Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

MTV UNLIMITED v české republice

lidi nevite jestli někdy bude nějáká z českých platforem spolupracovat s mtv unlimited? třeba cslink?

laga18
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

MTV UNLIMITED

na tej nemeckej stranke si to mozem objednat? Da sa tam platit kartou len neda sa to objednat na slovensku adresu...

mbfin
Registrace: 10/2008

RE: MTV UNLIMITED v české republice

Ano,to je jedina nevyhoda,ale aspon je to za originalne ceny,nie ako u nas,ze je to aj o polovicu predrazene :fuming: :(((

Power150
Registrace: 3/2009

Ved ked Skylink,alebo Cslink zaradi 6 vsetkych programov teda MTV TWO,MTV HITS,MTV DANCE,MTV MUSIC,VH1,VH1 CLASSIC a trebars aj za tie iste ceny 1M 3,50 Euro,3M 10 Euro,6M 19 Euro a 12M 37 Euro,tak potom neni o com sa bavit a hned si ich zradostou objednam aj cez z nich vramci jedneho balicku MTV UNLIMITED R^ :)

Power150

vortimond: tak to ku*va ani omylem :))) (nenadavam ale tadle replika z cernych baronu ohledne vymeny se mi sem hodila)

power150: a co by z toho pri ten cenach mnel CSlink? ak se nepletu 36EUR/year stoji ofiko MTV predplatne...

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

alfasex

Ved to co som napisal su ofiko ceny.A podla teba malo by to byt drachsie? :O

Power150

jupi

Aké strachovanie nemcov nechápem ja mám MTV UNLIMITED normalne registrovanú na moju adresu a všetko fachčí :lookaround:

"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."

Nicktos
Registrace: 2/2008

Power150

"Ved ked Skylink,alebo Cslink zaradi 6 vsetkych programov teda .... a trebars aj za tie iste ceny .... a hned si ich zradostou objednam aj cez z nich"

myslis ze niekto prida do svojej ponuky nieco z coho nebude mat ani 1cent? ... ta cena "nakupu" pre Sky/Gital by bola samozrejme nizsia ako je pre endcustomers ...

nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

alfasex

Tak ak by to malo byt drahsie,tak radsej potom ostanem pri Technisate.Hadam by to nemci len tak z nicoho nic neprestali ponukat.Aj tak uz to ponukaju dost dlho.Aj zo zaciatku registracie karty bolo super to 6 mesacne promo,ktore som vtedy vyuzil.Len skoda toho Technisat radia.Boli to dobre radia :crying: R^

Power150

alfasex

Nech sa dari a pekny vecer.

Power150

takze tam mozem dat svoju adresu? To mi sem poslu? Ved tam je len ze zadat adresu v Nemecku, Rakusku alebo Svajciarsku...

mbfin
Registrace: 10/2008

mbfin

Však normalne si u nas kupiš v niektorom e-shope kartu MTV UNLIMITED a potom si ju zaregistruješ na stranke TECHNISAT a pol roka ti to ide promo R^

"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."

Nicktos
Registrace: 2/2008

Power150

vsetko je o peniazoch

Gital/Skylink maju urcite balicky programov (urcite prepocty naklady vs zisk)

teraz si zober ze sa dohodnu s programerom pre MTV balik (ktoreho abonencia na rok je 36EUR)

dve cesty:
bud sa do aktualneho balika (ceny) MTV zmesti (samozrejme na ukor zisku)

do aktualneho balika sa nezmesti (cena balika musi ist nahor)

vyhoda je simulcrypt na 19.2E (naklady su nizsie) ale vzdy su pre prevadzkovatelov, a ti bud to premietnu alebo nepremietnu do ceny ponukanych balikov ...

nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

Vše má svoje úskalí

Hudební programy mohou v rodinách s puberťáky způsobit rozkoly a znechutit koukání rodině. Ale to je jiná kapitola.
Dnes jsem si prolistoval celou nabídku kabelové digitální UPC. Překvapilo mne, že mnohé programy jsou vysílány ve značně vyšší kvalitě, než známe od Skylinku či CS linku.
I ten upscalovaný Barrandov HD je nádherný, proti tomu co dostáváme z orbitu. Nebo Viasaty, Cool a pod. Když už MTV czech existuje, je nutno ji šířit, ale s dalšími cizími hudebními bych byl moc opatrnej. Raději ať drží, či zlepšují kvalitu.

Nervoš
Registrace: 1/2006

Re:Pre Power150

Mám tú istú kartu od 6/2009.Pred cca 3 týždňami som zistil ze mi prestala ist VH1 Europe.Ostatné v pohode.Tebe to ide?
Ďakujem za odpoved.

Technisat TechniCorder ISIO S/1TB, DigiCorder HD S2/500GB, Samsung UE55F8000

artin
Registrace: 1/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra