Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Vyber LCD TV

Hezke odpoledne. Potrebuji podarit od odborniku na TV ve vyberu LCD televizoru pro starsi lidi v cene do 10.000 Kc, uhlopricky 82 cm, rozliseni 1366 x 768 bodů, DVB-T tuner. Rozhoduji se mezi znackou LG a Panasonic dle tohoto odkazu - http://www.electro.cz/panasonic/lcd-televize/televize/tx-l32c10e-d17087.html Dekuji vsem za kazdou dobrou radu.

renejo
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vyber LCD TV

Sousedka má 82cm LCD.Po patřičném seřízení obrazu,je vše v naprostém pořádku.TV by měla mít integrovaný STB a pokod by to mělo i nahrávání,aby si babi mohla nahrávat seriály,bylo by to R^

zzaner
Registrace: 9/2006

Vezmi ty "starší" lidi do vobchodu,aby ztoho taky něco měli.........Nech si pustit všechny "zdroje" signálu(mezi tím si ujasni na co se budou dívat),ale za tu cenu je to lepší "počítačový" monitor,takže při té uhlopříčce "fuj".

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Mynulý týden si koupili rodiče lcd panasonic 82cm 1366 x 768. Koukaj na to z 3m a jsou max spokojeni.(cena 11900)

slapet
Registrace: 11/2007

Kamile,na 82cm je to dost dobré(seřizoval jsem to sám,i když si myslím že jako monitor ke compu,by to bylo lepší.Sám mám možnost vše sledovat na compu i MPEG4,ale málo to využívám. :) :)

zzaner

Vyber LCD TV

Oni nepotrebuji nic nahravat a budou na to koukat cca ze 3 metru, jak tu to uz " slapet " psat. Mimo jine, jaky typ PAN si rodice koupily??

renejo

když chceš lcd tak rozhodně panasonic

roman123
Registrace: 11/2009

@renejo

Je to tady tento model ve stříbrné barvě. zpočátku chtěli plazmu, ale ta by se jim nevešla do stěny takže vyhrála tato
http://www.alza.cz/32-lcd-tv-panasonic-viera-tx-l32x10y-d122203.htm?kampan=zbozi.cz
Stejně to večer zapnou kouknou na zprávy a nějakej film toť vše. Podle mýho názoru pro důchodce dostačující.

slapet
Registrace: 11/2007

Moji rodiče jsou už hezkou řádku mrtví(totiž mně do70 let moc nechybí),sousedka je taky tak stará,jsme jeden ročník,tak že sousedská výpomoc.Já vás mladé nedokážu pochopit,že se můžete pořád ptát na stejné prkotiny!! :razz:

zzaner

@zzaner R^

miku
Registrace: 10/2007

zzaner

tak že sousedská výpomoc :)))

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Vyber LCD TV

Ma jeste nekdo jiny nazor na vyber???

renejo

Mám lcd vlastním Pfilipse asi rok a pul 32PFL 7862d sd i hd vyborný obraz, citlivý tuner. Kdysi tu bylo psano,že špička v lcd jsou PHILLIPPSY.aLE KAŽDÝ BUDE CHVÁLIT TO CO SI KOUPIL.dNES BYCH si znovu jej koupil protože jsem dal za něj cca 28OOO.-kč a nyní zhruba stejná vybava stojí kolem 19OOOO.-kč.

jenicek
Registrace: 5/2007

oprava 19000.-kč

jenicek
Registrace: 5/2007

Svým známým radím 32" nebrat je malá, ikdyž se zdá třeba proti CRT 55 cm velká. Nejmenší velikost 37", těch 5" je sakra znát.

Nervoš
Registrace: 1/2006

nejlepší LCD je plazma,jinak hnus fialovej do 10000kč nic ke koukání není,pro PC super,pro TV hnus

pierrepetr
Registrace: 5/2006

perrepetr

to jsi napsal pěknej blábol _ úplně neobjektivní, promiň. :crying:

Nervoš

Vyber LCD TV

Pokud se na to maji divat cca ze 3 metru, tak si myslim, ze ta 32 je tak akorat.

renejo

@renejo

Na koukání ze 3 m je správná velikost 42 " ........ starém poučky z CRT televizorů pro moderní placky neplatěj.

Nervoš

nejlepší LCD je plazma

To zatím platí na 100 procent. A mohu tě nervoš ujistit, že to není neobjektivní ale z každodenní praxe. Specielně Sharp LCD je děs běs. Dokonce i Sony Bravia, kde jsem byl donedávna přesvědčenej, z pohledu v regálu prodejen, že by se i dala zkousnout, tak po poslední návštěvě, kde zákazník plakal že je obraz šedivej a nejde s ním nic dělat, tak mě i to Sony rychle přešlo. Čili jedině plazma a to zatím Panasonic. Po něm až Samsung a LG plazma nakonec.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

@kuba

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: no na tebe a tvoje přesvědčování a holých nesmylech tu skutečně každý čekal!!! Lepší by bylo,když bys odfičel i s tvým nickem "to Cuba gooooo"!!! A pozdravuj "Fidéla Castróla" :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Vyber LCD TV

nejsem sice odbornik na TV nemam tuto kvalifikaci ale domacnost mam vybavenou LCD od LG a jsem nadmiru spokojenej .Mi rodiče si pořidili stejnou značku a nestěžujou si. Duležite je u te 82cm aby měla 20000 dynamicky kontrast minimalně a 107cm 50000. Obraz bude jak vino a jestli koupiš Panika nebo LGika je jedno. ;)

T90, 13ks LNB,Topfield 7700 HD, Homecast 3000CR, Maskom 1110 CR-CI.

Hetfild
Registrace: 3/2006

@jamess96

Vidím, že sa tu evidentne bavíš :))) Preferuješ, čo sa jednoducho nedá preferovať :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Predražené LCD Sharp :laughing: :laughing: :laughing:
Síce nežere, nekúri ale ho mám.... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Použil som tvoj štýl písania!!!
Ešte, ak môžeš napísať, aký používaš na tú tvoju LCD satprijímač?

Milan C
Registrace: 4/2006

@Milan C

ano,už se jen bavím ale končím.Už mne to nebaví... A předražené Lcd? Není předražené-vůči své kvalitě! "Nejsem tak bohatý,abych si kupoval laciné šmejdy" (totˇ pochopitelně ne zmé hlavy,ale svatá pravda...)
A používám normální sat Vantage HD 8000 Pvr .Má 500Gb hdd ale to dosmrti nevyužiju...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@jamess96

Hossana, aspoň že sa zhodneme v tom satprijímači!!!!Vantage HD je Vantage HD... R^

Milan C
Registrace: 4/2006

jamess96

Pobavil jsi, jako kašpárek to nemělo chybu. A pokud ti stačí patlanina na LCD tak proti gustu.........

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra