Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

pro Babui popř. kdo má SL100hd Comag

zdravím,prosím,jak na SL100hd zaktivuji editaci key diky

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: pro Babui popř. kdo má SL100hd Comag

Mám dotaz co to znaméná to 4:4:4 a 4:2:2 a jaký je mezi tím rozdíl?

martykula
Registrace: 5/2008

Nazdárek, kolegové,
malé zhrnutí:
Emu je nepovedené vůči dlouhé prodlevě CAMů, nedovedu si představit mít ve stroji emu bez modulů (nedá se na co dívat) tím myslím, že po potřebná přístupová kartička ,CS Link-Skylink

https://www.parabola.cz/forum/topic-42981/

co se diabla týká není co řešit, má veškeré možnosti jako klasická emulace, stím, že v Conaxu jede packet MTV a navíc jak již bylo řečeno má dvě fungující čtečky-s Alphacryptem se to sice nedá srovnat (čtení), ale ten si právě nerozumí s diablem, zajímavé je, že s cryptoworksem od Mascomu ano
jinak zrovna dnes ráno opět nový firmware, tedy na klon, ale není se potřeba bát různých testů, protože systém vás nepustí, když tam dáváte něco špatně.
pro připomenutí klonů fungující soft na SL 100:
Comag SL 100HD ; Comag
Micro m200 HD ; "microelectronic gmbh" ten zpravidla máte
Imperial HD Plus ; Digitalbox
Logisat 1900HD ; Sky-Vision
Anixe HD SL 100HD ; Anixe HD ;
DVB 4800 ;
Obraz je dobrý jak v SD, tak HD viděl jsem horší na značkových HD strojích, ale vynikající dostat známku prostě nemůže, je to všechno na stejném čipu, který ještě bude "in" tak rok a pak uvidíme...

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

díky...vidim to takřka stejně jako Ty....vrátil jsem tam zpět soft E46 který chodí s diablem asi nejlepe a v pohodě...KD nabíhá velmi rychle a přechody z sd na hd a na mpeg4 velmi ok R^ přijímač si nechávám....mám ho za 3litry s dph....na az box si možná začnu šetřit:-

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra