Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LCD,PLA

Nechcem omielat staru temu okolo dvoch technologii.Je jasne preco sa tu toci vsetko okolo 2-3 znaciek a vieme preco...
Mna skor zaujima ake su skusenosti majitelov znacky Philips a to hlavne LCD poslednych 2 rad,teda 8 a 9.Mne sa obraz celkom pozdava aj vybavenie.Ale na tomto foru a casto aj inde je to ignorovana znacka.
Dakujem za postrehy...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

@liquere

tak,jako napsal nedávno nick "swift".Lcd Philips od 7 řady je po obrazové stránce lepší než plasma,ale pochopitelně při správném nastavení.Počítej ale s tím,že tady se s radou ohledně lcd moc nesetkáš ba naopak.Tak s tím více méně počítej,ale jak vidím,asi už i počítáš :8) Měj se!!!

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@jamess96

To som pochopil,ale predsa tomu neverim,ze nikto kto sem zabludi nema philipsa a teda svoje vlastne nemarketingove skusenosti.Od rady 7 je vsetko 100Hz a mne sa tiez zda,ze obraz je ok.Ty nas philipsa?Dik za odpoved....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

odpovědˇ:

ne nemám Philipse. Mám Sharp Xs1 (Lcd). Je to prostě vše o chuti a o tom,kdo čemu věří a komu se co líbí. Mne plasma ani trochu neoslovila.Ale jedno se jí musí uznat,že v jisté době měla bezkonkureční obraz.Ta doba je však pryč a technologie(procesory)jsou stále menší,rychlejsší a prostě dokonalejší a ve spojení s kvalitním panelem(zobrazovačem) již není co řešit...
PS myslím si,že se tady určo někdo najde i s Lcd Philips,ale jakmile tady vidí tu "diskuzi",že není nad Plasmy Panasonic a lcd je hnus,tak je bezchuti se něčeho takového zůčastnit a ani se nedivím. Měj sa a hezký víkend...Mám tedˇnějaké "povinosti",takže musím OFF ... :)

jamess96

RE: LCD,PLA

To som sa zase pobavil

marek66
Registrace: 6/2006

Lcd Philips od 7 řady je po obrazové stránce lepší než plasma. Ty jsi se úplně pomátl. :O

roman123
Registrace: 11/2009

Až bude mít nějaká LCD ve stejné cenové třídě aspoň srovnatelný, nebo ještě lépe lepší obraz než plasma, dám vědět ;-)
Nedaleko od mého bydliště je totiž Elektro, a zatím jsem tam neviděl žádnou takovou.

Hodně drahé LCD ale levným plasmám konkurují, i je v mnoha ohledech překonávají, o tom žádná.

Martin79

To postrada logiku.To budes cakat kym mercedes bude stat tolko co skodovka?Co myslis preco isli plazmy tak dole.Lebo kazdy nechce mat tv prenasatelne len zeriavom a prevadzkovat za nim ventilatorovu susicku pradla...
A tie drahsie lcd pojdu tiez dole cenou ako isli plazmy.Otazka casu.Tu nizku cenu plazmy zaplatis v inom.

liquere

Věčné téma..
Mám samsung 46 656..A jsem spokojený..A když kouknu na plazmu tak v tom žádnej rozíl nevidím.. Možná dřív byla plazma lepší, ale dnes???JESTLI TO NÁHODOU NENI TÍM..ŽE TEN KDO MÁ PLAZMU TAK JE PLAZMA NEJLEPŠÍ A KDO LCD TAK ZASE TO..STEJNÝ JE TO I SE ZNAČKOU A SATELITEM.VETŠINA DOPORUČUJE TEN CO MÁ ;-) :laughing: :laughing:

Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)

TRE
Registrace: 2/2006

To v žádném případě logiku nepostrádá.
Proč by někdo kupoval LCD za desítky tisíc, když může mít podobnou kvalitu obrazu u plasmy za 17 - 22 tisíc.
Kdo má na Mercedes, ať si ho koupí. Bude ale v menšině. Kdo má na drahou LCD, tak ať do ní jde, aspoň se bude moci chlubit, jaký je to pracháč.
Nebo blázen?
;-)

Martin79

Zase humor LCD lepšia ako plazma...

Jamess96 nás zas nasýtil humorom o LCD :))) Sharp,Philips...chlapi nebláznite. LCD tak ako monitor k PC nie na pozeranie TV.

Milan C
Registrace: 4/2006

Myslím

že ta jeho LCD je hodně dobrá.Nevím proč mu jí haníte?Aby se jí plazma aspon vyrovnala to by se muselo hodně připlatit.

hobo
Registrace: 1/2007

Milan C

Zlatá slova!!LCH patří ke compu,tam vynikne. R^

zzaner
Registrace: 9/2006

Milan C

Zlatá slova!!LCD patří ke compu,tam vynikne. R^

zzaner
Registrace: 9/2006

Zase sa len porovnava o tom toto vlakno povodne vobec nebolo.Keby to platilo na 100% co tu tvrdite,tak preco väcsina firiem vyraba len lcd alebo aj jedno aj druhe.Je to starsia technologia to ano,ale vyvoj nezastal.Zeby vyrabali na sklad bez predaja???Ja nie som zastancom ani lcd ani plazmy,ale modlit sa len k plazme ???Tie casy su uz prec.

liquere

Proboha živýho, to je pořád dokola, LCD - plazma. Nechte rozhodnout svého psa. Postavte vedle sebe CRT, LCD, plazmu a pouštějte tam pejsky, kočičky, koně. Hádejte na kterou bude reagovat? Můžete je přehazovat mezi sebou, vždy zareaguje jen na tu jednu. Hádejte na kterou?

visper
Registrace: 5/2008

@liquere

no vidíš co se tady opět "děje"na to kašly! Pokud se Ti líbí Philips ,nikoho se na nic neptej a jdi do toho(jak jsem psal od 7 řady není co řešit). Tady se rad a pomoci moc nedočkáš-upozorňoval jsem Tě. Jsou tady ale naopak bezva "vemena" jako Milan C,Marek66 atd. od kterých můžeš "nasávat" ty "nejlepší" vědomosti :-) ...Ale aspoň se člověk pobaví nad "plasmovíma" mozkama...
PS před cca 8 rokama bylo Lcd jako tv skutečně nepoužitelné a černá byla šedá,a obraz při pohybu rozmazaný.Byli za ním vidět jako by "stíny". Nebyli kvalitní čipsety a obvody a na Lcd to bylo poznat a také je to dočasně "poznamenalo".Byli za ním vidět jako by "stíny".statický obraz byl však vpořádku.A to byl nástup Plasmy a nebylo nic lepšího,než ona plasma.Některým z toho prostě zplazmovatěl mozek a nechtěl nikdy nic jiného,než plasmu a několik let šetří nato,než si ji koupí.A jak jí má,nemůže být *PRO NÉJ*nic lepšího,než plasma. Jenže časy se mění :8) :8) :laughing:

jamess96

lcd /plasma

Tak tak hlavní je že pěkně bliká a jestě lepší je tzv. odezva000,1msec a rozliš.1024/720.+600hz!!!!!

MONY
Registrace: 9/2007

Koukám

že nejsem sám,kdo viděl plazmu blikačku.Ještě taky třeba HD optimalizátor-copak asi optimalizuje. ;)

hobo

jamess96

Cakal som nieco podobne,ale nikto s philipsom to som necakal. R^ sharp je ok,verim ze si spokojny.
MONY este necely mesiac do vianoc,uvidis za 2 tyzdne bude aj 1200 Hz ! :laughing:

liquere

Tak tak. LCD len k PC mozočky LCD-čkové... :))) A moja mačka, ked sa na mojej plazme zobrazí vtáčik, skáče po ňom ako divá. Na LCD, čo mám v spálni, ani si nevšimne. Tak kupujte LCD.... ;)

Milan C
Registrace: 4/2006

@liquere

našel se jeden,co má Philips Lcd 32PFL 7862d.Musíš se mrknout ale o stránku "dopředu" a pokud si ho zkontaktuješmožná se dovíš více...

jamess96

Milan C

To bude kvoli tomu ze z ineho uhlu ako priameho tam uz vidi nieco ine, urcite nie vtačika, leda tak h...o

marek66
Registrace: 6/2006

@Milan C

Pořád jsem si říkal,že si nějaký divný a to,co si písnul vše vysvětluje. Máš v "spálni" dokonce i LCD-to žasnu!!! Akorát nevím teda s kým spíš.Jestlli s tím LCD-čkem a nebo s tou tvojou mačkou.Ale hloupý nejsi. Ve spálni sa kukáš na Lcd a v obývačke topíš Plazmou! Však na to ty plazmy jsou.Ale občas ji i vypni,atˇnepřetopíš obývák... :laughing: :laughing: :laughing:

jamess96

Aspon

je tu sranda-teda já to tak beru. :laughing: :laughing: :laughing:

hobo

@hob

už jsem rezignoval a nemá to fakt smysl a sranda to je. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: emá smysl se tím už zabývat... :8)

jamess96
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra