Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Cyfra+

Chcel by som sa spytat,ci mi viete poradit, co potrebujem na prijem Cyfra+, resp. mam konkretne zaujem o Canal+ v SD i HD. Mate s tym niekto osobne skusenosti?Dakujem

frluk
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Cyfra

Přeju dobrý večer.Zkušenosti mám dobré už 2 rokem vše funguje ovšem háček to má registrace polský občan.

kartac
Registrace: 7/2008

RE: Cyfra+

Dakujem. Da sa karta vlozit do hocijakeho prijimaca alebo je karta sparovana iba s ich prijimacom.

frluk

Cyfra

Sparovaná neni mi jde normalně v uničtečce ve Fergusonu 8900.

kartac

Rad by som sa este spytal par veci. Neposles mi prosim mail na fr.luk@post.sk, ze by sme viac o tom pokecali?Dik

frluk

re:

kup si v Polsku pre-paid.. cyfraplus.pl R^

over

Cyfra+

Da sa kupit karta cyfra plus aj bez registracie napr na 6mesiacov da sa objednat cez net z pl poslu na dobierku aj na Slovensko. :)

Ariva 202e

Frankovic
Registrace: 5/2006

pre-paid ma jen Cyfrowy Polsat a taky na PL občana

miku
Registrace: 10/2007

Cyfra+ je na smlouvu a občan PL

miku
Registrace: 10/2007

Pak tu je jeste moznost shar*ngu, v nete je toho dost, sice ne vsechno 100 pro stabilni, ale kdo hleda najde , jinak nemusi to bejt polskej obcan, musis mit jejich PESEL (obdoba rc), za celej balik s HD zaplatis cca. 180 zl mesicne, tedka maj akci, takze to vychazi levnejs, @over, miku - kdysi prepaid cyfry existoval, dneska pouze polsat se sparovanym modulem,nebo nesparovanym - zaplatis o 200 zl vic a nemusis mit PESEL

DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB

Miguel
Registrace: 9/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra