímače jsou zbytečně vyhozené!

dechovkar
Registrace: 5/2006

Neber mě vážně, jenom si dělám (nevhodné slovo) z některých lidí co tady obhajují Arivu a vypisují, že problém je v užívateli. Měl jsem stejný problém jako ty a zrovna mám ten přístroj na reklamaci. Taky koukám na starej Topfield, akorát, že běží bez problému, což se o Arivě říci nedá.

knieza
Registrace: 9/2006

dkdkdk

ver mi nejsem zadnej amater ale zap.sem pristroj nahral soft a setting z flasky nastavil usals vse fachcilo ok az na dane problemy a pote co sem jiz tady na foru vse precetl ...no nevis na cem ses nakonec sem musel dat i nove lnb pricemz jine hd masiny ne stare v poho jeli takze nelze rict ze by ta ariva byla uplne bez much ale nakonec to jede jen editace programu a satelitu je dost uboha snad to jeste soudruzi z pl doladi

iq1
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra