Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Help pc hra Crysis Warhead

Zdravim všechny, já vím že tohle tu asi nepatří,může mi někdo pomoct jak se dostanu z ponorky, mám vyskočit pomocí mezerníku, skoušel jsem to mockrát ale nejdeto. Děkuji za odpověd´.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Help pc hra Crysis Warhead

:laughing: (smích) :laughing: (smích) :laughing: (smích) ...

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Nemůže být kažký chytrý jako
Vy Pane Vortimond.

Digi Tv top platforma

satmana

mně to přišlo dost vtipný na sat fóru. jsou tam prý nějaký bedny a na ty musíš vyskočit

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Jasně, možná se divíte že se někdo takýma hovadinama zabýva ale jelikož nejsem moc fanda pc her ale sat tak jsem to uved tady na sat fóru, (na ty bedny když vyskočim tak to taky nejde) ale i přesto dík.

Digi Tv top platforma

satmana

né vůbec. mně to nepříde ztráta času, proč bych měl mít něco proti hrám. ale na satelitním fóru je to taková zvláštnost. asi jako kdyby u nás na náměstí přistál raketoplán Discovery.

vortimond

Help pc hra Crysis Warhead

Otvor si Options+ovladáni a tam máš nastavenie klávesnice a tam sa dozvieš pod jakím písmenkem skok atd..alebo si kukni stránki games (cheater.cz).Treba použit googl.

vito1
Registrace: 6/2006

jak si vzpomimnam tak nejakou nadprirozenou silou s oblekem ,ktera ti umoznuje spustit nejake pomocne motory nebo neco takoveho,ale jak pise vito1...........a vv vv vo tom toje :bomb:

VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310

kos
Registrace: 12/2005

Tvoje postava používá speciální nano oblek, která ti umožňuje využívat různé schopnosti a násobit je.Stiskni kolečko na myši, byber sílu (strenght) a vyskoč.Skok bude větší.
Chytráků kolem si nevšímej.
Proč by jsi se nemohl zeptat.
Těch témat mimo mísu je tu hafo.

Lucin
Registrace: 12/2008

Hoši dík už mi to jde.

Digi Tv top platforma

satmana

Zpět Zpět na předchozí stránku