Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

HD sat.prijmac.

poradte neaky slusny HD sat. k LCD Tv.

dysan
Registrace: 8/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

Třeba

jeden z řady Vantage.Nemužeš udělat chybu.

hobo
Registrace: 1/2007

RE:HD sat.prijmac.

souhlas ;)

a pro redakci, nemohli by ste naky thread kolem nakupu HD zavesit jako prvni vlakno, podle vseho jak jdou vanoce, tak tydle prosby budou pribejvat, tak aby nebyl kazdej 4 thread "jakej HD koupit ke stromecku"

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

RE: HD sat.prijmac.

Ty vaše odpovědi typu "s tímhle nemůžeš udělat chybu", mi je na zvracení. Kde berete tu drzost bez vědomostí co od toho příjímače čeká, jednoznačně doporučit?
V čem udělá chybu s jinou značkou?

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Juzku, nečil se, nemluvím o překladu slova Vantage, ale dost lidí tady Vantage má, mnohokrát tu bylo napsáno od lidí, co mají zkušenosti s více značkami, že Vantage patří obrazově k nejkvalitnějším, mají dobrou podporu a ve výbavě jim opravdu nic nechybí.
Asi prodáváš jiné značky, co ?

Nervoš
Registrace: 1/2006

Asi Vantage už nejdou tak na odbyt,také nevím,co umí proti jiným(spíše,co neumí).Tak se musí snažit!! :) :) :) :razz:

zzaner
Registrace: 9/2006

Nervoš

Vytahoval jsem nějaké značky? Mě jen zvedá ze židle, že někdo dokáže jednoznačně říci tahle značka a nic jiného. Navíc bez toho aby trošku věděl co uživatel potřebuje co očekává a co by popřípadě mohl navíc dostat.

Dovede mě urvat, když od prodejce slyším " tohle lidi berou" tohle má 95% lidí a pod.
Dělal jsi průzkum, kolik lidí tu má Vantage? Jak potom můžeš vydat prohlášení?

juzek

Juzku

Aby se tedy jen neplácalo, museli by zdejší důvěryhodní a znalí lidí vytvořit takovou minianketu na HD přijímače :
Tři značky podle nich ty nejlepší a jednu značku, které se raději vyhnout. A bylo by více jasno. Jsi-li profík, můžeš začít. ;)

Nervoš

Nervoš

1. Co je vhodné pro mne, nemusí být skvělé pro jiného.
2. Někdo může odsoudit něco jen proto, že s tím neumí.
3. Míchat do porovnání autobusy s vlaky, auty a letadly nepovažuji za šťastné. (Potřeby jsou různé)
4. Ještě jsem neviděl od jedné značky skvělé všechny druhy!

juzek

juzek

Přesné hodnocení,teď mě ale řekni,proc se hádáte???To nějak nemohu pochopit! :)

zzaner

juzek

Nejde říct, že se hádáme. Ale dotazy Jaký HD koupit jsou tu 2x denně. Kdyby měli tazatelé nějaký osobitý pořadavek, měli jej dát do dotazu.
A vy chlapi, ci jste namontovalai už několik typů HD snad víte, který je pro normálního uživatele dobrý (kvalita obrazu, podpora, uživatelská přívětivost, rychlost odezvy a pod.) a kterému se raději vyhnout.
Nevím, proč se Juzek opupínkoval, když tu byla odpověď, že žádným z řady Vantage neudělá tazatel chybu. Podle mne ji neudělá. Juzku, doporuč dva jiné kvalitní přijímače :8)

Nervoš

Nervoš

Snad mně nechces tvrdit,že toto,co jsi napsal Vantage umí??Ale neumí,tak nepruď!!neni zlí,to ne,Ale?!! :)

zzaner

To víš že to umí

..... ale mnozí se rádi přiučíme, co jiný umí líp :zombie:

Nervoš

To já také,tak mně řekni co umí oproti ostatním??Totiž ,přemýšlel jsem o tom kdysi že si jej koupím,tak jsem studoval-hledal,kde jaké informace,skoro jsem byl rozhodnut,že si jej koupím,ALE,nechci rozvádět,dostali by jsme se jinam,kam nechci. :laughing: :laughing: Rv

zzaner

dysane, podívej se na další stránku

snad Ti to pomůže.
Obrať se na odborníka ve Tvém okolí...
Zde se přijímače nevybírají. Vede to k hádkám, jak vidíš.

bob.r

Neznám ostatní - také by mne zajímalo, co některý neumí dobře, či vůbec

Nervoš

Vantage

z HD stroju nic jineho nemontuju a zakaznici jsou spokojeni a ja take. Podporuji solidni znacku, ktera nesidi na HW a ma solidni SW podporu. Vantage je i za o neco vyssi cenu dobry kup. Navic mame vyborneho servismana v Klimkovicich.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Především, každý napíše značku, kterou má doma a je s ní spokojen. Bez problému mu šlape a není nutné jestli všechny funkce využije. Prodejce a montážník má na to jiný pohled, protože má prostě odzkoušených modelů a značek vícero. Hlavním kritériem může být pro někoho možnost příjmu CZ programů s ofko fw a bezproblémové Novy HD jiný zase by rád chtěl naladit ITV HD. A tady se značky a modely můžou lišit.Pokud se někdo takto zeptá, odpovězte mu co máte doma nebo co nejvíc montujete a máte klid, protože přepínat programy, točit motorem, pracovat s DiseqC dnes umí přijímače snad už všechny.med

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

Tak s tím servismanem máš pravdu,ale,v čem je lepší proti jiným ten přijmač a co umí navíc,proti ostatním přijmačům.Tyto věci je třeba zdůraznit a né,jedna paní povídala,Potřebuji argumenty.Přesvěč mě,že jsem udělal chybu,když jsem si koupil Octagon.Já jsem s nim celkově spokojený,proto se ptám,čím jsem si pohoršil,když nemám Vantage,nebo jiný přijmač.Toto bych potřeboval vyargumentovat!! :) :)

zzaner

zzaner: v tom případě žadateli doporuč Octagon. Pokud jsi s ním spokojen.
Saxon: Mám Vantage HD 8000S, ale byl jsem spokojenější s obsluhou a spolehlivostí s HUMAX CI 8100 PVR, asi jsem měl štěstí na kus, ale je to tak. Vantage má dotažen fw tak na 70 procent a štve mě, že za ty prachy orig. fw nepodporuje CW.A nefiko fw není vždy každému po srsti.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

Největší

sranda je,že tady blbneme a tazatel nic. :-/

hobo
Registrace: 1/2007

juzek

cece, jednoducha otazka, jednoducha odpoved..

ja fakt za to nemuzu, ze par jedincu chce mit z DVB-S2 inteligentni manzelku ktera mu udela obed a taky mu opera a pod... mi to prijde jako kdyz mam v Nokii Carl Zeiss optiku, oooo bravo super perfect ALE na nakou x-megapixel blbost v mobilu muzu akurat to... na foceni pouzivam Nikon a ne mobil, ktery taky ty fotky dovede, otazne je jestli tak dokonale jako spominany Nikon...

co jako clovek ma chtit po HD primaci? ...

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Meduzka,já jsem,ale každý nemusí být,vždy záleží kus od kusu a co když koupí špatný.Dnes jsou HD víceméně lotérie.Proto je na ně tolik připomínek a nedovolil bych si tvrdit,že je něco výborný.Na to přijde,nebo nepřijde až uživatel!! R^

zzaner

zzaner: pak jsou dotazy a odpovědi ve fóru na téma HD přijímače takřka zytečné. Pouze specializovaný servis může říci, které přijímače jsou nebo nejsou a v jaké míře poruchové.
Dnes už železo(hw) je standardně průměrné a podprůměrné a záleží spíš na fw výrobce.

meduzka

zzanere, proč jsi kyselej ? alfasex má pravdu, co mnozí chceme od svých HD přijímačů ? .... a co když někdo koupí špatný ..... to myslíš špatný model, či kus, který má funkční vadu ?
Vadné věci se reklamují _ existuje záruka .... a aby nekoupil špatný model, proto se tady lidé ptají.

Nervoš

Nervoš,já a kyselej,naopak,jen se bavím tím,jak se nám to tu rozproudilo i když informace jsou stále minimální.Z toho,co tu probere nebude žádný běžný uživatel moc moudrý,stále nevím v čem je Vantage lepší od Octagonu,ale asi toho chci na vás hodně?? :)

zzaner
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra