Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Comag SL100HD - EPG

Mám přijímač Comag SL100HD s dekódovacím modulem MASCOM EASY.TV TWIN CAM MODUL. Velmi špatně se mi zobrazuje EPG, resp. někdy se nenačte, někdy ano, ale jenom např. pro následující pořad ... stále jsem neobjevil na čem to je závislé. V přijímači jsem zkoušel firmware E166, E178 a E187. V modulu mám firmare 1.19 (aktuální). Předem moc díky za pomoc.

mmatyas
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Comag SL100HD - EPG

comag nemám, ale bude to závislý asi na firmware přijímače. je dost možný, že neexistuje žádná verze, s kterou by to stoprocentně fungovalo. chápeš prostě, vývoj firmware je extrémně náročná a problematická věc. vždycky je na prvním místě stabilita, tak aby na tom bylo možný naladit a nějakou dobu sledovat pokud možno všechny programy na orbitu. když se to povede, tak to už je docela úspěch. potom jsou na řadě takový drobnosti jako EPG.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Mám s tím problém už od začatku co ho vlastním skoušel jsem všechny softy a ani jeden nefunguje jak bych si to představoval co se týče EPG je ješte jeden soft tuším E42 ale ten má problém s diakritikou.

JANIK111
Registrace: 10/2008

Ja používám soft E 160 a E 162 a tam šlape epg v poho. Akorád se nezobrazuje obraz v tom malém čtverečku u EPG ale popis programu šlape.

martykula
Registrace: 5/2008

Ani oficial 187 nebo bety E46, E64 a E88 to moc neřeší, EPG na tomhle přijímači pokulhává, na druhou stranu je ostatní ok.

BiL770
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra