![]() |
|
HD sat.prijmac.poradte neaky slusny HD sat. k LCD Tv. |
dysan
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 351 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
Třebajeden z řady Vantage.Nemužeš udělat chybu. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE:HD sat.prijmac.souhlas ;)a pro redakci, nemohli by ste naky thread kolem nakupu HD zavesit jako prvni vlakno, podle vseho jak jdou vanoce, tak tydle prosby budou pribejvat, tak aby nebyl kazdej 4 thread "jakej HD koupit ke stromecku" at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: HD sat.prijmac.Ty vaše odpovědi typu "s tímhle nemůžeš udělat chybu", mi je na zvracení. Kde berete tu drzost bez vědomostí co od toho příjímače čeká, jednoznačně doporučit?V čem udělá chybu s jinou značkou? Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: HD sat.prijmac.Juzku, nečil se, nemluvím o překladu slova Vantage, ale dost lidí tady Vantage má, mnohokrát tu bylo napsáno od lidí, co mají zkušenosti s více značkami, že Vantage patří obrazově k nejkvalitnějším, mají dobrou podporu a ve výbavě jim opravdu nic nechybí.Asi prodáváš jiné značky, co ? |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: HD sat.prijmac.Asi Vantage už nejdou tak na odbyt,také nevím,co umí proti jiným(spíše,co neumí).Tak se musí snažit!! :) :) :) :razz: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
NervošVytahoval jsem nějaké značky? Mě jen zvedá ze židle, že někdo dokáže jednoznačně říci tahle značka a nic jiného. Navíc bez toho aby trošku věděl co uživatel potřebuje co očekává a co by popřípadě mohl navíc dostat.Dovede mě urvat, když od prodejce slyším " tohle lidi berou" tohle má 95% lidí a pod. Dělal jsi průzkum, kolik lidí tu má Vantage? Jak potom můžeš vydat prohlášení? Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
JuzkuAby se tedy jen neplácalo, museli by zdejší důvěryhodní a znalí lidí vytvořit takovou minianketu na HD přijímače :Tři značky podle nich ty nejlepší a jednu značku, které se raději vyhnout. A bylo by více jasno. Jsi-li profík, můžeš začít. ;) |
Nervoš
![]() |
|
Nervoš1. Co je vhodné pro mne, nemusí být skvělé pro jiného.2. Někdo může odsoudit něco jen proto, že s tím neumí. 3. Míchat do porovnání autobusy s vlaky, auty a letadly nepovažuji za šťastné. (Potřeby jsou různé) 4. Ještě jsem neviděl od jedné značky skvělé všechny druhy! Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
juzekPřesné hodnocení,teď mě ale řekni,proc se hádáte???To nějak nemohu pochopit! :) |
zzaner
![]() |
|
juzekNejde říct, že se hádáme. Ale dotazy Jaký HD koupit jsou tu 2x denně. Kdyby měli tazatelé nějaký osobitý pořadavek, měli jej dát do dotazu.A vy chlapi, ci jste namontovalai už několik typů HD snad víte, který je pro normálního uživatele dobrý (kvalita obrazu, podpora, uživatelská přívětivost, rychlost odezvy a pod.) a kterému se raději vyhnout. Nevím, proč se Juzek opupínkoval, když tu byla odpověď, že žádným z řady Vantage neudělá tazatel chybu. Podle mne ji neudělá. Juzku, doporuč dva jiné kvalitní přijímače :8) |
Nervoš
![]() |
|
NervošSnad mně nechces tvrdit,že toto,co jsi napsal Vantage umí??Ale neumí,tak nepruď!!neni zlí,to ne,Ale?!! :) |
zzaner
![]() |
|
To víš že to umí..... ale mnozí se rádi přiučíme, co jiný umí líp :zombie: |
Nervoš
![]() |
|
RE: HD sat.prijmac.To já také,tak mně řekni co umí oproti ostatním??Totiž ,přemýšlel jsem o tom kdysi že si jej koupím,tak jsem studoval-hledal,kde jaké informace,skoro jsem byl rozhodnut,že si jej koupím,ALE,nechci rozvádět,dostali by jsme se jinam,kam nechci. :laughing: :laughing: Rv |
zzaner
![]() |
|
dysane, podívej se na další stránkusnad Ti to pomůže.Obrať se na odborníka ve Tvém okolí... Zde se přijímače nevybírají. Vede to k hádkám, jak vidíš. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: HD sat.prijmac.Neznám ostatní - také by mne zajímalo, co některý neumí dobře, či vůbec |
Nervoš
![]() |
|
Vantagez HD stroju nic jineho nemontuju a zakaznici jsou spokojeni a ja take. Podporuji solidni znacku, ktera nesidi na HW a ma solidni SW podporu. Vantage je i za o neco vyssi cenu dobry kup. Navic mame vyborneho servismana v Klimkovicich.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: HD sat.prijmac.Především, každý napíše značku, kterou má doma a je s ní spokojen. Bez problému mu šlape a není nutné jestli všechny funkce využije. Prodejce a montážník má na to jiný pohled, protože má prostě odzkoušených modelů a značek vícero. Hlavním kritériem může být pro někoho možnost příjmu CZ programů s ofko fw a bezproblémové Novy HD jiný zase by rád chtěl naladit ITV HD. A tady se značky a modely můžou lišit.Pokud se někdo takto zeptá, odpovězte mu co máte doma nebo co nejvíc montujete a máte klid, protože přepínat programy, točit motorem, pracovat s DiseqC dnes umí přijímače snad už všechny.medVU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 999 |
![]() |
|
RE: HD sat.prijmac.Tak s tím servismanem máš pravdu,ale,v čem je lepší proti jiným ten přijmač a co umí navíc,proti ostatním přijmačům.Tyto věci je třeba zdůraznit a né,jedna paní povídala,Potřebuji argumenty.Přesvěč mě,že jsem udělal chybu,když jsem si koupil Octagon.Já jsem s nim celkově spokojený,proto se ptám,čím jsem si pohoršil,když nemám Vantage,nebo jiný přijmač.Toto bych potřeboval vyargumentovat!! :) :) |
zzaner
![]() |
|
RE: HD sat.prijmac.zzaner: v tom případě žadateli doporuč Octagon. Pokud jsi s ním spokojen.Saxon: Mám Vantage HD 8000S, ale byl jsem spokojenější s obsluhou a spolehlivostí s HUMAX CI 8100 PVR, asi jsem měl štěstí na kus, ale je to tak. Vantage má dotažen fw tak na 70 procent a štve mě, že za ty prachy orig. fw nepodporuje CW.A nefiko fw není vždy každému po srsti. VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
Největšísranda je,že tady blbneme a tazatel nic. :-/ |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
juzekcece, jednoducha otazka, jednoducha odpoved..ja fakt za to nemuzu, ze par jedincu chce mit z DVB-S2 inteligentni manzelku ktera mu udela obed a taky mu opera a pod... mi to prijde jako kdyz mam v Nokii Carl Zeiss optiku, oooo bravo super perfect ALE na nakou x-megapixel blbost v mobilu muzu akurat to... na foceni pouzivam Nikon a ne mobil, ktery taky ty fotky dovede, otazne je jestli tak dokonale jako spominany Nikon... co jako clovek ma chtit po HD primaci? ... at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: HD sat.prijmac.Meduzka,já jsem,ale každý nemusí být,vždy záleží kus od kusu a co když koupí špatný.Dnes jsou HD víceméně lotérie.Proto je na ně tolik připomínek a nedovolil bych si tvrdit,že je něco výborný.Na to přijde,nebo nepřijde až uživatel!! R^ |
zzaner
![]() |
|
RE: HD sat.prijmac.zzaner: pak jsou dotazy a odpovědi ve fóru na téma HD přijímače takřka zytečné. Pouze specializovaný servis může říci, které přijímače jsou nebo nejsou a v jaké míře poruchové.Dnes už železo(hw) je standardně průměrné a podprůměrné a záleží spíš na fw výrobce. VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
RE: HD sat.prijmac.zzanere, proč jsi kyselej ? alfasex má pravdu, co mnozí chceme od svých HD přijímačů ? .... a co když někdo koupí špatný ..... to myslíš špatný model, či kus, který má funkční vadu ?Vadné věci se reklamují _ existuje záruka .... a aby nekoupil špatný model, proto se tady lidé ptají. |
Nervoš
![]() |
|
RE: HD sat.prijmac.Nervoš,já a kyselej,naopak,jen se bavím tím,jak se nám to tu rozproudilo i když informace jsou stále minimální.Z toho,co tu probere nebude žádný běžný uživatel moc moudrý,stále nevím v čem je Vantage lepší od Octagonu,ale asi toho chci na vás hodně?? :) |
zzaner
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |