![]() |
|
Cyfra+Chcel by som sa spytat,ci mi viete poradit, co potrebujem na prijem Cyfra+, resp. mam konkretne zaujem o Canal+ v SD i HD. Mate s tym niekto osobne skusenosti?Dakujem |
frluk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
CyfraPřeju dobrý večer.Zkušenosti mám dobré už 2 rokem vše funguje ovšem háček to má registrace polský občan. |
kartac
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Cyfra+Dakujem. Da sa karta vlozit do hocijakeho prijimaca alebo je karta sparovana iba s ich prijimacom. |
frluk
![]() |
|
CyfraSparovaná neni mi jde normalně v uničtečce ve Fergusonu 8900. |
kartac
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Cyfra+Rad by som sa este spytal par veci. Neposles mi prosim mail na fr.luk@post.sk, ze by sme viac o tom pokecali?Dik |
frluk
![]() |
|
re:kup si v Polsku pre-paid.. cyfraplus.pl R^ |
over
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
Cyfra+Da sa kupit karta cyfra plus aj bez registracie napr na 6mesiacov da sa objednat cez net z pl poslu na dobierku aj na Slovensko. :)Ariva 202e
|
Frankovic
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 276 |
![]() |
|
RE: Cyfra+pre-paid ma jen Cyfrowy Polsat a taky na PL občana |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Cyfra+Cyfra+ je na smlouvu a občan PL |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Cyfra+Pak tu je jeste moznost shar*ngu, v nete je toho dost, sice ne vsechno 100 pro stabilni, ale kdo hleda najde , jinak nemusi to bejt polskej obcan, musis mit jejich PESEL (obdoba rc), za celej balik s HD zaplatis cca. 180 zl mesicne, tedka maj akci, takze to vychazi levnejs, @over, miku - kdysi prepaid cyfry existoval, dneska pouze polsat se sparovanym modulem,nebo nesparovanym - zaplatis o 200 zl vic a nemusis mit PESELDM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
![]() |